Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amerykanie kpią z polskich żołnierzy |
tego tzn. którego? może znamy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amerykanie kpią z polskich żołnierzy |
reklama :) marnie to wygląda... :) "19. Ludzie, którzy nie są przekonani o swej niepowtarzalności zginą."
|
|
Mi tam nie zalezy na reklamie oburzył mnie tylko fakt nie obrazy i niewiedzy na temat tegoż kierunku pokerzysto:)
|
|
juniorzy tzn? ile lat?narazie to tylko wstepne rozmowy byly ale dobrze by bylo zeby zainteresowanie bylo napprawde duze
|
|
Ja mam Opla Omege B i to samo sie działo co piszesz. Zaprowadz samochud do kolesia z Jarnut i ci usterke zlikwiduje. U mnie wyszlo ze świece padły. pozdro
|
|
siatka ? - ktos juz gra albo wie gdzie graja?
|
|
A to już zależy od właściciela samochodu. Wejdź na forum ślubne w zakładkę samochody, tam zajdziesz informacje. Ale ceny kształtują się w granicach 600 zł za całość. Choć jak pisałem wcześniej, wszystko zależy od właściciela. Niektórzy mają niższe ceny, niektórzy je zawyżają w górę.
|
|
ja tez polecam nr 784229729
|
|
bulwersujacy akapit o roznicach jakie dostaja z mopsu czeczency i polska rodzina...
|
|
wierz w boga i ic rzuc na tace to parafia sw krzyza wybuduje jeszcze jeden kosciol i jeszcze jedno centrum katolickie i obkupio wszystkich najowszymi furami i im pieniadze w glowach namieszaly czy bog ? ze tak chca zeby na ofiare rzucac nie dziwne ze mniej ludzi nie chodzi do kosciola .... prawda jest jak **** kazdy ma swoja
|
|
Tafilowski spoko ziomek. firma stabilna nieupadnie :} z tradycjami :D Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i w zupelnosci zgadzam sie z logic86 ;] "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Opętania demoniczne mają podobne działania jak nałogi,np.alkoholowy.
|
|
Opętania demoniczne są podobne w przebiegu do nałogów,np.alkoholowego.
|
|
Moze stac,moze nie stac,ale pierdole dac w serwisie 400zl,bo tyle sobie zazyczyli:)
|
|
Po pierwsze - żadne uchy i achy Po drugie- wszyscy artyści są już zabookowani i są podpisane umowy - dla tych co nie znają się w temacie artystów bookuje się co najmniej z trzymiesięcznym wyprzedzeniem Po czwarte- pewnie dużo słyszałeś plotek(janusz kos) i je teraz powielasz zapraszam do nas to się przekonasz jeśli chodzi o ochronę i obsługę Po piąte- wiemy, że konkurencja się nas obawia no ale cóż taki biznes Po szóste - tak jak napisaliśmy poprzednio nie urodził się taki co każdemu by dogodził pozdrawiamy Amnesia, Amnesia Maxx Team
|
|
Ja nie wierzę. Wiem, że Bóg nie istnieje i w każdej chwili mogę to za argumentować. Wiem na czym polega religia. Chodzi o to, żeby wierzyć bez żadnych dowodów. Tak po prostu. Ale jak dla mnie wiara w jakiegokolwiek Boga nie ma sensu i jest zwykłym oszustwem, które dobrze się rozwinęło na przestrzeni czasu. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tak czas wyjść na dwór i troche odświeżyć te zamulone kopułki.
|
|
Oddaj za darmo! Co będziesz dzieciakom żałować ubrania? He He
|
|
na allegro Takos
|
|
ja hentnie posluham ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Koledzy słyszeliście o tym że w Łomży jakieś lepaki bo inaczej nie można nazwać takich ludzi biorą za ułożenie glazury od 15 do 25 zł? A czemu lepaki? już piszę... Dlaztego tak uważam gdyż jeden mój kolega zatrudnił takiego fachowca to na koniec dnia aż się za głowę złapał... i wyszło mu z tej tanizny tak że musiał dokupywać materiał no i oczywiście zapłacić fachowcowi... więc ktoś chcę kłaść glazurę to uważajcie na tych fachowców po 15 i 20 zł...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |