sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Walka o niepodległość Polski jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa..." kto zgadn

badyl nie zgadzam sie z toba w nowogrodzie sa sale?? to moze byc sala do polskiego a nie sala gimnastyczna w Goku jest sala ale nie wpuszczaja tam mlodziezy do niej bo mowia ze porozwalaja sciany ale to mlodsze dzieci graja i porozwalali je! co z tego ze bedzie port jak my tam nie pogramy ani jest on nie potrzebny tu chodzi zeby mlodziesz sie rozwijala a nie cofala i nic nie robila jakby mlodziesz miala zajecie to by wogole bylo lepiej miala by sie czym zajac i nic nikomu by sie nie stalo i rodzice by wiedzieli gdzie ich dziecko sedza swoj czas

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Walka o niepodległość Polski jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa..." kto zgadn

czołg jest

Re: "Walka o niepodległość Polski jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa..." kto zgadn

nawet ten stadion wyglada jak pastwisko dla zwierzat, dolu goru kepy same przed bramkami sa doly ze nie da sie grac to jest wogole nie zadbane, i nic tam sie nie rozwija mlodziesz jak chciala grac to sami sie skladali na paliwo i sami kosili trawe, to jest nie do pomyslenia najlepiej pewnie by bylo zey nic tam nowego nie bylo ale i tak pwnie po tym poscie nic nie zrobia ;/ zostawia tak jak to jest

A gdzie ten od LPG się znajduje? :))

www.nowogrod.com

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Chodzę z dzieckiem również na ks. Anny 5 ma roczek i 8 miesięcy i jestem zadowolona bardzo mi pomogła

dzis moja corka miala pierwsza wizyte u dr Poznalskiego (mlodszego) - nie zabolalo nawet przez chwile, tlumaczyk jej wszystko co robi, byl bardzo cierpliwy. a mala zaraz po wyjsciu zapytala, kiedy znow pojdzie do Pana Zabka;) Zdecydowanie polecam

POKER FACE .

NOWOGRÓD = DOBRA MIEJSCÓWKA DO PICIA (W WAKACJE) .

tyle na temat tej mieściny z której ... ''nie dokończę ''

Nierozumiem dlaczego w tej Łomży tyle zawiści kazdy z zazdrosci chce każdego pogrążyć ciagle tylko jakies plotki tak szybko rozchodza sie tu nowe wiadomości....Każdy sie każdym interesuje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org