Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie kupie czerwony sweter La(c)oste? |
Ja nie znam oferty play więc jedyne co moge powiedziec to to ze mam dosyć drogo do tej sieci. Obecnie mam telefon w nowe orange go i jestem mega zadowolony(mam większość znajomych w orange). powiem tak. przy podpisaniu umowy zetafon na 3 lata dostajemy jakis przeciętny tel(bez szału) za 1zł(Można wybrać taryfę nowe orange go bez umowy zetafon...) pozniej przez ten okres musimy doładowywać konto tak jak w normalnym systemie na karte czyli 25zl na miesiac 50 na 3miesiace i 100 na 5 miesiecy. nowe OG cechuje sie tym ze im wyzsza kwota doladowania tym tansze połączenia. przykładowo jak doladujemy za 5zl i w ciagu 20 kilku dni za 100 to mamy na koncie 115zł + 4 godziny za darmo do orange i stacjonarne + ok 20 godzin z 1 wybranym nr w orange. a standardowo bez pakietów połączenia 20gr do orange/60gr do pozostałych + play chyba 78gr. smsy 1gr do orange/20 gr do pozostałych.... i okresowo sporo innych bonusów typu podwajanie doładowania itp. ps. w grudniu jak doładowałem za 5 a pozniej 100 zł to na koncie miałem 315zł z czego 200 zł było do orange + te wszystkie bonusy wymienione powyżej tak więc serdecznie polecam...wybór należy do Was. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie kupie czerwony sweter La(c)oste? |
ja juz mam 5 lat w orange.. mam mixa i jestem zadowolona ;p dostaje minuty smsy za 1gr. nie mam co narzekac.. co prawda za telefon musialam zaplacic 100zl ale to juz grosze przy wartosci tel VERGISS MICH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |