sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
System bezpartyjny

hehe... ciekawe... a co maja do tego rozebrane babki?? poprawiaja transfer i ogolne dzialanie sieci?? wiesz, ja jeszcze nie probowalem, ale skoro tak mowisz:)

Zbych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: System bezpartyjny

....hmmmm..... z tego co wiem to konserwom wilgoć nie przeszkadza.....

......ale o co konkretnie chodzi...??? ....

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Rekord????????????
Krzysiek pisał... sam kilkanaście razy. Łot i rekord.

Co myślicie o nim?

Chcemy likwidacji Strazy Miejskiej i parkomatów.

Czekamy na wasze uwagi i propozycje.

Ludziska walimy tłumem

Sluszna koncepcja. Lepiej, zeby ludzie sie smiali niz siedzieli smutni na forum:) W koncu Łomża wesolym miastem jest.....:)

mieciu kozłowski

Byłoby miło gdyby Łomżyńska Starówka zaczęła tętnić życiem - jak na starówki przystało. Fajnie by było usiąść w letni wieczór i po prostu posiedzieć, bez strachu....A czy to będzie zasługa policji czy straży, wszystke jedno (chociaż bardziej ufam policji).

...Na herbatkę też?:)

kiedy?:)

ja osobiscie uwazam ze najsolidniej jest w INET z Dmowskiego oni nie robia problemow z IRC i KAZA ma sie to za co sie placi i maja najlepsza informacje o swojej sieci na swojej stronie czego inne firmy wcale nie posiadaja. Poza tym sa nie tylko w Lomzy ale i w siedmiu innych miastach. www.4lan.pl

...Stowarzyszenie Powrotu Fontanny (drzewek i kilku dodatkowych ławek) Na Łomżyńską Starówkę... Niech to w końcu bedzie miejsce, gdzie człowiek usiądzie, odpocznie, a nie patrzy się na pusty plac - notabene niczemu nie służący... i parkomaty - w większości nie działające nigdy z powodu pozatykanych "wrzutów monetowych"...

Zbych

....maestro...... :) ....jak Cię nie będzie - to chociaż nie mieszaj :D .....z tego co pamiętam to w Koterii się umawialiśmy......... :) ....i też o 19.00..... oj....... juz za młodu problemy z pamięcią...?

hihihihi

....powodzenia na sesji!

Qufer

W "Koterii"?? Jak tak to sorry;))) Już teraz zaczyna coś kojarzyć:) Piotr: ja narazie żyje "prawoznawstwem" i "organami ochrony prawnej" więc nie wymagaj zbyt wiele:D

Marcin
Sam wiesz, że AŁ od wielu lat nie działa. Myślałem nawet, że został ostatecznie rozwiązany. Jeśli masz ambicje reaktywować tę organizację, chylę czoło. Nie chcę być złym prorokiem, ale najczęsciej z bicia piany nic nie wychodzi. Nie pytaj czy będą chętni- będą, jeśli zrobisz dobrą imprezę.

Zainteresowani wiedzą co to jest OS, rajd na orientację, próba zrywu i hamowania, że rajd to nie wyścig, ..i wiedzą, że czasy świetności AŁ czy WKM-tu dawno minęły. Czy wrócą?
P.S. Krzysztof to Twój stary?

widac ze nikt sie nie zna, ja gdymym sie znal to bym pomogl

W najblizszym tygodniu bedzie otwarty aerobik w siłowni RELAX CLUB przy ulicy Dmowskiego 4,korzystam z siłowni własciciel oferuje doskonałe warunki (ceny najnizsze w Łomży)
tel. powinien być w książce telefonicznej

"Telekomunikacja Polska o 100 proc. podwyższyła cenę połączeń z numerem informacyjnym 913. Zdaniem rzecznika prasowego "tepsy" podwyżka nie jest podwyżką, tylko zmianą mającą na celu usprawnienie systemu

Do niedawna za każde trzy minuty połączenia z 913 płaciło się 29 groszy netto, czyli tyle, ile kosztuje jeden impuls. Teraz płacimy 58 groszy plus VAT.

- To jest koszt całego połączenia, nieważne, czy rozmawiamy minutę, czy dziesięć minut - mówi rzecznik prasowy TP SA Roman Wilkoszewski."

Ciekawa jestem kto wdaje sie z "mila pania z 913" w dziesieciominutowe pogawedki. Co najwyzej podanie numeru trwa minute, dwie...
Tepsa dokladnie wie, jak ma i jak chce zarabiac ...Teraz za te same dwie minutki bede placic 58, a nie 29 groszy - skandal...Wole juz spedzic 10 minut na poszukiwaniu numeru w ksiazce telefonicznej...

Qufer

...na stronie urzędu miasta....
http://www.um.lomza.pl/index.php?wiad=108

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org