sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto się boi konferencji-

Zpytaj w mobil4you na Dwornej od strony legionów lub u Sławka w Sympatii na Krótkiej, ale jeśli nie masz karty pamięci to musisz mieć bynajmniej sterowniki + płytę z softem do tego urządzenia, więc wystarczy ci sama mapa, instalujesz sterowniki na komputerze i sam ją sobie wgrywasz to by było najprościej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto się boi konferencji-

Chyba osoby emocjonalne zawsze będą zawodzić nad krzywdą zwierząt? Ale czyż życie to prawa emocji,czy logicznego myślenia-co dobre,a co złe i właściwego wyboru?

Miłość to pojęcie względne... nie do wytłumaczenia. Może inaczej. Każdy sam musi znaleźć na to odpowiedź bo w każdym przypadku jest czym innym:)

Jarek

Jak podają komunikaty prasowe oraz środki masowego przekazu ostatnio we Wrocławiu odbyła się manifestacja masochistów i gdy wkroczyły oddziały prewencji nie widziano nigdy aby obie strony czerpały z tego taką radochę ;P

Istnieje tylko trzeba ją znalec i poczuc :D jak w tej pisencę

http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w

Pozdrawiam

A hormony grając ze sobą nie czują aby ku sobie miłości?

Treść jest ukryta

Samanto,czy obżarstwo jest równoznaczne z otyłością?
Jasio,czy człowiek,który uważa się za niezwierzę jest robotem,skoro jest jeszcze i wciąż człowiekiem?

Treść jest ukryta

Samanto,naprawdę miło mi się z Wami,z Tobą pisze-dyskutuje. :-) Czy to ja przerobiłem temat Miećki? Sprawdź poprawniej,a poznasz prawdę obiektywnie. :-) Jasiek,może kiedyś wypijemy po piwku bezalkoholowym jak przystało na porządnych ludzi?? A Ty Samanto? :-D

kiciulek

Nie uwazam go za bochatera !!!! wrecz przeciwnie moje zdanie jest identyczne jak twoje ...
jest to szok szkoda kobietki ... chcialbym zobaczyc mine tego gada na rozprawie dlatego jestem ciekawy daty ....

Hm..?

Biorac pod uwage ze latami pociagi oproznialy na nie kibelki, jak i to ze do ich nasycania uzywano srodka dzis znanego jako silnie rakotworczy... moze zrezygnujesz z pomyslu zastosowania tych pozornie tanich elementow...

a jak tam praca w operze?

hehe, a podpowiedz jest tam doskonale widoczna. i napisana wyraznie.
to tak jakby zagadka na spostrzegawczosc ;) i nie rzebym wkrencal

Temat rzeka ta policja nikt ich nie lubi i w ogóle ale pomyślcie co by było gdyby tych" nieudaczników" zabrakło na ulicach ? Każdy popełnia wykroczenia a co jakiś czas nawet najlepszym trafia się kontrola i w dużym stopniu finał zależy od kierowcy i pasażerów, pisanie bzdur nic nie zmieni jest wina musi być kara ewentualnie (upomnienie) wiem z doświadczenia że spotkanie takie dyscyplinuje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org