Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaucja gen. Czempińskiego to skandal |
dla tych pajacow kazdy mlody to degenerat a jeszcze jak zobacza w samochodzie to juz zazdrosc w dekiel napierdala , lomzynska policja leczy swoje kompleksy z mlodosci na obywatelach tyle w temacie p.s. posciel na dolku??? nei wydaje mnie sie chyba za wzorowe strzelanie dostales
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaucja gen. Czempińskiego to skandal |
heh jacy teraz wszyscy sie odwazni porobili uhuhu zaden z was nie byl w stanie rzadnemu z nich w oczy spojerzec a teraz z przed komputerka sie wychylaja muahahaha dla mnie to tez zadne autorytety ale skoro przez tyle lat 3mali to miasto i nie tylko, nie wpuszczajac tu nikogo z zewnatrz to chyba nie jakies podrzedne zlodziejaszki , a show byl bo to jest ostatni rozdzial pewnej sprawy z historii naszego miasta w ktorym za duzo ciekwych neewsow niema, a jezeli dokladnie przeczytacie ten artykol to mozna swobodnie wywnioskowac dlaczego nie bylo tam glownego oskarzonego zamiast spekulowac o swiadkach koronnych o czym tez nie macie pojecia Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Hej Żono swego męża! Jest? U Was? Super! A po czym ją poznać? ;-) Ma jakiś zmysłowy zapach? Namiętny smak? Jest czuła w dotyku serca? Hm..
|
|
NIE PAL :)) po jakimś czasie znudzi ci się te maszynki i te fajki własno robione ;)) ''bardziej obrzydzenie''. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja raz bylam na weselu gdzie grali i na swoje postanowilismy tez ich wziasc.
|
|
"Nikogo z zewnątrz nie wpuszczali" bo nikt tu nie chciał przyjechać bo i po co. Nie było na kim i na czym zarobić bo Łomża to takie miasto a i tak było opanowane przez wioskowych zamaraśników: Kolno, Bożejewo, Ostrów Mazowiecka. To tacy właśnie mafioźnicy w Łomży.
|
|
Wy wszyscy jesteście w to zamieszani... ;]]] hehehe
|
|
Wiem ze juz dawno byl artykul , chcialbym tylko dowiedziec sie ile ten zwyrodnialec dostal dlatego puscilem to na forum moze ktos bedzie wiedzial ...
|
|
a na interwencjach cieniutko nasza policja wypada heh widziałem nieraz na mieście jak w przeciwną stronę jechali by tylko ominąć bandy pijanych małolatów
|
|
Osobiście pracuję w zawodzie kosmetyczki już ponad 8 lat i jestem po studium kosmetycznym. Kiedyś nie było wyższych szkół kosmetycznych i po prostu chcę poszerzyć swoją wiedzę teoretyczną oraz zdobyć wyższe wykształcenie. To tyle. Takos
|
|
Moja kumpela tam poszła, ale stwierdziła, że dała się nabrać i teraz idzie do wawy na WSOZ bo nie chce tracić tutaj czasu.
|
|
Boga nie ma. Jak ktoś ma wątpliwości niech obejrzy film: zeitgeist final edition. Jest dostepny w google
|
|
He He.. JAŚKO UWAŻAJ! ALE UMÓW SIĘ!
|
|
Jak to? Jak nie ma Boga?-skoro są prawdziwe dowody na Jego istnienie. Znów ta telewizja? Dzieło zniszczone przez złych ludzi i siejące zamęt. ogłupiające ich. Ech..
|
|
Jak to? Jak nie ma Boga?-skoro są prawdziwe dowody na Jego istnienie. Znów ta telewizja? Dzieło zniszczone przez złych ludzi i siejące zamęt. ogłupiające ich. Ech..
|
|
|
|
|
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no dobra to dlaczego za luty przyszlo 600 zł netto? a za ubezpieczenie nic nie odliczali.
|
|
Madzie Madzie Jasiu, dzieki za pozdrowienia, ale nie odpowiedziales mi konkretnie na moja propozycje;>
|
|
a co z lokalizacją w Czerwonym Borze? wogóle jej nie uwzględnili- kryzys i lotnisko regionalne:D brawo:) brawo i jeszcze raz brawo:)dla tych co będą je zamykali
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ponawiam temat. Proszę o opinię rodziców na temat przedszkola nr 15 o przedszkolu nr 14 słyszałam wiele złych opinii między innymi że dzieci jak płaczą są zamykane w łazienkach, rozmawiałam również z rodzicami którzy odbierali swoje pociechy z tego przedszkola i niestety opinia ta się potwierdziła. Proszę o szczere opinie na temat przedszkola nr 15 na ulicy Kołłątaja. Czy tam podobne historie się nie powtarzają? Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gość też codziennie udziela się na CB w samochodzie. To jakiś Pacan z Twojego osiedla zakłóca. Nudzi się mu.
|
|
Pipolo na co konkretnie dała się nabrać Twoja kumpela? Helena otworzyli prawdopodobnie dlatego że istnieje jeszcze świat po za Łomżą, wsiądź w PKSa a sama się przekonasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |