Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasi ludzie w parlamencie: Poseł Lech Kołakowski |
mam pomysł według opowieści i innych plotek w klasztorze Kapucynów kończy się jeden z korytarzy podobno mają tam coś w rodzaju katakumb. Przejde się i porozmawiam z Przeorem klasztoru zakładając, że jako osoba duchowna kłam jest jej obcy jakakolwiek odpowiedz czy jej odmowa da jakiś ślad (pewnie i tak lipa z tego wyjdzie ale mam do nich niedaleko i chętnie się przejde) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasi ludzie w parlamencie: Poseł Lech Kołakowski |
A ja jestesm ciekaw czy Gołata tak jak zapowiadał przed walka wycofa się z boksu.
|
|
on bedzie nie winych i bezbronych bić _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Otóż to.Śmieszą mnie czasem takie akcje,gdy właściciel sklepu psioczy na "wszystko",że jest ciężko etc,a po chwili wsiada do swego auta za kilkanaście,a czasem kilkadziesiąt tys.zł i jedzie,bo musi żonę od kosmetyczki odebrać.Więc pytam,co ma powiedzieć ktoś kto ma u niego sporą krechę na zeszycie,przy dochodach rzędu kilkuset złotych na rękę i rodzinie na utrzymaniu?Nikomu niczego nie żałuję,to jego sklep na który zapewne ciężko pracował,ale ludzie...odrobinę przyzwoitości i pokory Pozdro! P.S. Sory,że deczko nie na temat ;-) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czepia się prawników zapewne dlatego,że wśród nich,podobnie jak to jest w przypadku lekarzy i innych zacnych zawodów,jest gromada lamusów,którzy znalezli się tam tylko i wyłącznie drogą poplecznictwa i układów rodzinnych.Przydałoby się coś z tym zrobić,no ale jak...? Pozdro! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |