Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dziś 20 ste urodziny Radia Maryja, wiec w imieniu forumowiczów wszystkoego najle |
no muszę się zgodzić zgodzić z karen jakiś procent ludzi normalnie przyjmują ale reszta to.... plecy.... na MS mogą wam zarzucić ze macie za dobre wykształcenie albo za jego brak albo że jesteście w trakcie zdobywanmia wiedzy..... kobiety są odrzucane bo są kobietami i przechodzą menopauze <no jakby nie było każda kobieta to przechodzi> ale psycholodzy twierdza ze w policji szybciej- ale to nie jest reguła.... za to panowie jeśli ktoś się wychowywał np bez ojca <bo był rozwód ewentualnie śmierc taty> to tez maja przerąbane bo psycholog kaze rozwiązywać rozszerzone testy i tylko nieliczni go przechodza a nawet jak już ktoś to przejdzie to... na rozmowie odpadnie bo pan psycholog stwierdzi ze po 20latach pracy w policji taki człowiek moze zacząć naduzywać alkoholu.... moim zdaniem nawet ksiegowy może doznać "wypalenia zawodowego ale..." wszystkim zycze powodzenia ale nie rozpaczajcie jak wam nie wyjdzie bo polskie realia sa takie że pierwszeństwo mają zawsze ci którzy mają większe plecy... i to nie tylko w policji tak jest.... testy nadal posiadam i wszystkim zainteresowanym wysyłam za free takze możecie pisać pomocna11@wp.pl gratulacje dla wszystkich którym się udało:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dziś 20 ste urodziny Radia Maryja, wiec w imieniu forumowiczów wszystkoego najle |
Podobno w Łomży jest kiermasz kwiatów.. Wie ktoś może gdzie?
|
|
Re: dziś 20 ste urodziny Radia Maryja, wiec w imieniu forumowiczów wszystkoego najle |
A ty podaj w końcu te "dowody" na istnienie Boga. Jarek
|
|
Jakie są koszta zdobycia pozwolenia na taxi ,jak wygląda ten egzamin itd. Jakie musze spełnić warunki.Pozdrawiam i dziękuje za odp.
|
|
SP 9 na Ks. Anny
|
|
wwo a czemu nie napisales ze samarzuki to tez glowni swiadkowie oskarzenia w tej sprawie i dlatego odpowiadaja w z wolnej stopy:))) to dzieki nim ci wszyscy chlopacy siedza. takze rodzino S nie wybielajcie sie tutaj bo i tak wszyscy wszystko wiedza.
|
|
Szkoda mi słów ale zadecydujesz sam i pamiętaj o synu bo to też ważne gdzie on chce iść. Ja osobiście tego gimnazjum nie polecam. Nie uczyłem się tam i chyba dzięki Bogu. A jeszcze teraz to w ogóle pomsta bo banda czeczenów się tam "uczy".... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wiesz co powiem tobie tak sklej sie i nie wypowiadaj sie na temat tej szkoly bo sie tam nie uczyles fajna szkola uczylam sie tam 9 lat to nic ze czeczeny sa za moich czasow tez byli ale oni mają swoej grupy nie chodza z polakami tam wiec co pierdzielisz glupoty gwarek jak chcesz to poslij tam syna nauczycile sa tam spoko szkola tez calkiem fajna a towazystwo chlopak sam sobie wybierze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tez raczej nie polecam, a nie myslales o pg1? z tego co slyszalam to chyba nalepsze gim w lomzy
|
|
o czym my tu mówimy i co porównujemy Oliwę który w sprawie własnego brata jest świadkiem i nikogo nie sprzdał, bójkę pod relaxem gdzie zeznawał, że nic nie widział i nikt przez niego nie został skazany. i po drugiej stronie mamy całą familię braci S. wraz z tatusiem. Wszyscy wiedzą bo są popiery z zeznań które latają po mieście od paru miesięcy. Siedzisz pod palmą to siedź.
