Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cena benzyny za PIS - 3.60, PO - 5.40. |
Prawdopodobnie będę jeździł do Wa-wy od 18 kwietnia do połowy czerwca co tydzień w weekend. Może ktoś chciałby się zabierać? PW
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cena benzyny za PIS - 3.60, PO - 5.40. |
... jak w tytule gdzie moge dzis kupic swieze dobre meiso a tatara? Dzieki za wszystkie propozycje
|
|
Do jasiu_smietana Nawet gdybyś chciał dać 1% dla piesków lub dla ludzi, to na pewno nie masz z czego. Poziom twoich wypowiedzi świadczy, że nie jesteś dorosłym, pracującym mężczyzną , tylko jakimś uczniakiem, dzieciakiem chcącym zwrócić na siebie uwagę .
|
|
Byłeś na którymś z meczy Łomżyńskiego Klubu Sportowego? Spodobało Ci się, ale teraz nie idziesz z powodu wyników. Zależy Ci żeby Klub nadal istniał i dalej tworzył część historii Twojego miasta? Wspomóż go swoją obecnością na tym spotkaniu, tyle na pewno możesz zrobić!
|
|
w które miejsce do Wawy ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
przed komenda jest duzo miejsca tam wal
|
|
|
Właśnie w które miejsca? I czy powrut również wchodzi w gre?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Swiadkiem koronnym nie moze zostac przywodca groby ani ktos z zarzadu.
|
|
mam pytanie bo chce sobie samochód kupić i oglądałem lagunę 2 1,9 DCI co sadzicie o tym samochodzie ??????
|
|
Cześć! Rozprawa jak już zapewne wiecie, została przerwana. Ze względu naśrodki ostrożności, nawet ławników nie było na rozprawie (z tego co słyszałem, ławników nie będzie na żadnej rozprawie gangu generała. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tyle że tam tatar gotowy ;P
|
|
Do wiolet20 Dzięki za odpowiedz:). A możesz mi jeszcze powiedzieć czy zdawałaś już WZ jeżeli tak to czy możesz też o nim trochę opisać? O co czepiają się na komisji lekarskiej?
|
|
to tylko Polska...
|
|
Żoliborz. Powrót w sobotę i w niedzielę lub tylko w niedzielę w zależności od sytuacji.
|
|
Wybiera się ktoś na szkółke do katowic w kwietniu??
|
|
pajace nie drużyna haha jeszcze pietnastaka za wjazd, chyba jakieś jaja
|
|
Chyba jeden z najbardziej awaryjnych samochodów z Renault. Poza tym bardzo drogie części w stosunku do ceny auta, oraz brak zamienników. Ja bym sobie odpuścił. Kiedyś rozmawiałem ze znajomym z serwisu Renault w Łomży i powiedział, że gdyby nie Laguny 2, poszli by z torbami.
