piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS-u wstydzi się już nawet jego własny „elektorat”...

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS-u wstydzi się już nawet jego własny „elektorat”...

Treść jest ukryta

Głupi temat który wymaga interwencji admina, a jeśli już bym miał dołożyć na taki cel to tylko i wyłącznie jakby się znalazła instytucja któraby karała ludzi którzy wyrzucają te zwierzęta bądź traktują jako maskotki, a skoro schronisko jest dotowane finansowo z urzędu miasta to może pan Brzeziński zostawi tam swoją trzynastą pensję lub premię, to by zdobył bynajmniej sławę i rozgłos w niby dobrej wierze, bo jak widać to nasza społeczność była potrzebna jemu do wyborów a teraz psom do przetrwania. Jeszcze tylko oddajcie podatek dla czeczeńców których tu naściągali bez liku, a później niech już nikt nie narzeka nawet na forum.

Co to jest milosc? ponad 5 lat razem a dzis juz nic nie ma powie mi cos o co tu chodzi w tym wszystkim?

Przykro mi ale tego sie niestety nie da wytłumaczyć :-(

Treść jest ukryta

Faktycznie nieźle wygląda tylko mam dwa pytania:
1) Intel® Graphics Media Accelerator X4500 - to nie jest jakaś kiepska karta graficzna nawet jak na laptopa w tym przedziale cenowym?

2) To Asusy czy Acery się tak sypią? Bo słyszałem, że albo te albo te są tak awaryjne...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org