sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zdradzeni o zmierzchu

Chyba jednak Orange.
Oczywiście to bardzo spersonalizowany wybór i trudno ocenić, zwłaszcza, że nie jest tak łatwo ocenić po numerze kto do jakiej sieci przynależy. Warto byłoby jednak przejrzeć swoją książkę adresową i porównać gdzie sie dużo i długo dzwoni. Jeśli jedna do Orange czy na stacjonarne to zdecydowanie Orange. Jeśli nie, to możesz zdecydować się na Play.
No i warto wczytac się w oferty na stronach operatorów i to co nam oferują.
nie wiem jak jest w Play, jakie kanały sprzedaży preferują, ale w Pomarańczy przy zamawianiu umowy/telefonu ze strony są jakies bonusy: minutowe, czy pakietowe. A i słuchawki tańsze niż przy zakupach w salonie.
Ale zrobisz jak uznasz za słuszne i bardziej opłacalne dla kieszeni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zdradzeni o zmierzchu

Zadzwoń do mnie - numer telefonu podany jest na stronie.
I.

Wszystko jasne, chyba ktoś tu myli konto oszczędnościowe, z kontem z lokatą nocną. Ja oczywiście cały czas mówię o tym drugim, oszczędnościowe jest kiepskie.
Sama lokata z kolei niewiele mnie interesuje. Chodzi bardzie o warunki prowadzenia takiego rachunku.

MasaViV - nie będę komentował całej Twojej wypowiedzi z Billem Gates'em i o tym że ŁKS Wszystkim przynosi tylko straty (mi nie!), tylko to, że piwo jest dobre. Skoro tak uważasz, to się na piwie nie znasz a ww. przez Ciebie pierdoły znaczą, że mało wiesz o Wszystkim.
Acha, jak nie masz o czymś pojęcia, to się po prostu - NIE ODZYWAJ!-
po prostu...

Urwisek -sala zabaw na Ks. Anny, czy ktoś był i może coś powiedzieć? Nie maja strony www i nie bardzo wiem co mają na miejscu dla dzieci i czy warto sie tam wybrać.

nie pytaj sie gdzie najtaniej, tylko gdzie Cie nauczo w miare dobrze jezdzic. hyba ze wolisz po 2 tygodniah otrzymania prawka zaliczyc jak wielu dzewo. lepiej 100zl drorzej zaplacic i cos wyniesc z kursu

śmieszne jest to co piszesz jasiu. drzewo zaliczają ci, co jeżdżą jak wariaci, a nie ci co się nie nauczyli czegoś na kursie. człowiek jak się przykłada to wszędzie się dobrze nauczy bo każdy nauczy. tak samo bez sensu jest pytanie gdzie dobrze uczą. o takie rzeczy się nie pyta. a o ceny to racz szanowny Autorze tematu ruszyć 4 litery i się popytać. jak masz dobrą gadanę to sobie załatwisz tanio.

przejedź się na kraskę

to raczej oczywiste

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

hm...szczerze miałam bardzo dużo czasu żeby pojechać do komendy i się dowiedzieć jak naprawdę wypadłam w jej oczach i w "oczach" komputera hehe pamiętam, że powiedziała że jestem zbyt mało pewna siebie....hmm...ja nie uważam że tak jest tym bardziej że fakt ile już się staram wstąpić w szeregi policji mówi sam za siebie...teraz jadę 1 kwietnia...na pewno mi da opinię z tamtego roku....heh....poza tym to był kiepski okres w moim życiu kiedy to zdawałam bo mój tato walczył w tym samym czasie o życie...i nie wiem czy mam jej to mówić...czy nie...sama już nie wiem co mówić:/

VERGISS MICH

W CZARNOCINIE LUB W MARIANOWIE U PANA TOMKA PRZESZCZELSKIEGO ....

chciałbym żeby w naszym mieście nie było bezrobocia,to znaczy żeby każdy kto chce pracować-pracował,chciałbym zeby nie było takiej biurokracji.....i żeby w końcu wypier*olili tych wszystkich czeczeńców!!!!!!!!!

Treść jest ukryta

No to mamy kolejny klub z muzyką komercyjną w Łomży bleeeeeeee :/ A może tak z jeden dzień w miesiącu przeznaczyć na D'N'B, minimale, Tech-house...

Mark scherry jak przyjedzie to zawitam :D

VERGISS MICH

Teraz Wasza kolej na spowiedź z sumienności pracy: żadnych uchybień i\lub potknięć?

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Ja slyszalem ze ostatnio w lomzy psy i koty giną wiecie o co chodzi .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org