piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POdatek

Po przebiegu rozmowy wychodzi ze to pewnie Binladen sieje po okolicy hehehe.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POdatek

szkoda Madzia20 a miało być tak pięknie >JESLI NIEWIESZ OCO CHODZI ZAWSZE CHODZI O KASE

ja go czesto w okolicy ronda Kosciuszki na 19nastce slysze-pajac i tyle

Mój syn ma 4 latka i chodzi do 15. Oboje z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni. Syn bardzo chętnie tam chodzi, panie są bardzo miłe, tak mówi mój syn. Z tego co do tej pory zauważyłem, jestem w stanie polecić to przedszkole. Jestem zadowolony z tego, że jeśli mój syn nie chce zjeść danego posiłku nie jest do tego zmuszany, zje tyle ile chce lub dostanie coś w zamian, dodam, że jest alergikiem i w przedszkolu ma dietę.

wyrzuc i kup nowe.myślę że tego nikt nie naprawia a jak nawet sie podejmie to części + robocizna= nowe krzesło. chyba że te krzesła są skórzane to wtedy może i by sie opłaciło bo skórzane już troche kosztuje.szczerze mówiąc nie słyszałem żeby ktos naprawiał takie krzesła.

Witam, mam pytanie do osób które posiadają internet z vectry u was również od wczoraj są braki w połączeniach internetu ? np. u mnie rano tak co godzine na 15min nie było internetu dzisiaj również dopiero co znikł i powstał modem raz się świeci raz nie . Jeśli tylko ja mam taki problem to musze zadzwonić do nich bo to podejrzane .

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

spokuj?? noo;D to wyslij mi zdjecia tych swoich cudow i cennik

szczerze zastanawialam sie nad ta bmw, ale jesli tak ci zalezy na biznesie to nalegac nie bede

jak bym chciala se obejrzec weszla bym se na allegro

Witam. Wybiera się może ktoś w najbliższą niedzielę do Szczytna na TWO i TSF?

zgadza sie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org