|
|
Tekst pochodzi z pisma Auto Swiat Poradnik eksploatacyjny dla właścicieli aut Renault. W tescie 100 tys. Km udzial wziela Laguna 1,9 dCi/120 KM z 2002 roku. Niestety, dosc szybko zaczela niedomagac. Na poczatku były to drobiazgi: niedomykal się szyberdach, pozniej spadl przewod z inetrcoolera, nastepnie zawiodl system hands free. Nekały nas tez niewiarygodne wskazania systemu monitorujacego cisnienie w oponach. Najgorszy był jednak defekt turbiny przy przebiegu 59 740 km- tak jak poprzednie, rowniez te naprawe wykonano w ramach gwarancji. Potem jeszcze czekalo nas usowanie usterek w układzie sterujacym praca silnika (właczał sie tryb awaryjny) i naprawa zamka.Gdyby nie to wszystko. Laguna dostalaby od nas wysoka note. PODSUMOWANIE MODELU Nie mozna ignorowac doniesien o awaryjnosci Laguny II. W tym wypadku nie chodzi o stereotypy – ten model ma problem z jakoscia i choc widac, iz Renault zrobila wiele, aby to zmienic, nie ma gwarancji, ze nawet najmłodszy egzemplarz będzie bezawaryjny. Na pewno nie jest to auto dla osob, ktore nie toleruja zadnych usterek. Natomiast co odwazniejsi moga zaryzykowac – Laguna jest wygodna, fajnie sia ja prowadzi, a awarie? No coz, moze bedziemy mieli szczescie i nic powaznego się nie zdarzy. OD SIEBIE Auto faktycznie fajne wizualnie, ktore niewatpliwie przyjemnie się prowadzi, jest komfortowe dobrze tłumiace nierownosci jezdni. Ladnie wykonczone (choc jak dla mnie to bez polotu) dobrze wyposazone . Jednak trzeba miec na uwadze wieksza liczbe usterek niz wynosi przecietna. Tak wiec zakup radze przemyslec tym bardziej, ze samochod posiada sporo elektroniki, ktora w naprawie może okazac się bardzo kosztowna. Ceny czesci i serwisu tez nie naleza do najniższych. Pamiętaj tez, ze w wielu wypadkach moze się okazac ze serwis to jedyne rozwiązanie. Samochodem zarzadza centralny komputer do obsługi, ktorego zazwyczaj potrzebny jest wyspecjalizowany serwis Renaulta.
|
|
Jaki jest wynik meczu ?
|
|
Tutaj jest jakaś relacja i wynika z tego że jest 0:0 http://2liga.info.pl/
|
|
Wszędzie zdarzają się porażki,wiadomo trzeba uwzględnić że może być duży ruch w lokalu lub nawet zwykły błąd ludzki,nigdzie nie będzie idealnie.Pracownik może być zalatany czymś innym albo zapomni i stolik te 15 minut dłużej będzie nie sprzątnięty a ktoś przyjdzie zobaczy i wielki żal na forum spływa.Wiem co nieco bo w jednym z łomżyńskich lokali pracuję.
|
|
Gracja . A Ty jesteś epidemiologiem chyba?
|
|
Nic dodać, nic ująć, Astronauta napisał w tym poście chyba już wszystko, tylko że wykończenie domu = wykończenie portfela, no w zależności na co nas stać gdyż cena materiałów budowlanych różni się ok. 60%, a wykończeniowych niektórych nawet ponad 500%, a jeśli wybierzemy najtańsze materiały i najtańszego wykonawcę to może być klapa, więc przed rozpoczęciem budowy radzę zasięgnąć trochę informacji na ten temat by nie kupić byle jakich materiałów i nie wziąść wykonawcy który jedyne co robi to dobija sobie konto z kieszeni ludzi naiwnych.
|
|
kup 60 piw w puszce wypij je potem puste zanieś na skup to cene aluminium zobaczysz
|
|
a z likieruw to polecam kahlua (terz likier kawowy) ze smirnoffem black, stosunek 2:1. tzw czarny rusek Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
'haven't meaN'S we don't have in that', 'I'M agree', 'maybY', ' they knowS', 'if you start a topic in English you shouldn't make so many mistakes' (nowy tryb warunkowy?)-- na pewno angielski? Jak nie umiem hiszpańskiego to nie wpycham pyszczka pomiędzy Latino'sów z krzykiem 'AMIGO'. Po co tworzyć nowe języki, kocurki?
|
|
terrazyty :D:D:D
|
|
z rpa
|
|
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Witam. Jestem nowy na forum bo niedawno zacząłem swoją "przygodę " z kwalifikacją do służby. Ile się czeka na telefon z Komendy na wyznaczenie terminu MS po zdanym TWO i TS ? Pozdro. Ktoś jest tutaj z Bydgoszczy?
|
|
Proponuję powszechny bojkot piwa Browaru Łomża za przestanioe sponsorowania Łks`u. Ludzie pijcie Żubra może to czegoś nauczy tył uni brwewów!
|
|
Ja już od dawna Łomży nie pije przerzuciłem się na Lecha i Tyskie . Czekam tylko na nowego głównego sponsora jeżeli to będzie Żubr to będę tylko go pił .
|
|
Tak to nie było bojkotu ,ale teraz nie dają i jest . Jeszcze jakieś pytania ?
|
|
Lomzy nie pije od wielu juz lat bo mi nie smakuje. A pomysl bojkotu uwazam za pozbawiony sensu i mocy sprawczej.
|
|
No i co z tego ? Zazdrościsz ? Dobry pomysł na biznes .
|
|
Ja tez pije LECHA !!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak przeciwdziałać złu w sobie samym i w ogóle w świecie?
|
|
Jak żonka chce rolety to bierz rolety ;D tak będzie najlepiej uwierz mi ;]
|
|
nie musze oglądałem odwróconych i wiem wszystko o świecie mafii łomżyńskiej też buahaha
|
|
nie myl paluszkuw krabowych, kturych prawie nigdzie nie dostaniesz, z podrobkami krabopodobnymi, kturych jest pelno :)
|
|
Ja tam wole 1% na zwierzęta niż na złodziei z rządu:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To i tak taniej niż w wawie:) 50zł za 1cm podstrzyżenie... A na Sikorskiego w którym miejscu??
|
|
Myslę że pan i władca , ma rację dobrze że już tych pseudokibiców-polityków lokalnych nie ma przy Klubie i jak wczoraj było widac a raczej nie było ich widac paradujacych w szalikach. I mam nadzieję że nie przyjdą "po głosy " przed wyborami - tak jak to było w 2006r.
|
|
obok straży po drugiej stronie ulicy nad sklepem D1
|
|
Już im nic , to nie da . Za co ludzie mają głosować na dzisiaj rządzących radnych i pseudo prezydentów ????? Bo chyba nie za to ,że rujnują nam miasto ? Jakby ich rządy trwały dłużej niż 2 lata to by nam prawa miejskie odebrano . Wybory za 2 lata i wybierzmy ludzi normalnych ,żeby Łomża przestała się staczać i zaczęła w końcu piąć się do góry .
|
|
do mario697: na MS czekałam równy miesiąc. zadzwonili do mnie po 2,5 tyg. Oczywiście najpierw sama dzwoniłam i pytałam, czy wyznaczyli już termin, ale kazali czekać. Przebieg MS- miłe wspomnienia, test na kompie, a potem miła rozmowa, pani psycholog nie wnikała w żadne szczegóły, była uśmiechnięta i życzliwa. powiedziała od razu po rozmowie, że poszło mi dobrze i mam zacząć przygotowania do wz. Po 3 dniach od ms zadzwoniłam po oficjalny wynik ms. WZ był po 2 tygodniach od MS. I tu rozczarowanie :( Zdałam go, ale wspomnienia koszmarne, przewodniczący beznadziejny, kpił z mojej motywacji i stwierdził, że nie mam pojęcia co to praca w policji. Pytania były z ustawy o policji, zadania, środki bezpośredniego przymusu, sytuacja w której sama z koleżanką jadę na interwencję do 2 pijanych mężczyzn--- twierdził, że baby sobie nie poradzą.., kto jest komendantem głownym policji, kto wojewódzkim. ogólnie rzecz ujmując chodziło mu o wyprowadzenie mnie z równowagi. AAAA.....i nie mam pojęcia co to Policyjna ADRENALINA! ;)) życze powodzenia!!!
|
|
baltazar ty ćfoku :)))))))))) my nigdy niemamy dosć :)))))))))))))))))))))))))))))
|
|
bo tam lamusy pracuja i fantasci
|
|
ewcia sto% racji je.bać typiary nieszkolone co nie wiedzą ocb idź marta na statoil słyszałam że tam szukają dobrej pompy nadajesz się opytmalnie ehehe ;]
|
|
mojego sąsiada teść jest w tej radzie i mówi że to jest po prostu skandal i burdel to co tam się robi. brak słów myślą tylko o sobie i swojej kieszeni ! może zmiany będą niedługo pan Darek mówi że już nad tym się pracuje żeby tak bylo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |