Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyszkoleni PROWOKATORZY |
a czy ta stomatolog wądołowska przyjmuje też na kase chorych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyszkoleni PROWOKATORZY |
To takie ziomalskie... OH! Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Ann2 te ''firmowe'' ciuchy (NEXT,M&S) to w Anglii najgorszy badziew .Byłem to wiem z firmy talony dawali do Mark& Spencer i to coś takiego jak Pepco.Z resztą szyte w Malezjii albo Sri Lance .Nie lepiej iść do Reportera,House czy coś i kupić ? Czujesz się dowartościowana jak masz "firmowy" ciuch.Dla mnie to leczenie kompleksów .Nie stać mnie na Versace to kupuje w jakimś Oxide np.Ja osobiście nie chciał bym aby moja panna dodzierała po jakieś innej kobiecie bo to firmowe.
|
|
|
original są OK. gdzie wy macie oczy, szmateks widać na 1 km W życiu liczy się wizerunek, to połowa sukcesu, druga połowa to inteligencja i rozum. Bo pracodawca kogo przyjmie, inteligenta z szmateksem czy inteligenta dobrze prezentującego się ? Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
albo żle podłączona tzn. odpływ wody, może detyrgienty słabe albo naczynia niewłaściwie poukładane.
|
|
anonimowiec to nie anglia tylko polska ja osobiscie chcialabym pojechac do angli na zakupy takich firm jak next poniewaz uwazam ze jest bardzo dobra firma przynajmniej ubrania nierozleca sie w praniu w 60c
|
|
co do ryjka to ty wrzuciłes te fotki laski mysle na neta skoro to ty pierwszy je widziałes ,swej sie wstydzi wiec wrzuca innych fajnych dziewczyn zazdrosci urody blda twarz,, haha,,
|
|
Byś go minął byś zrozumiał a mój nos pracuje już dla Armaniego
|
|
Nie ja wrzucilem ale typ odemnie ze szkoły ,napisalem : "widzialem je jako jeden z pierwszych " a ona wcale nie jest taka fajna pokazalbym ci ale jak cos wczesniejn wspomnialem sypneli mi paragrafami wiec nie bede sie narazal na ciagania z policją :) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Niezbyt ładna laska chciała się dowartościować. Tyle w tym temacie. Do tych co nie widzieli: wierzcie mi nie chcecie oglądać, zdjęcia są co najmniej obrzydliwe... PS. Nie wrzucę bo jeszcze i mi się dostanie. Kilku mundurowych tu jest więc nie chce mieć problemów:) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |