Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż Miejska |
Ja rozumiem że jak wchodziliśmy do uniji to musiliśmy krowy kolczykować, ale ludzi !!! I to jeszcze na języku. Ale jak już trzeba to to chyba na wojska poskiego w elfryzie takie frestylowe zabiegi robią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż Miejska |
no uciekłem z Języka Polskiego a co ?
|
|
Eh ta władza jest do dup* a ten kolos na górce to co niby miał być sklep to przez kogo to stoi ? przez waładze unas tak jest albo nikt nie inwestuje albo tak mu sie spieszy jak tak samo z to szosą sie spieszyli... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
do Patrolu. Udzielasz pieknej rady dot.reorganizacji w Policji. Ale nie udzielaj takiej rady bo jak Ciebie przeczytałam to widzę , że masz małą orientacje w tym zakresie -a tak na marginesie to czyżbyś nie wiedział ,że pieniądze uzyskane na mandatch to nie idą na Policję Nie trzeba być Policjanetem by to wiedzieć warto coś niecoś poczytać na ten temat i dopiero zabierać głos na temat -ile to nasza policja traci. Nie przepadam za niebieskimi ale doceniam ich pracę i pozdrawiam cała łomżyńską drogówkę. Ale jestem lizus co? ale i tak mnie nie znają.
|
|
Daj se spokój dziewczyno! Za dwa/trzy lata będziesz się wstydziła buźkę otworzyć.!
|
|
To co to jest ta góra gruzu za stadionem ? chyba nie centrym dla bobrów
|
|
Patrol wyluzuj. Czy 60 zł za miesiąc stałego dostępu do neta to przesada ? Dla mnie nie. Lepiej sobie pomyśl o ludziach którzy dzień w dzień łączą się przez modemik i pierdo**** są w dup* z każdym razem przez Tp.sa kiedy przychodzi do nich rachunek. A ci tu się zachciało 2mbit/sek. Z choinki spadłeś ? Taki łącze oferuje tepsa ale nie w usłudze neostrada ( to się chyba nazywa dsl512 ) i to kosztuje ( w tym momęcie usiądz ) ok.800 zł. A tak pozatym to za 2 euro to w naszym pięknym kraju to możesz sobie kupić dwa piwka a nie mieć stałego neta. Pozdro dla Patrola i największych monopolistów: TP.SA MICROSOFT i inni.
|
|
WEŹ TY SIE ***** BARTEZ ZAMKNIJ I MNIE NIEWKURWIAJ NIEDOŚĆ ŻE NIE UMIESZ POPRAWNIE STOSOWAĆ POLSZCZYZNY TO NA DODATEK MASZ POWAŻNIE NASRANE WE ŁBIE!!!!!!!!!!
|
|
Sądzę że czeka Ciebie Giełda Fotograficzna w Warszawie.
|
|
Również popieram. Na wyjazd z ulicy Poznańskiej na Wojska Polskiego czasem trzeba czekać bardzo, ale to bardzo długo. Ja rzadko jeżdżę, ale denerwuję się strasznie jak przychodzi mi tam czekać. I co mają powiedzieć kierowcy przemierzający tę trasę kilka razy dziennie? Współczuję serdecznie...
|
|
JEST TU MÓJ KLON !!!! TO peja. UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!! (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |