Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niekompetentny rząd Donalda T.? |
ŁKS Łomża - Okocimski KS Brzesko 0 : 2 (0:1) Bramki : Szczoczarz 20, Ogar 48 Wynik końcowy może być inny to jest z początku 2 połowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niekompetentny rząd Donalda T.? |
Nie można ofiarować tego 1% na organizacje służące dobru ludzi? Zwierzę ważniejsze od człowieka? Hm..
|
|
i do końca zostałloo te 0-2 to i tak najniższy wymiar kary jaki mogli dostać
|
|
Witam .Kto jest trenerem ŁKS?I gdzie można zobaczyć w jakim składzie grał ŁKS??Dzięki z góry za odpowiedzi
|
|
My takie auto eksploatujemy jako firmowe. Rocznik 2007. Silnik jak to tej pory bez zarzutu ale pozostałe elementy, szczególnie elektroniczne to porażka. Auto tej klasy a awaryjne prawie jak ARO :) Nie polecam.
|
|
Jesli zbyt drogo dla Ciebie to nie musisz chodzić na mecze.Nikt nie będzie napewno żałował. Alexxx,może sam zagrasz??
|
|
a ja pamietam smaczne koktajle czekoladowe na spirytusie krajowej produkcji.Czy sa jeszcze dostepne,a i wino w butelkach po orenzadzie Granat.
|
|
Widziałam ogłoszenie na moja-lomza.pl.Poszukaj.
|
|
Jak umiesz czytać potrzebuję rozdzielacza hydraulicznego i osprzętu do niego, dlatego zadałem takie pytanie, i nie jest to zaśmiecanie forum, w przeciwieństwie do innych. Do tej pory zaopatrywałem się w ostrołęce ale pomyślałem że może jest jakiś sklep lub hurtownia w łomży i ktoś mi podpowie. Ponieważ o wszystkich sklepach człowiek nie ma pojęcia. Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi rzeczowe lub wcale się nie wypowadać.
|
|
tradycje w tych czasach upadają z tą też musicie sie pogodzic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |