sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
olewnik sam sie zabił i zakopał, afery hazardowej nie bylo, sawicka nie miala ko

ja jeżdziłem tą drogą dosyć często i cieszę się że już nie jeżdzę.jak miałem minąć się z tirem to z duszą na ramieniu zjeżdzałem na miekkie pobocze modląc się żeby mnie nie wybiło na jakimś wyboju.a tiry jeżdzą tamtędy dosyć często do zakładów mięsnych JBB. to co tam sie dzieje to jakas masakra jest.słyszałem głosy że ta droga miała być remonotwana.no właśnie:miała. i nic pozatym.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: olewnik sam sie zabił i zakopał, afery hazardowej nie bylo, sawicka nie miala ko

mam nadzieję że tą wypowiedzią nie chcialeś obrazic ani motocyklistow ani działkowców - włascicieli prawdziwych kosiarek...;-)

Takos

Re: olewnik sam sie zabił i zakopał, afery hazardowej nie bylo, sawicka nie miala ko

jest Tak Łomża-Nowogród OK. Później masakra aż do Zbójnej. W zbójnej kawałek dobrej drogi i dalej znów... aż do Kuzi gdzie kończy się Podlaskie. Wraz z Mazowieckim od razu inna droga. Ale to zbyt piękne bo zaraz znów polna droga. I taka oto wspaniała trasa do Olsztyna...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

W ramach informacji i małego podbicia tematu :)
4 marca 2009 zostaliśmy zaproszeni do udzielenia wywiadu dla Radia RMF MAXXX Łomża na temat tworzonego Serwisu Historycznego Ziemi Łomżyńskiej. Tym samym dziękujemy serdecznie za promocję serwisu.

Liczę tylko, że ta informacja w wiadomościach przyniesie pozytywny skutek i przyciągnie większe grono sympatyków historii.

Brzeczyszczykiewicz - dziękujemy.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Witam

Czy może ktoś z Łomży wybiera się na zakupy na Moto Bazar do Warszawy w dniu 15.03. Jeżeli tak to proszę o kontakt. Chodzi o ewentualny wspólny wyjazd.

Pozdrawiam
MoTek

moje odczucia są dość mieszane. Mam dziecko w tym przedszkolu, miesiąc temu byłam na choince i jaki szok!!! dla dziecka choinka to bardzo ważne wydarzenie, a tam grajek z siwym włosem dobry dla emerytek, a nauczycielki zajęte sobą , roznegliżowane. a jaka ciasnota, duchota, trzeba przyznać ze niezbyt ciekawie to wyglądało.

@Prowokator " że chodzi się tam, gdzie blisko i TANIO"

I skutecznie przedewszystkim.

czyli? 350zl za całą usługę- tak to rozumiesz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org