Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS szkodzi również Polskiej kulturze. Oby nigdy więcej PiS u władzy! |
Witam. Prosiłbym o liczne propozycje laptopów i od razu na namiary do sklepów (ładnie proszę :D ) w cenie do 2.700zł . W grę wchodzą laptopy jedynie posiadające matrycę 17" , no i chciałbym sobie także pograć w gry rzecz jasna ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS szkodzi również Polskiej kulturze. Oby nigdy więcej PiS u władzy! |
http://www.ceneo.pl/2125167 - dobry sprzęt za niezłą cenę.
|
|
Witam. Wie ktoś może gdzie mozna kupić nie drogi używany monitor LCD w dobrym stanie. a może ktoś ma na sprzedaż?
|
|
mozliwe bo pytalem tez w spoldzielni to powiedzieli wlasnie ze reymonta nie ma nic wspolnego z CB
|
|
lorus wiecej porad odplatnie :):):):):):):) bedzie ok:)
|
|
w podaniu z tego co pamietam to sa tylko dane przyszłego ucznia a dopieru puzniej donosi się kopię świadectwa i zaświadczenie o ukończeniu egzaminu
|
|
To trzeba tam jechać i zamówic... Ale nie chce mi sie wierzyc w to że za dojazd nie policzą sobie dodatkowo, i nie wiem skąd takie informacje ale ta cena za cały dzień użytkowania pojazdu jest niewiarygodna... Chyba że chodzi o samochody zabytkowe zbudowane na podstawach samochodów z naszych czasów tzw.repliki. Moge sie oczywiscie mylić... A w usługach które polecam są własnie takie a nie inne ceny i jeżeli komuś nie odpowiadają to poprostu z nich nie korzysta.... Pozdrawiam Jarek
|
|
a o co tu chodzi ??
|
|
Ciekawa jestem jakie są te prawdziwe dowody na istnienie Boga?Ciekawe też czy ktoś z tego forum pofatygował się by obejrzeć film zeitgeist. Ten film nie jest skierowany przeciw katolikom, on pokazuje po prostu fakty. Że nie ma dowodów na istnienie Boga i to jest tylko jedna z 3 części tego interesującego filmu. Tylko trzeba po prostu chciec poznac prawdę. Jeżeli ktoś nie jest gotowy lepiej niech nie ogląda.
|
|
Na policję? I co wtedy zgłosić? "Panie! Konieć świata. Kurwy mi sadzi, a ja dzieci w fotelikach upchnął!"
|
|
Nie wiem... Ja tam byłem jakieś 8 lat temu...
|
|
2 kwietnia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |