sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie kupie czerwony sweter La(c)oste?

Ja nie znam oferty play więc jedyne co moge powiedziec to to ze mam dosyć drogo do tej sieci. Obecnie mam telefon w nowe orange go i jestem mega zadowolony(mam większość znajomych w orange). powiem tak. przy podpisaniu umowy zetafon na 3 lata dostajemy jakis przeciętny tel(bez szału) za 1zł(Można wybrać taryfę nowe orange go bez umowy zetafon...) pozniej przez ten okres musimy doładowywać konto tak jak w normalnym systemie na karte czyli 25zl na miesiac 50 na 3miesiace i 100 na 5 miesiecy. nowe OG cechuje sie tym ze im wyzsza kwota doladowania tym tansze połączenia. przykładowo jak doladujemy za 5zl i w ciagu 20 kilku dni za 100 to mamy na koncie 115zł + 4 godziny za darmo do orange i stacjonarne + ok 20 godzin z 1 wybranym nr w orange. a standardowo bez pakietów połączenia 20gr do orange/60gr do pozostałych + play chyba 78gr. smsy 1gr do orange/20 gr do pozostałych.... i okresowo sporo innych bonusów typu podwajanie doładowania itp.
ps. w grudniu jak doładowałem za 5 a pozniej 100 zł to na koncie miałem 315zł z czego 200 zł było do orange + te wszystkie bonusy wymienione powyżej tak więc serdecznie polecam...wybór należy do Was.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie kupie czerwony sweter La(c)oste?

ja juz mam 5 lat w orange.. mam mixa i jestem zadowolona ;p dostaje minuty smsy za 1gr. nie mam co narzekac.. co prawda za telefon musialam zaplacic 100zl ale to juz grosze przy wartosci tel

VERGISS MICH

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org