|
|
ja sam uczę się obecnie w PG1 w 3 klasie i szkoła ogólnie może byc. Osobiście radzę wysłac syna do klasy o profilu Integracji Europejskiej z rozszerzonym niemieckim lub angielskim.
|
|
papusia cos tam właśnie widzę jaka to jest świetna szkoła:) Sama inteligencja patrze się tam uczy:) "Papusia rzyczę pżyjemnego wieczoru w miłym towaŻystwje" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
po wawce taksiarze z GPS jezdzo i tak Takos
|
|
Nie kazdy jest tak ************ jak ty
|
|
no ja znam sprawę spod relaxu z tego co kiedyś czytałem jak mi pokazał papier pan"T"to wiem tyle o tej sprawie co przeczytałem i tyle,a resztę rodziny corleone spraw nie znam co tam było.Jak widzę papiery na kogoś to mogę się wypowiadać,a od oskarżania kogoś to jest prokurator,a od sądzenia sąd jeśli będzie czarno na białym kto jeszcze się rozpierdala w sprawie to można wtedy głośno mówić!!!
|
|
Nie posyłaj dzieciaka do pg3.... ja się tam uczyłem :/ nie polecam nikomu tej szkoły ... zwłaszcza teraz kiedy się poprzekształcała. Wyślij dzieciaka gdzieś indziej byle nie do PG3... Jakieś 6 lat temu może jeszcze ta szkoła coś mogla zaoferować.. niestety teraz już jest źle.
|
|
Ma ktoś może fotkę tego Sulimy ?? Może gdzieś na nk, na zbiorówce klasowej jest ? A może fotki reszty rozprutych Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
witam was forumowicze jestem tu nowa na forum jak i jako mieszkanka Łomży ;) przyjechałam tu za pracą jak i dlaczego nie pytajcie długa historia hehe , szukam i szukam i cos mi tu słabo idzie hehe moze wy znacie kogos kto ma wolne etaty ;) a tak w ogóle to piękna jest ta Łomża - rodzinne miasto mojego męża :)
|
|
tylko bez głupich podtekstów heheeh ;)
|
|
do crusader - a imbir bedziesz mial?
|
|
gryps miesiaca: "przyjechalam tu za praca" dobre dobre
|
|
no widzisz kolego, grypsuje .... przynajmniej nie naleze do frajerstwa ... no w moim miescie tez nie ma jej za duzo wiec próbuje tutaj :)
|
|
Miśka! a pójdziesz ze mną do tego konta :)
|
|
jasiu_smietana masz ********* informatora bo ja pracuje ( i co to ***** znaczy słowo zal ? bo kojarzy mnie się coś z pokoleniem dzieci z błyszczkami w dupach )
|
|
to zgroza mario
|
|
trzeba bylo bardziej na zachud jehac
|
|
*****... po ***** tyle tego gowna?!
|
|
aguska1289 a gdzie potrzebują ? napisz mi na @ driver46@poczta.onet.pl
|
|
aguska1289 ja równiez poprosze bo wysłałam ze 20 cv i cisza xantia85@wp.pl bede wdzięczna
|
|
jeśli ohp to gimnazjum to ci gratuluje
|
|
i ja kochamcieee@wp.pl mario
|
|
Hehe wszyscy chac do roboty tylko jeszcze nie wiedza jakiej.
|
|
ja też poproszę... gdyby ktoś jeszcze coś miał, najchętniej jako kierowca...
|
|
niech idzie tam gdzie mu najblizej i najlepiej bedzie ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie polecam tego gimnazjum teraz tam tworzy sie patologia nikt o normalnych zmysłach nie wysyła tam swojego dziecka tymbardziej ze teraz bedzie to połączone ze szkołą dzrzewną i bedą tam uczyli się dorośli ludzie i odpowiedz sam sobie na pytanie czy chcesz wysłac swoje dziecko do 3 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Hej, czy wiecie co stało się z salonem AGATA przy ul. krótkiej 8 ? Zamiast salonu Agata jest jakiś sklep z bielizną :(
|
|
pewnie czeczeni tam ich sie szweda masa po nocy
|
|
nasz kochany wójt już dawno powinien odejść do lamusa bo nie nadąża za cywilizacja - popierany przez popleczników z jego grona (rolnictwem niech sie zajmie a nie polityką )mam nadzieje ze przyszłe wybory przegra z kretesem. niech młodsi sie wykażą i zrobią porządek. więc wszyscy rywale bierzcie sie do roboty!!!!!! POWINNIŚMY ZGŁOSIĆ NASZA GMINĘ W KATEGORII GMINA ROKU. hale sportowa że mamy 1 w cenie trzech -super gospodarność ........itd
|
|
gdyby grali o klasę niżej osiągali by lepsze wyniki, moc finansowa tego klubu nie zasługuje aby ośmieszać miasto na tym poziomie rozgrywek.
|
|
Polecam PG6. Pociecha będzie miała lepszy start w liceum. Poza tym szkoła jak żadna inna jest pełna tolerancyjnych osób, którzy maja w sobie mnóstwo pasji. To ze w szkole jest niewielu uczniów (w gimnazjum co roku tworzone są tylko dwie klasy) daje możliwość wybicia się. Co do 3 no cóż... na pewno ta szkoła ma zalety i wady ale szczerze mówiąc sama bym się tam nie chciała uczyć.
|
|
kocham takie wiadomości:)
|
|
A co Wy się ***** ludzie spodziewaliście samych wygranych ? Na **** w ogóle ten temat zakładałeś ? Żeby się pośmiać z ŁKSu i pokazać jaki to jesteś fajny ? Wy zapominacie chyba o tym że tam grają młode chłopaki, za darmo, co dopiero debiutują na tym poziomie rozgrywek, i oni mają zbierać doświadczenie, żeby nam w przyszłości to zaprocentowało, a tu taki burak zakłada temat, żeby paru typów co nie widzą życia po za netem, mogło się wyżyć na tym klubie i dowartościować swoje ego, ludzie ***** ogarnijcie się, kogo nie interesuje ŁKS, temu **** go tego czy on wygyrwa czy dostaje 0-10. Kto ma być z tym klubem, ten będzie, i dla niego z mojej strony ogromny szacunek, bo tylko cioty opuszczają tonący statek, i takim ludziom wielki **** w dupę !!! Tyle z mojej strony. pozdrawiam
|
|
Jetem zdania ze temat ,,W.W.spo.z.o.o." jest juz przesadzony, bo sadze ze chyba zdrowy na umysle RADNY nie bedzie popieral dalej istniejacej sytuacji, bo przez uniesienie reki ZA potwierdzi swoja przynaleznosc do grupy przestepczej . Niech nie wzbudza sie trwoga ze ,,W.W.spo.z.o.o." zabrakinie to przestanie plynac woda z kranów . Jak przystalo w cywilizowanym kraju zostanie rospiany nowy przetarg na obslugie Gminnych Wodociagów, i dopiero sie dowiemy ile jestesmy warci... Wracajac do wypowiedzi Adama96pl w temacie podwojnej platnosci za hale sportowa, to musze przyznac ze to jest dopiero kuriozom , stawiam pytanie gdzie byl w tym czasie SKARBNIK Gminy Piatnica , gdzie byli Panowie Radni , przeciesz na prosty rozum , budżet Gminy jest weryfikowany i istnieją sprawozdania z wykonanego budżetu, ale to moglo nastapic po fakcie wydania pieniedzy , wiec co w tym czasie robi Skarbnik Gminy ,,, moze ja czegos nie rozumiem , jesli ktos moze zabrac glos w tej sprawie , widocznie jestes nie do uczony ,,, bo jest to specyficzna forma sprawownia Urzedu Wojta w Gminie Piatnica ... Przecisz Pan Wojt nie jest CAREM , nawet i tacy byli, i jak skonczyli wszyscy zanamy ich koniec z podręczników histori. Kończąc, nasuwa mi sie takie stwierdzenie i jednocześnie przypomnienie że GMINA to nie jest prywatny FOLWARK, w państwie prawa obowiązuje PRAWO,,, Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chu j na was wywalilem na ciebie wwo i wszystkie te bandy na czele z ta cala rodzinką. Jak chcesz podyskutowac psiu to to zapraszam a tu stul ci pe bo tylko szkodzisz tym chlopakom kond onie. OLIWA.
|
|
ja tam na piłce nożnej się nie znam, ale dla samego klubu respect że się nie rozpadł, szacunek że gra dalej choć było b.źle.. a kogo piłka noża nie obchodzi niech znajdzie sobie inny temat do narzekań bo ten klub to ostatnia rzecz która w Łomży się jeszcze jakoś trzyma
|
|
siarak kołku to informacja o wyniku, wylecz swoje komleksy
|
|
heh kompleksy, muszę Cię rozczarować, ale nie mam z tym problemów, ale za bardzo się uniosłem, więc sorry, jednak musisz mnie zrozumieć, bo dużo jest tutaj ludzi, co nic innego nie potrafi, tylko narzekać i wyśmiewać innych. A ŁKS, nie jest i nie powinien być powodem do kpin. pozdrawiam
|
|
siarak - popieram 100% ! ! ! ! !
|
|
hahahhahhaaahah JAk to ma byc hip- hop to ja zacznę chodzic na balet mongolski :):0 http://www.youtube.com/watch?v=Ab231RgrClo&feature=PlayList&p=08F9490815A7975D&playnext=1&playnext_from=PL&index=2 http://www.youtube.com/watch?v=GfUStkehSX0&feature=PlayList&p=AE38B79605E33EB6&playnext=1&playnext_from=PL&index=34 http://www.youtube.com/watch?v=ZN4Z3DaPbj8 to jest hip - hop ale jakies bełkoczenie :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Re: dziś 20 ste urodziny Radia Maryja, wiec w imieniu forumowiczów wszystkoego n |
napiszcie czy i ile zdrożeje woda i ścieki , to jest b,. wazne
|
|
wojtem bym sobie już czasu nie zajmował ,będzie zmiana ustawy 2 kadencje i do domu *- pewne jak w banku {PO I PIS to popiera]
|
|
Biernaczento - hehe no co ty gadasz ? uczyłeś się i nie narzekałeś jakoś że patalogia ;)) , Ja osobiście nie polecam żadnego a polecam żeby syn poszedł do pracy ;)) teraz szkoła to *** Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
SONATTA Broniewskiego 6 - to dopiero POMYLKA.... Zreszta sam wyglad lokalu mowi - TANDETA!!!!!!....Niestety trafilam tam niechcay i do dzis tego zaluje, ale wiem jedno......SANEPIDU to juz tam dawno nie bylo!!! KONTROLA WSKAZANA!!!!!!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Drogi rewolwerze!!! Nie będę z Tobą dyskutować, bo Ty i tak wiesz swoje!!!!!!!!!!!!!. Ja także wiem jak jest i cieszę sie, że nie mam za męża takiego idioty jak TY rewolwer!! Ps.Zapewne masz kompleksy, bo nie masz kasy i jesteś niekochany. Biedaczek!!!!!!!
|
|
...jak w temacie, gdzie w Łomży zajdują sie szkoly tanca towarzyskiego, nie zaden hip-hop itp. Dzieki za pomoc
|
|
D D****Z18 Musisz byc strasznie zgorzknialy, skoro swoje frustracje wylewasz na innych wyzywajac ich od przymulonych dzieci internetu itp. Czyli z gory zakładasz ze wszyscy którzy tutaj napisali sa ofiarami losu.Nie wiem ja ich nie znam ale i nie osądzam, bo sam szukalem pracy i wiem co to znaczy. To nie ich wina ze w naszym pieknym kraju jest jak jest. Nie wiem kim jestes ale skoro tak bardzo cie kłuje inteligencja to byc moze ta frustracja wynika z trybu twej pracy(moze od wdychania jakichs czynnikowszkodliwych na budowie, w jakims zakladzie lub przy budowie autostrad na Euro 2012). Ale skoro umiesz pisac i wysylac posty ( jak, cytuje :" ta inteligencja co sie boi łopaty")to zakladam ze nie jestes ograniczonym fizolem po podstawowce wiec wyobraz sobie, ze wielu ludzi nie tylko siedzi na d... i wysyla meile lub czyta ogloszenia, ale stara sie zrobic wszystko by znalezc godna prace by zapewnic sobie i rodzinie nalezyty byt. A byc moze jestes swietnie prosperujacym przedsiebiorcą (skoro wspominasz o wlasnej dzialalności), który chcialby zeby wszyscy harowali dla tzw. prywaciarzy (na ich domy,samochody i ich rodziny), za marne psie pieniądze ktore nie wystarczyłyby na wegetację a co dopiero na godne zycie, i nie mam tu na mysli jakichs zbednych przepychow. I na koniec mam dla Ciebie dobrą radę. Na przyszlosc nie bądz taki prędki w wystawianiu osądow, bo poki co w naszym kraju nikt nie moze byc pewny o to ze utrzyma sie w pracy do emerytury. Więc jak posiedzisz z roczek na bezrobociu, będziesz inaczej śpiewał P.S. Zebys nie pomyslal ze ten tekst napisal jakis inteligencik zza biurka co tylko kartki wyrywa z kalendarza, to dla twojej wiadomości pracuje dziennie po 10 godzin w kamieniarstwie.
|
|
które czasy są lepsze te http://www.youtube.com/watch?v=QeVR_WnhR6Q&feature=related czy te co są teraz?????
|
|
adam2 jak chcesz to mozemy razem skoczyc po ten akumulator. pokaze ci dobre miejsce, wezmiemy na mnie fakturke, odpale ci 20zeta na flaszke. bede w lomzy we czwartek. zainteresowany???? pisz, odpowiedzi bede mial na mailu...
|
|
Wiem co to znaczy bezrobocie i wiem co to znaczy szukać pracy. Masz rację trochę mnie poniosło i to co napisałem nie do końca jest prawdą ale spójrz na posty wyżej "to i ja hihi" "wyślij i mi hehe" "ja też chcę" takich ludzi mi naprawdę żal. Przepraszam wszystkich szukających pracy życzę powodzenia. Pisząc inteligencja miałem co innego na myśli. Chodziło mi o to że naczytają się onetu wyuczą kilku ładnych mądrych słów i wyżej srają jak dupę mają. Tak już jest są równi i równiejsi jeden zapieprza dla prywaciarza drugi każe innym zapieprzać a trzeci ma ciepłą państwową posadkę:) Żaden człowiek żaden ustrój polityczny do końca nie dogodzi ludziom taka kolej rzeczy i tyle. Jeszcze raz przepraszam jeśli kogoś to dotknęło... rudy błazen z druhem
|
|
Re: dziś 20 ste urodziny Radia Maryja, wiec w imieniu forumowiczów wszystkoego n |
Istnieje wogóle coś takiego? Mi wydaje sie że to miasto zamiera powoli "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
nie wiem czy w Bibliotece Miejskiej nie ma. kiedys cos mi sie o uszy obilo.
|
|
Gośka ty się marychy nawachał czy co bo pierniczysz jak pokręcony , nie znasz faktów i wydajesz opinie i wychodzisz na idiote. A odnosnie tej kasy za tą działkę to pragnę poinformować ,że ani dziadek ani bacia żadnej kasy za działkę nie wzieli bo nigdy się na to scalenie nie zgodzili , więc usłużni propagandziści ratuszowi nie opowiadajcie takich bzdur w celu dezinformacji i dyskredytacji tych starszych ludzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |