Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłanka PiS była u "Starucha". Teraz tłumaczy, po co? |
tylko patrzec jak na wiosne w jameczce ,chłopaki w koszulach beda sie gibać , jeden lepiej od drugiego hahahaha..:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłanka PiS była u "Starucha". Teraz tłumaczy, po co? |
Witam to nie kawał, fakt ja mam do czynienia z raczej z hurtowniami motoryzacyjnymi, ale również utrzymuje kontakty ze sklepami w Łomży, konkurencja oczywiście jak najlepiej wpływa na ceny i klient tylko może na tym skorzystać. Oczywiście ja również uważam, że to fajny pomysł otwarcie takiego sklepu, ale chciałem jednocześnie podkreślić, że nawet jak wybierasz najtańsze klocki filtry , choć jak by nie były tanie i chińskie (co akurat nie jest pożądane, wątpliwa jakość) to marek samochodów i rodzajów aut jest sporo. Klient lubi mieć wybór coś lepszego coś tańszego, jak wystartujesz z najtańszym asortymentem, to zasypią cie zwrotami reklamacjami etc Riposta
|
|
zapytaj w sklepie wędkarskim na przeciw stacji STATOIL
|
|
slyszałam że jest gdzieś napewno i fajne to jest po co sie smażyc na solarze a 2 tyg się trzyma na wesele czy studniówke super ;)
|
|
Emikarwik tu i tam tzn gdzie bo chyba nie tam gdzie ja hahahah... Kurcze widziałem kolejne nawiazanie go yamy a to tak jakby porownywac pub pod papugami do baru pod grusza. juz takiej speluny jak yam sie zrobił to porazka totalna pamietam jak to wygladało mniej wiecej 8-10 lat temu no i brak porownania...no ale coz moze warto zauwazyc tez to ze klub tworza nie tylko własciciele i dj-e ale tez ludzie ktorzy tam sie bawia... a pod wzgledem ludzi to 54 takie kluby jak yam, czy rampa bije na głowe...
|
|
a gdzie i jak to sprawdzic gdzie jest ten speed tester
|
|
na google wystarczy wpisac... elomza.pl speedtest.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A amerykańskie samochody zużywają więcej benzyny od europejskich, więc wniosek jest prosty, mają tańszą benzynę... znakomita większość zmywarek po myciu suczy naczynia... więc to standard.
|
|
Wiecie, że marzenia się spełniają? Interesuje mnie o czym marzycie w związku z naszym kochanym miastem, co chcielibyście, żeby się zmieniło, poprawiło, przybyło. itp... Jak w temacie: pofolgujmy sobie! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |