piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z list wyborczych PiS kandydują oskarżeni (sprawy karne w toku) a nawet skazani

a gdzie te jazdy się odbywają, są jakoś zorganizowane?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z list wyborczych PiS kandydują oskarżeni (sprawy karne w toku) a nawet skazani

BRAWO DZIKI ;)

Re: Z list wyborczych PiS kandydują oskarżeni (sprawy karne w toku) a nawet skazani

Łomża, ul. Nowogrodzka 250, tel. 086 2162644 to to:) Naprawdę polecam...

a co majo tam asfalt polorzyc?

Czy ktoś z Was serwisował w Łomży mazdę 6 2.0 diesla?

Który mechanik ma doświadczenie z tym modelem?

W Ostrołęe w Kupcu są całkiem fajne

a co podobaja sie murzyni ?

sajmon mol juz siedzi mozesz go szukac po zakladach karnych

możesz się zgłosić do kuratorów sądowych którzy mają pod opieką rodziny patologiczne i biedne .

A poza tym Allegrolny CHłopczyku nie kupuje przez neta ;)

A co myślicie o "Reporterze"? bo jak ja im kiedyś powiedziałam"Dzieńdobry"to taka pani bez kultury nawet mi nie odpowiedziała a widziała mnie

a od czego zależy kolejność wywiadu i komisji lekarskiej? co jest na teście PZP do policji?

Autor: komosek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 15-12-08 22:21

Dr Zaremba już w Łomzy nie pracuje. Pracują dr Poppe, Ściana, Sokół, Głębicki, Pijagin, Jaroszewicz, Moraczewska-Mazewska

No, ale każdy ma inne doświadczenia z lekarzami. Ogólnie jesteśmy zadowoleni najbardziej z pracy położnych:)
Najbardziej zrównoważonym i i spokojnym lekarzem był Zaremba i jest Głębicki. Poppe - jak mu tam humor dopisuje. Potrafi byc bardzo ok a już drugiego dnia nie można się z nim dogadać. Pijagin - gbur, wysokie mniemanie o sobie - nie bywa miły, Mazewska - tez spoko, da się z nią normalnie porozmawiać. Kiedyś pracowała Karlikowska - też spoko, przyjemna kobietka - nie wiem czy obecnie pracuje.

Generalnie zapomnij o znieczuleniu podczas porodu naturalnego w Łomży. Jak tłumaczą położne - do zrobienia znieczulenia potrzebna jest stała opieka anestezjologa przy CAŁYM porodzie, a żaden nie może spobie w Łomży pozwolić na bycie tyle godzin przy pacjentce z prostego względu - to uniemozliwia mu pracę czy pełnienie dyżuru na swoim oddziale.

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Ktoś coś słyszał o tym salonie...? To jakiś nowy? Czy to prawda, że zmieniła się właścicielka i fryzjerzy? Ceny mają całkiem, całkiem, a może to tylko rekompensata za dawne krzywdy salonu "OLIWIA", albo kolejny chwyt Pani Oliwii?? Ktoś coś wie??

Alvaro - ja nie twierdzę że każdy człowiek który prowadzi wesela to "puszczacz". Znam parę osób, które robią to wręcz koncertowo. Natomiast chodzi mi tylko o fakt że co innego być profesjonalnym dejotem na imprezach a co innego prowadzić wesele.

Próbowałem obu branż, w żadnej sobie nie poradziłem ;)

PS Pozdrawiam wszystkich grajków, zarówno weselnych jak i klubowych. Szacunek dla Was, to ciężka praca.

ja mam cos takiego i nie narzekam na predkosc bo przez p2m leci elegancko

ale co do tych kilku sekundowych lagow to mam juz tego dosc ... i wiem ze jesli bedzie sie powtarzac to tak czesto jak teraz to zerwe umowe ... moze i neostrada nie byla taka cudowna ale bylo z nia o wiele mniej problemow niz z tym je***** netsterem ...

po 1. ja mam dostep do internetu (ok) ... ale internet nie ma dostepu do mnie (oprocz sieci) .... dla nie wiedzacych ocb - PRZYKLAD: ja moge sie dolaczyc do gry ... ale gdy ja zaloze gre nikt nie moze sie dolaczyc do mnie (porty poblokowane prawdopodobnie)

po 2. kilku (bo nie wiem dokladnie ilo) sekundowe braki w dostawie internetu ... (rano jest ok wszystko plynnie i cacy.... ale gdy przychodzi wieczor .... to pozal sie Boże) PRZYKLAD: gram sobie rano i jest wszystko cacy zadnego laga ni nic ... gdy przychodzi godzina 14 to wtedy wszystko sie zaczyna ... czlowiek zdarzy wlaczyc gre (online) i nie pogra 3-4 minut i zaraz lag i DC i tak w kolko macieju

po 3. braki internetu czasem na kilka godzin ... a czasem na dluzej niz jeden dzien... (ostatnio cale osiedle nie mialo internetu przez ponad dzien)

KTO MA TO ZAMIAR ZALOZYC to szczerze odradzam chyba ze naprawde naprawia te usterki bo to jest razace

wiesz cieszę się że jesteś taka "do przodu", wygadana, znasz swoje prawa, umiesz o nie walczyć iżyczę Ci z całego serca- naprawdę- żeby nigdy życie nie spłatało Ci figla i żebyś nie dowiedziała się nagle że jednak może być też inaczej i że nawet Ty po prostu nie dasz rady... że nie wiesz co powiedzieć. pozdrawiam!!!

No tak ale jak czytalem na necie to juz sa blisko tego przerobienia.

Polecam 13tke nie robiac reklamy :D ja tam roblemu nie mam.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Gratuluje pomysłu ,przyda się ;]

mam neostrade 1,3 i to chyba powinien mi w miare szybko sciagac a sciaga mi stasznie wolno do 15kb/s jesli ktos sie orientuje co musze w nim ustawic to piszcie????

kupisz, ale allegro.pl jest najlepszym wyjściem dla Ciebie.

to od prędkosci neta już zalezy..nie polecam rozglądać się w media-expert czy avans idź do EXPERT Łomża, ul. Broniewskiego 20 , tam Ci chłopaki doradzą,wytłumaczą i wyjdziesz z porządnym sprzętem..znają się na rzeczy :] sam kupiłem u nich kompa i jestem zadowolony .

Treść jest ukryta

kiedyś sam tam chodziłem, ale ten właściciel dziadzia to pedofil, zniszczył ten klub i już gorzej być tam nie może, wpuszcza gówniary nie dość że nie pełnoletnie to i naćpane jak szmaty, umakijarzowane jak zdziry i pełno nagrzanych chłoptasi w dresie i kapturkach co na dupie nie usiedzą tylko latają i szukają wrażeń, tam nawet dziewczyny(o ile można je tak nazwać) po mordach se dają...

najchętniej to bym ustał na tych schodach i piznoł pafia na ten klub, potem ściągnął gacie wypiął dupe i dosrał na rzadko ichaaaaaaaaaaaaa + złoty deszczyk

fanko bociana - idiotyczny komentarz z twojej strony ;]

Ja ogłlądałem uwaga Pirat i tam bardzo ładnie przed kamerami się zachwują na służbie panowie Policjanci hehe ja raz za jazde bez pasów pare krótkich i długich usłyszałem choć w Policjanta obowiązku było wystawić stówke 1 pkt dziękuje i dowidzenia a nie wsadzać mi jakbym mu coś kiedyś zrobił mimo że byliśmy tylko we dwoje bp drugi policjant się o 100 metrów odsunął i żadnych świadków ni nic to sobie mógł mówić co mu się podoba ale sama kultura wymaga kulturalnie się odzywać jaki z tego wniosek się nasuwa....

IsiS* hm.... dałaś mi do myślenia teraz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org