Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS-u wstydzi się już nawet jego własny „elektorat”... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS-u wstydzi się już nawet jego własny „elektorat”... |
Treść jest ukryta
|
|
Głupi temat który wymaga interwencji admina, a jeśli już bym miał dołożyć na taki cel to tylko i wyłącznie jakby się znalazła instytucja któraby karała ludzi którzy wyrzucają te zwierzęta bądź traktują jako maskotki, a skoro schronisko jest dotowane finansowo z urzędu miasta to może pan Brzeziński zostawi tam swoją trzynastą pensję lub premię, to by zdobył bynajmniej sławę i rozgłos w niby dobrej wierze, bo jak widać to nasza społeczność była potrzebna jemu do wyborów a teraz psom do przetrwania. Jeszcze tylko oddajcie podatek dla czeczeńców których tu naściągali bez liku, a później niech już nikt nie narzeka nawet na forum.
|
|
Co to jest milosc? ponad 5 lat razem a dzis juz nic nie ma powie mi cos o co tu chodzi w tym wszystkim?
|
|
Przykro mi ale tego sie niestety nie da wytłumaczyć :-(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Faktycznie nieźle wygląda tylko mam dwa pytania: 1) Intel® Graphics Media Accelerator X4500 - to nie jest jakaś kiepska karta graficzna nawet jak na laptopa w tym przedziale cenowym? 2) To Asusy czy Acery się tak sypią? Bo słyszałem, że albo te albo te są tak awaryjne...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |