Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I taka miała być IV RP ??? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I taka miała być IV RP ??? |
zreszto każdy(no prawie każdy) będzie chwalił tego co u niego nagrywał albo u rodzinki albo to jakiś znajomy i tylle w tym temacie;)
|
|
wielka mi tu legenda, burak , bylem świadkiem jak wyzwał ludzi od wieśniaków debili i innych tam tylko za to ze przeszli na skos po pasach, raz tez miałem przyjemność raczej nieprzyjemność z tym człowiekiem ubzdurał sobie ze przeszedłem na czerwonym przy drzewnej i na sile chciał wcisnąć mi mandat , pchał mi łapy do kieszeni w celu odnalezienia mojego dowodu osobistego, to jest raczej był policjant z którego obecni maja brać przykład ???ten człowiek miał zero szacunku dla drogiego człowieka ,
|
|
to ze twoje dziecko placze jest jak najbardziej normalne-a Ty musisz przestac sie rozczulac.dzieci to takie male "radary"-czuja ze my mamy problem i tak samo reaguja.musisz dac sobie i dziecku troche czasu-moze 2 tygodnie moze miesiac-to zalezy od dziecka i od Ciebie. jesli teraz zrezygnujesz to najpozniej w przedszkolu czekaja Cie takie same przezycia-zadko kiedy trafiaja sie przedszkolaki ktore od razu chetnie rozstaja sie z mama.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |