Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki Rządowi PO poprawia się wizerunek Polski na świecie. Oby nigdy więcej PiS |
P.Żebrowski-hmm no nie wiem nie wiem-ja osobiście bym do niego nie poszła-ze względów estetycznych jakimi soba reprezentuje- bo wygląda.....a i mijesce gdzie to wykonuje nie bardzo przyjemne i relaksacyjne:_:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki Rządowi PO poprawia się wizerunek Polski na świecie. Oby nigdy więcej PiS |
Jak obiecałem podsyłam linki do wszystkich części 1- http://www.youtube.com/watch?v=x6IqnsRLdtc&feature=channel_page 2- http://www.youtube.com/watch?v=uR1DYF2pfHI&feature=channel_page 3- http://www.youtube.com/watch?v=G2SwN16cXoc&feature=channel_page 4- http://www.youtube.com/watch?v=SBq0baznS9E&feature=channel_page
|
|
Re: Dzięki Rządowi PO poprawia się wizerunek Polski na świecie. Oby nigdy więcej PiS |
To inaczej, załóżmy że podaje imię i nazwisko, adres i pesel, czy coś innego będzie jej jeszcze potrzebne takiej dentystce?
|
|
książeczka ubezpieczeniowa z aktualną pieczątka, tam mi się wydaje...
|
|
Jak czytam Jasiu Twoje posty to śmiać mi się chcę z ludzi, którzy się na Ciebie wkurzają bo właśnie dokładnie o to Ci chodzi :) Z pewnością jesteś bardziej inteligentny niż się wydaje innym, 3maj się i nie dawaj się ;)
|
|
Jasiu nie twórz tematów po angielsku bo większość nie rozumie i będą Cię wyzywać od debili itd:) Nie zaniżajmy, i tak niskiego poziomu, forum.
|
|
Książeczka zdrowia, tam zamieszczony jest nr. tej książeczki no i oczywiście pieczątka zakładu pracy, tak było ostatnio, jak miałam okazję korzystać z usług. (coś z półroku temu(?)) Pozdrówka
|
|
JASIU ŁOMŻA REPREZENTANT jednym słowem widać jak tacy szmaciaże gnoją nasze miasto...ehh czego wy się spodziewacie po innych jeśli sami jesteście takimi lamusami(nie mówie tu o wszystkich) ale o wielu.. Jarek
|
|
Ja jadę autobusem
|
|
jankes, kombinuj ze sklepami internetowymi, wiele ma niezly wybur win z kaliforni VERGISS MICH
|
|
Ja widziałem jakie są polki za granicą. Może nie wszystkie ale większość. Posiedzą tam rok, dwa i już wielkie amerykanki a w tym przypadku brytyjki. Mój znajomy pracował na bramce w jednym z klubów i przytaczał rozmowy polek. Ale tutaj ich nie opowiem. Tylko jedno powiem. Kurestwo takie, że szkoda gadać...byle z kim aby nie z polakiem...
|
|
Autor: jasiu_smietana (94.254.151.---) Data: 12-03-09 21:45 thats better, I'm agree with you, also now we haven't another problem - mohair. That's worst part of the our society. 90% of population in our city. They knows one language :} True true! xD Jarek
|
|
nom szkoda. Ale na ten w Pg.1 warto czekać z cierpliwością. Ciesze się,że w końcu zaczeli..:D
|
|
ale ludzie mają czasem podnietę z tymi nawigacjami. kupcie sobie palmptopa bez zablokowanych roznych funkcji i bediecie wgrywali wszystko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |