Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Kaczyński napisał list |
ja jak muszę z rana wstawać to jestem zły, a jak się wyśpię to jestem dobry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Kaczyński napisał list |
jakby nadal stalo, nawet ta sama butelka to zle by nie bylo ;)
|
|
a znasz bajke o swistaku?
|
|
maszena55 ja dzis bylam w zambrowie ale w pracowni krawieckiej Ewy Bartnickiej czy jakos tak. Bylam bardzo milo zaskoczona ceną sukien jak i samymi sukniami. Cena uszycia wacha sie od 1000 do 2000 najdrozsza, pytalam o to samo w lomzy to krzykneli od 2300 hehe. A sukienki sa tam cudne, jeden szkopul jak ktos nie zna zambrowa trudno trafic, my dzis troche pobladzilismy :) dam ci linka to se poogladasz http://www.ewa-suknieslubne.pl/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja również jestem za:) jeśli te rzeczy będą w takiej cenie jak było napisane to oczywiście że tak:) ja mam bzika na punkcie kolczyków więc jedną klientkę masz na bank:D
|
|
ja również wypożyczałam suknię ślubną w salonie Panna Młoda i jestem bardzo zadowolona,przymiarki poprawki bez problemów.Polecam
|
|
w rzeszowie jak nie zadzwonia na drugi lub trzeci dzien to raczej juz nie zadzwonia tak bylo z wszystkimi ktorych znalem
|
|
madziusmadzius Dziękuje za info i linka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |