sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO usuwa godło z dyplomów magisterskich

Ależ się do Was młodzi uśmiechnąłem! Madzia,masz tupet i dowcip. He He. Szkoda,że mnie nie ma w Łomży!...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO usuwa godło z dyplomów magisterskich

Treść jest ukryta

hehe Tomeczku a co to za problem przyjechaac?

Jasiu ale chyba czasami przyjezdzasz tutaj co?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Znając życie, Białostockie lobby przeforsuje na korzyść dla siebie i wygrają Topolany.
Tylko powstaje pytanie, czy wówczas było by to rzeczywiście lotnisko regionalne, czy może poprostu Białostockie. Przecież te Topolany położone są za Białymstokiem (ok.20 km) jadąc od strony Łomży, tak więc równie dobrze można by jechać na Warszawskie Okęcie, bo i odległość nie byłaby dużo większa, a i standard na pewno na Okęciu wyższy aniżeli na lotnisku "regionalnym" a właściwie Białostockim. Poza tym do tego momentu już zapewne będzie wybudowana ekspresówka z Wyszkowa do Ostrowii, także i dojazd do Wawy byłby zdecydowanie bardziej komfortowy.

Nie przejmujcie się tak bardzo, są Zawady, są i Topolany. Znając "nasze" śledziowskie władze i widząc co dzieje się z Via B. śmiem twierdzić, że kolejny projekt znaczącej dla regionu inwestycji będzie lokalizowany tak aby B-stok w końcu został tą ich wymarzoną "metropolią", bez względu na wszystko. Jest takie białostockie powiedzenie - po nas to choćby potop. Wiem, bo mieszkałem niestety parę lat w tym mieście. Żeby być choć trochę obiektywnym to powiem, że większość białostoczan jest w moim odczuciu bardzo normalnymi i porządnymi ludźmi, ale niestety te władze które są od lat wybierane w kolejnych wyborach są jakie są. Podobnie jak w innych mastach - przykład Łomża.

karafla a kto powiedzial ze nie chce sie umowic, moze Jasko nie jest taki łatwy hehe:) Jeszcze nie zdecydował, wiec wybacz, ale musze odmówic

Astronauta, ja tylko wyśmiałem cenę 27 000 zł. Wiem przecież, że za taką cenę to domu od A do Z nie postawisz. Choćby nie wiem co sie działo.

ta, jak na razie czekam na maila :} wara od madzi :P

no nic trzeba bedzie sie dopytac jak sie pojdzie z lista obecnosci co i jak.

jak w majty sra, to cos nie tak

PO PIERSZE PO TYM KIERUNKU OSOBA OTZYMUJE STOPIEN KOSMETOLOGA A NIE ZWYKŁEJ KOSMETYCZKI I TU JEST RÓZNICA..MOŻLIWOŚCI SĄ WIEKSZE.. A JESLI PAŃSTWO NIE WIEDZA CO TO OZNACZA I W JAKICH "PLACÓWKACH" MOZNA PRACOWAĆ PO TYCH STUDIACH PROSZE POSZUKAĆ SOBIE W INTERNECIE I ROZWINĄC BARDZIEJ SWĄ WIEDZE PO CZYM ZACZĄC SIE WYPOWIADAĆ:) PO DRUGIE KTO POWIEDZIAŁ ZE PO UKOŃCZENIU TEJ SZKOŁY KTÓRA NIE JEST "STRATĄ CZASU" POZOSTAJĘ ROBIE TIPSÓW "PO DOMACH"? ORAZ CZY ŚWIAT KOŃCZY SIE NA ŁOMŻY? HEHE NAPRAWDE PŁYTKA WIEDZA.. POZDRAWIAM

w Nowym Testamencie Jezus czesto mówi - ,, JEŚLI ZECHCESZ...... ,,
WIEC KAŻDY MA PRAWO WYBORU. WIEC MOŻNA SIE ZASTANOWIĆ JEST BÓG CZY NIE . JEŚLI KTOŚ SZUKA ODPOWIEDZI NA TE PYTANIE W TYM FORUM TO JEST PUSTYM CZŁOWIEKIEM . ALE JEŚLI BÓG JEST A JA O TYM WIEM A MY W NIEGO NIE UWIERZYMY TO TRACIMY WSZYSTKO CO MOGLIBYŚMY ZYSKAĆ W JEGO BLISKOŚCI I BIBLIJNYM RAJU . WIEC KOCHANI NIEDOWIARKOWIE PRZEKALKULUJCIE CZY LEPIEJ UWIERZYĆ I SIE NIE POMYLIĆ CZY NIE UWIERZYĆ I PRZEZ WIECZNOŚĆ ZOSTAĆ POTĘPIONYM . CO BARDZIEJ SIE OPŁACA .... I CZYM RYZYKUJESZ WIERZĄC W BOGA....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org