Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Walka o niepodległość Polski jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa..." kto zgadn |
badyl nie zgadzam sie z toba w nowogrodzie sa sale?? to moze byc sala do polskiego a nie sala gimnastyczna w Goku jest sala ale nie wpuszczaja tam mlodziezy do niej bo mowia ze porozwalaja sciany ale to mlodsze dzieci graja i porozwalali je! co z tego ze bedzie port jak my tam nie pogramy ani jest on nie potrzebny tu chodzi zeby mlodziesz sie rozwijala a nie cofala i nic nie robila jakby mlodziesz miala zajecie to by wogole bylo lepiej miala by sie czym zajac i nic nikomu by sie nie stalo i rodzice by wiedzieli gdzie ich dziecko sedza swoj czas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Walka o niepodległość Polski jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa..." kto zgadn |
czołg jest
|
|
Re: "Walka o niepodległość Polski jest niepotrzebna, a nawet szkodliwa..." kto zgadn |
nawet ten stadion wyglada jak pastwisko dla zwierzat, dolu goru kepy same przed bramkami sa doly ze nie da sie grac to jest wogole nie zadbane, i nic tam sie nie rozwija mlodziesz jak chciala grac to sami sie skladali na paliwo i sami kosili trawe, to jest nie do pomyslenia najlepiej pewnie by bylo zey nic tam nowego nie bylo ale i tak pwnie po tym poscie nic nie zrobia ;/ zostawia tak jak to jest
|
|
A gdzie ten od LPG się znajduje? :))
|
|
www.nowogrod.com Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Chodzę z dzieckiem również na ks. Anny 5 ma roczek i 8 miesięcy i jestem zadowolona bardzo mi pomogła
|
|
dzis moja corka miala pierwsza wizyte u dr Poznalskiego (mlodszego) - nie zabolalo nawet przez chwile, tlumaczyk jej wszystko co robi, byl bardzo cierpliwy. a mala zaraz po wyjsciu zapytala, kiedy znow pojdzie do Pana Zabka;) Zdecydowanie polecam
|
|
POKER FACE . NOWOGRÓD = DOBRA MIEJSCÓWKA DO PICIA (W WAKACJE) . tyle na temat tej mieściny z której ... ''nie dokończę ''
|
|
Nierozumiem dlaczego w tej Łomży tyle zawiści kazdy z zazdrosci chce każdego pogrążyć ciagle tylko jakies plotki tak szybko rozchodza sie tu nowe wiadomości....Każdy sie każdym interesuje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |