sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DEKLARACJA PROGRAMOWA CIEMNOGRODU

pewnie reczny

walnij jakims mlotkiem lub czyms w bolce w tylnich kolach lub uderz na wstecznym w kraweznik. Napewno pomoze ;) znane z autopsji

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DEKLARACJA PROGRAMOWA CIEMNOGRODU

Witam!
Jak w temacie:) Chciałbym się dowiedzieć wszystkiego co będzie mi potrzebne by odzyskać podatek z Anglii.

Przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć czy koniecznie musze wypełnić takie formularze jak się przyjeżdza do Anglii i jak się wyjeżdża z niej: Arriving to UK i Leaving from UK ???

A także, jeśli to jest konieczne to skąd mogę ją ściągnąć ,bo przyjechałem do Polski 3 miesiące temu no i nie pomyślałem, żeby udać się przed wylotem do HMRevenue&Customs i zdobyć je :///

Ponadto proszę powiedzcie, kiedy dokładnie mija czas na składanie dokumentów?

Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam.

http://www.polska-anglia.co.uk/zwrot_podatku_z_anglii.htm

tu masz wszystko dokładnie rozpisane... używaj wujka Google

NIGDZIE, KOLEŻKA NA WYLOCIE NA OSTROŁĘKĘ NIE ZNA SIĘ NA NAPRAWIE TYLKO NA WGRYWANIU NOWEGO OPROGRAMOWANIA. W ŁOMZY NIE MA NIKOGO NORMALNEGO OD NAVI, A CO CI PADŁO I W CZYM?

Dziękuję serdecznie za podany link, ale zapomniałem zaznaczyć, że mam zamiar samodzielnie starać się o zwrot podatku bez pomocy firmy tym się zajmującej :) Stąd gdyby ktoś potrafił udzielić mi odpowiedzi jeszcze na pytania odnośnie tych formularzy to byłbym wdzięczny :D

ile za nie chcesz i jakie ta sa gwintowane ,chromowane ,gumowe?>

Teraz Wizę dają każdemu nie musisz przedstawiac lewych kwitów mozesz powiedziec jakas lewa bajke ze ktos jest chory itp a stany konta itp nie sa potrzebne

Ja mam inny problem, dostałem czek, ale go nie zrealizowałem :D i czek stracił swoją ważność... co teraz? :D:D:D

Może i nie są potrzebne ale wezmę na wszelki wypadek

SOS Sklad wydal nielegala calkiem niezly a propo ŁKS'u z tego co pamietam ekipa ZŁO (z łomżynśkiego osiedla) nagrała cos na ten temat

Na Wojska polskiego,niedaleko kościoła.

Bo Polacy to ksenofobi homofobi i jak się okazuje czeczeńcofobi ale cóż pełno wśród nas fobi. Piszę to z pełną świadmością też jestem POLAKIEM.

Ja codziennie widzę jak straż miejska wypisuje mandaty pod biedronka na dwornej

jak chcecie charytatywne koncerty to znajdźcie takie gwiazdy co będą się za darmo produkowac gwiazdy za darmo to nawet śmiesznie brzmi czasem znajdzie się jeden zespół

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

"Żenujące przesłuchanie przez robota z ambasady
W Łomży nie ma teraz żadnej roboty"

Jak dostaniesz vize na 10 lat to pozniej jeszcze tylko nastepna pieczatka juz w Usa na JFK podbija ci na ile mozesz u nich zostac. Z tym roznie bywa ale najczesciej to 6mc no bo Ameryka duza i trzeba dlugo zwiedzac a pol roku to w sam raz.

Temat wałkowany wielokrotnie, radzę poszukać w archiwum.

Zwolennik PiS-u nawet nie wie ze dzial "Polityka" jest na takie tematy...

Pewnie strażakowi chodzi o strzykawki i igły :)

napisz na czym najbardziej ci zalezy. ja mam konto w kredyt banku od niedawna i jest calkiem niezle, chociaz system internetowy maja z lekka do bani (czesto sie zawiesza), ale obsluga plynna i miła. ODRADZAM PKO, bank dla emerytów, kolejki kilometrowe i przewaznie czynna jedna kasa, obsługa ze skansenu w nowogrodzie:) niekompetentni pracownicy (ciagle niczego nie wiedza do konca, w trakcie rozmowy z klientem dzwonia do kolezanek po porady) jednym słowem KICHA. pisałem o banku pko na niemcewicza. pozdrawiam.

ja popieram ostatnio w komisie nawet chłopak powiedzial ze najdrozsze telefony jakie ma nie kupuja polacy tylko czeczence chodza i zmieniaja se na coraz to lepszy telefon za czyje pieniadze??napewno nie za swoje malo tego po rynku chodza i sprzedaja rzeczy ktore dostaja do jedzenia typu jogurty masla itp.pewna kobieta po złotówce sprzedawała schabowe!!!!!

Ja osobiście gorąco polecam ten zakład ponieważ serwis auta jest bardzo dokładny i skrupulatny a zarazem jeden z tańszych w Łomży

Dziwne a podobno to Łomżyńska Uczelnia tylko z Białostockim LOGO

Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Białymstoku
ul. Poznańska 141B, 18-400 Łomża,
www.pwsip.edu.pl
email: rysbiot@pwsip.edu.pl

Informacja z http://www.festiwal.wsap.edu.pl/festiwal/?organizatorzy,16

gumisowy zanim kogos zaczniesz jechac od analfabetow przeczytaj to co sam napisales

kobietko za kólkiem niestety nie widzialem tych sławnych zdjęć ale w sumie nie wiem czy mam czego żałować ,a an3ta93 bez urazy ale twoje wcześniejsze wypowiedzi mowią wszystko o tym jak dojrzała jesteś i nikt Cie tu od dziwek nie wyzywa(może oprócz czesia xD) tylko taka jest prawda ,że ten klub to jest dno i jak dorośniesz to będziesz wiedziała dlaczego.....

majka3...A masz juz teramin kiedy masz jechac do Białego z ankietą?

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org