Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAKUPY TUSKA |
Max-bike może nie odnośnie samej imprezy ale rzuciłem kiedyś już pomysł SPEEDowi abyście podpięli pod Waszą stronę sklepu jakieś łomżyńskie forum z tematyką motocyklową: motocykle, zloty, imprezy, mechanika motocyklowa, nauka jazdy, giełda, serwis etc. Wydaje mi się że przyciągnęłoby to sporo miłośników motorów przy okazji istniałaby szybka wymiana poglądów, informacji że już o promocji nie wspominam ;) ...ot taki mój pomysł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAKUPY TUSKA |
za same części wydasz z 5-7 tys (patrz allegro)
|
|
Autor: Jaco27lom (194.6.204.---) Data: 07-03-09 20:16 Normalnie wynik pójdzie w świat!? Ludzie co wy tak bronicie ten ŁKS całe podlasie się z nas śmieje z czego tu się cieszyć ze sparingów z wioskami trzeba było zagrać np, z Piątnicą co jest pod nosem ale pewnie się bali że wynik będzie w plecy. Ludzie popieram, ten cały ŁkS to jakaś pomyłka dosłownie "śmiech na sali"... Żałosne, chociaż jak będą wracać niech zalecą do Wizny tam też jest klub na sparing tylko nie wiem czy dadzą im rade.... Kolego Jaco27lom. Jesteś na bakier geografią i historią. Od kiedy to Łomża leży na Podlasiu. Województwo podlaskie, nie znaczy Podlasie. Żałosne, nie wiesz nawet w jakiej krainie Polski mieszkasz. Gdzie ty się uczyłeś? Może pod górkę chodziłeś do szkoły? VERGISS MICH
|
|
ja wiem byl wypadek
|
|
4 osobówki, była chyba ofiara śmiertelna, droga zablokowana, policja zrobiła objazdy, osobówki tylko co jakiś czas puszczają, tiry objazdem, z resztą będzie pewnie nie długo na 4lomza
|
|
Ja jak jadę takimi drogami to zawsze pojawia mi się uśmiech jak widzę znak: "wyboje 500m". Nie wiem jak Wy to odbieracie i czy rozumiecie o co mi chodzi ale mnie to śmieszy:) To tak jak zamiast wprowadzić bezpieczeństwo na ulicach to postawić znak: "za rogiem Cię napadną":D To taki przykładzik z moich odczuć może niezbyt trafiony:)
|
|
http://www.myspace.com/dziku81 VERGISS MICH
|
|
D****costam zadna wiocha. najlepsza kawa to jak sie samemu zmieli. nie musi byc droga. ale wlasny mlyneczek to podstawa
|
|
nie hcialo mi sie pszewijac strony do gury ;)
|
|
też stałem, z daleka wyglądało makabrycznie.... który to już wypadek DOKŁADNIE w tym samym miejscu? 60-ty?.... VERGISS MICH
|
|
ludzie dajcie jej juz spokoj juz chyba pojela ona ma 13 lat.....banda bezmozgow teraz dzieci sie wieszaja z duzo bardziej smiesznych przyczyn....
|
|
Pogoda musi dopisać nie ma innej opcji :D , a co do forum to fakt by się przydało...
|
|
nie mogę zapomnieć,kiedy poszlam tam ze znajomymi po zakonczeniu roku,usiedlismy na przeciwko balkonu,starsza pani z obslugi podeszła i go otworzyła nie pytajac czy nam to odpowiada,zmarzlismy na sopel pomimo czerwcowego dnia,kolega zamknal balkon ,bo mial dosc,na co kobieta z obslugi z wielka pretensja,ze im w kuchni goraco i ponownie otworzyla drzwi. No masakra jakaś,podobno klient nasz pan. W tym lokalu martwią się tylko o swój nos,a o porządku na stoliku nie wspomnę,rozsypana sol czekała na sprzatniecie chyba ze 2 godz,az w koncu ktos zwrocil uwage. Nie znosze tej starszej kelnerki.No poprostu zachowuje się jakby jej tam za kare kazali stać,wszystko takie z łaski;/ takie numery to tylko w Łomży. W ten sposob łatwo tracą klientów,pomimo,że pizza jest smaczna...
|
|
wszystkie pasują, kup w miarę stabilny i mocny mozna już coś konkretnego pupić w granicach 100 120 zeta.
|
|
czy jest może taka osoba, która rok temu nie zdała MS i będzie próbować w tym???
|
|
Witam! Czy jest może ktoś kto rok temu nie zdał MS w Łodzi i w tym roku będzie próbował jeszcze raz???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |