Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POdatek |
Po przebiegu rozmowy wychodzi ze to pewnie Binladen sieje po okolicy hehehe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POdatek |
szkoda Madzia20 a miało być tak pięknie >JESLI NIEWIESZ OCO CHODZI ZAWSZE CHODZI O KASE
|
|
ja go czesto w okolicy ronda Kosciuszki na 19nastce slysze-pajac i tyle
|
|
Mój syn ma 4 latka i chodzi do 15. Oboje z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni. Syn bardzo chętnie tam chodzi, panie są bardzo miłe, tak mówi mój syn. Z tego co do tej pory zauważyłem, jestem w stanie polecić to przedszkole. Jestem zadowolony z tego, że jeśli mój syn nie chce zjeść danego posiłku nie jest do tego zmuszany, zje tyle ile chce lub dostanie coś w zamian, dodam, że jest alergikiem i w przedszkolu ma dietę.
|
|
wyrzuc i kup nowe.myślę że tego nikt nie naprawia a jak nawet sie podejmie to części + robocizna= nowe krzesło. chyba że te krzesła są skórzane to wtedy może i by sie opłaciło bo skórzane już troche kosztuje.szczerze mówiąc nie słyszałem żeby ktos naprawiał takie krzesła.
|
|
Witam, mam pytanie do osób które posiadają internet z vectry u was również od wczoraj są braki w połączeniach internetu ? np. u mnie rano tak co godzine na 15min nie było internetu dzisiaj również dopiero co znikł i powstał modem raz się świeci raz nie . Jeśli tylko ja mam taki problem to musze zadzwonić do nich bo to podejrzane . nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
spokuj?? noo;D to wyslij mi zdjecia tych swoich cudow i cennik
|
|
szczerze zastanawialam sie nad ta bmw, ale jesli tak ci zalezy na biznesie to nalegac nie bede jak bym chciala se obejrzec weszla bym se na allegro
|
|
Witam. Wybiera się może ktoś w najbliższą niedzielę do Szczytna na TWO i TSF?
|
|
zgadza sie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |