Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...wygrali z Janem Pawłem II ... |
kto jedzie 1 kwietnia na MS do Szczecina no kto:)?????? rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...wygrali z Janem Pawłem II ... |
Herb wisi na Urzędie Miejskim i niech tam zostanie, ewentualnie dobry pomysł ale w centralnym punkcie starego rynku, a nie tu gdzie ma byc fontana, ktora jest BARDZO dobrym pomysłem! Każde większe miasto może sie poszczycić fontaną, wiec czemu my mielibyśmy z tego zrezygnować. Fakt, troche skromna jest przynajmniej na tym rysunku, no ale miejmy nadzieje ze w rzeczywistości bedzie lepsza:)
|
|
Alutka, pijaczki tam byli kiedyś gdy była fontanna i są teraz gdy jej nie ma. Tyle, że kiedyś nie byli tak widoczni bo chowali się w zieleni, która tam bujnie rosła. Teraz widać ich jak na dłoni w klombikach otaczających "kikuty" drzewek z nogami wewnątrz i "jabolem" w dłoni. Zajrzyj jak będziesz przechodziła po Placu Czerwonym kiedyś do któregoś z klombów to zobaczysz wspomniane przez Ciebie puszki i butelki. Od czego mamy w końcu Straż Miejską i Policję. Remont Długiej, fontanna, a co z "Placem Czerwonym", nikt nic nie wspomniał czy też będzie wymieniana nawierzchnia, ta piękna czerwona kostka" o dumnej nazwie Pol-bruk? Bo tak jakoś nie widzi mi się połączenie Długiej poprzez fontannę z tą czerwoną szmirą. Może tak Panowie Rajcy za jednym zamachem pociągnąć i resztę Starówki. Takie były wielkie plany i co? ...gówno!
|
|
Wtorek, w takim razie wybacz, nie zrozumieliśmy się. Oczywiście, że jestem za tym, aby wesprzeć normalnych ludzi w ich niemocy i chętnie bym się sam na to dorzucił ze swoich dochodów. Tu trzeba systemowych rozwiązać, do których żaden rząd w III erpe nie dorósł. Co do lumpostwa to widzę, że mamy podobne zdanie. Adamosxx, ile razy widząc Czeczeńca z nożem zadzwoniłeś na Policję?
|
|
* Piszesz, ze prawo ma chronic i sprzedawce i nabywce. Mialo byc oczywiscie ;) Tak to jest jak sie edytuje na szybko i nie ma mozliwosci poprawek...
|
|
Ja byłam z małym w Adulku. Wszystko byłoby dobrze gdyby od czasu do czasu właściciel/elka tam sprzątnął/eła bo syf straszny...W pozostałych jeszcze nie byłam i też czekam na opinie :)
|
|
hej :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |