Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mucha URODZIŁA CÓRECZKĘ! |
i uważasz że jest takie zaapotrzbeownie na rynku żeby wypuszczać kilkudziesiecu absolwetów z tym wykształeceniem na rynek pracy???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mucha URODZIŁA CÓRECZKĘ! |
pewnie mocher byl Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
dzwoniłam do PUP i osoby rozpoczynające staż w marcu mają ta sama stawke co poprzednio czyli 773 zł brutto netto to jakies 670 zł
|
|
KOLA jak nawet lawnikow nie wpusicli do sadu to co mowic o publicznosci??? ... & vice versa!
|
|
sprawdz tu http://maps.google.com/ było by super gdyby tam zrobili lotnisko TYLKO PRAWDZIWE a nie z nazwy aby rolnicy mieli gdzie krowy wypasać..
|
|
Jak to? Jak nie ma Boga?-skoro są prawdziwe dowody na Jego istnienie. Znów ta telewizja? Dzieło zniszczone przez złych ludzi i siejące zamęt. ogłupiające ich. Ech..
|
|
Jak to? Jak nie ma Boga?-skoro są prawdziwe dowody na Jego istnienie. Znów ta telewizja? Dzieło zniszczone przez złych ludzi i siejące zamęt. ogłupiające ich. Ech..
|
|
Tomeczku a na co on ma uważac, ja nie grozna hehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale nie sa zbyt duze
|
|
Mogą być oglądałam projekty domów nawet 230m2. Ale jak wygląda to cenowo?
|
|
jasiu, gdzie Ty masz tę ekspresówkę między Wyszkowem a Ostrowią? Często jeżdżę tą trasą i jakoś nie zuważyłem.
|
|
Nie udaje kozaka, bo nie potrzebuje tego. Wypowiadam sie na tym forum w sposób kulturalny, tak mi sie wydaje. Tak samo wydaje mi sie ze przez takie osoby jak ja te forum sie nie "szmaci". Co to tematu to w 100% zgadzam sie z opinia Helena i peeter09 . Pozdrawiam:)
|
|
A o to święty był ;-), znam klienta pare razy lakierował mi samochód. Fenol i tyle, generalnie poszło o kase. Miał jeden z najlepszych zakładów lakierniczych . Później zabrnął w alkohol i go powieźli na kasę . Jak zwykle chodziło o kasę.
|
|
Słowo mafia to niby pojęcie względne ale większość tego nie potrafi zrozumieć. To co mamy w Polsce, czyli Pruszków, Wołomin to też żadna mafia bo to najzwyklejsi darmozjadzi, oszuści, bandyci itd. Mafia ma swoje zasady, argumenty i cele i nie kieruje się bandytyzmem i drobnymi machlojkami, więc nie mylcie pojęć, bo w Polsce nie mamy jeszcze mafii.
|
|
Choc to moze zabrzmiec dziwnie... ciut szacunku dla Generala, co?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |