Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytam jeszcze raz, czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.J.Popiełuszki? |
ja bylam na weselu u siostry na budach wszystko ok bardzo wszystkim sie podobalo a teraz po modernizacji jeszcze jest lepiej.jesli chodzi o kisielnica to lipa prócz wielkosci nie mają nic do zaoferowania jedzenie okropne ja dotrzymałam do 24 i wróciłam głodna -z tego co wiem nic nie szykują na miejscu tylko dostarczają a oni odgrzewają , robią tylko surówki . więc po swoich doświaczeniach to tylko budy jeśli tylko taki macie wybór budy-kisielnica powodzenia i miłej zabawy ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytam jeszcze raz, czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.J.Popiełuszki? |
w wortelu najlepiej ja sam tam jojstick wymieniałem
|
|
Re: Pytam jeszcze raz, czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.J.Popiełuszki? |
Nie wiedziałem, że istnieje Stowarzyszenie Kibiców Łomżyńskiego Klubu Sportowego. Może ktoś mi napisać kto jest jego prezesem i pod jakim adresem jest zarejestrowane? Może ktoś mnie uświadomić kiedy odbędzie się pierwszy trening ŁKS-u przed rundą wiosenną, please? Ja od zawsze piłem piwo Łomża nie dlatego, że łomżyński Browar sponsorował ŁKS, tylko dlatego, że jest to piwo robione w moim mieście. Nie wiem, czy wejście innego browaru w sponsoring ŁKS-u spowoduje, że będę pił jego wyroby. Jedno wiem na pewno, nawet jak wejdzie w ŁKS Żubr, to na to piwsko na pewno się nie przerzucę! Za bardzo nie cierpię Białegostoku. I jeszcze jedno, większość moich znajomych z innych miast kojarzy Łomżę przede wszystkim ze mną (ależ jestem skromny, co?!), później z produkowanym tu piwem (które ze mną pili), następnie z pięknie ukwieconym latem miastem i widokami na dolinę Narwi (które widzieli mnie odwiedzając), a dopiero w następnej kolejności z ŁKS-em (o którym nota bene ja im opowiadałem). Twierdzenie więc, że Łomża jest kojarzona z ŁKS-em jest prawdziwe, ale tylko w przypadku kibiców piłki nożnej. Znawcy muzyki poważnej będą Łomżę kojarzyć z Łomżyńską Orkiestrą Kameralną, paralotniarze z miejscem, gdzie w 2008 roku odbywały się Mistrzostwa Świata w tej dyscyplinie, zaś turyści z Mc Donaldem w drodze na Mazury. VERGISS MICH
|
|
Ja moge sie podpiac do VW, Audi, Skoda. Pomoge ruszyc modul komfortu (szyby z pilota, oswietlenie wnetrza, alarm itd) Naprawie tempomat, zdiagnozuje, naprawie, lub wykasuje bledy, inspekcje etc.. :) wadolek@o2.pl
|
|
jak masz kase na telefon wez na karte:) sam po kilku latach umowy z plusem pozniej z orange od paru dni mam popa:) fakt sam kupilem telefon ale rozmowy (glownie do orange dzwonie) sa naprawde za smieszne pieniadze no i smsy po groszu a nie za 20grosiakow i wieczne doliczanie do rachunku a to tego a to tamtego-bez umowy masz wolne rece naprawde warto VERGISS MICH
|
|
do vik a wiesz moi znajomi chca tej zmiany i to bardzo szybko mają dośc nieudolnego człowieczka który każe kłamać swoim zastępcom aby cos osiągnąc (drzewna) który daje do uchwalenia uchwały uniewazniane przez sady (scalenie w tzw zielonej dzielnicy)z którego wszyscy się smieją to wiem jeszcze z czasów gdy pan brzeziński był wojewoda (jego podwładni mieli z niego solidny ubaw wiem od nich ) robia sobie z niego jaja (pan wójt piatnicy który proponawał wynajecie swojej stodoły na ratusz po nieudolnej próbie przyłączenia podłomżyńskich wiosek do łomzy a ja go mam dośc za jego nieudolnośc dyletanctwo brak pomysłu na łomże za to zrobił ŁKS-owi do samanty wymień mi kilka przykładów dokonań pana prezydenta bo jakos mi umknęły nie moge sie ich doszukać z ta wiochą to masz racje jak patrze co piszesz to mam wrażenie że tu wiocha
|
|
Bardzo proszę o podpowiedź, które biuro podróży w Łomży jest najlepsze. Chcę zorganizować wycieczkę dla młodzieży Dzięki VERGISS MICH
|
|
Re: Pytam jeszcze raz, czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.J.Popiełus |
Do fimajster Jeśli tak wszyscy się z niego śmiali (kiedy był wojewodą), to dlaczego wygrał wybory - w głosowaniu powszechnym i nadal -wiem to na pewno -wielu ludzi pójdzie do urn zagłosować na niego-tylko czy on zechce nadal być bitym przez pismaków zazdrośników rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki, a na której ulicy jest to biuro? VERGISS MICH
|
|
a z kad masz te informacje??? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
z samego źródła wiem nawet jak to się będzie nazywało VERGISS MICH
|
|
.
|
|
dobrze ze nie srał tam i nazat
|
|
szalony palacz c.o. - nie bój żaby :) żadne białe rękawiczki z tego co wiem ma być dosyć ostra selekcja ma to być club z dwoma poziomami, strefą Vip oraz Viproomem
|
|
tak tylko jeden kolega chodzi już na capoeira i nie zamierza chyba z tego zrezygnować . Jeszcze się zastanowię
|
|
mnie to zaczyna ********
|
|
czyli nie smakuje ci jak przestaniesz kupowac
|
|
PiN dobrze prawi. nie kupuje piwa dlatego ze wspiera Lomzynski Klub Sprzedawczykow, tylko dlatego ze jest z Lomzy i mi smakuje
|
|
Mysle ze wiele osob przestanie pic ze wzgledu na lks
|
|
MasaViV i kilku kolegów wyżej ujęli właściwie wszystko, co miałem do powiedzenia... RU strasznie się przejmie stratą tych 200 klientów :P Nie wiem, czy nie zbankrutują. A "Stowarzyszenie Kibiców", którego tak naprawdę nie ma powinno sobie dać spokój. Sponsoring to inwestycja. Jakby było inaczej, piłkarze biegaliby z logo Caritasu(przy sprzyjających wiatrach). A rzeczą oczywistą jest, że sponsor musi czerpać z tego jakieś korzyści. Jeżeli obecna sytuacja w klubie mu nie odpowiada, zrywa umowę i dziękuje za współpracę. Nie szukajcie na siłę winowajców całego zamieszania wśród tych, którzy pomocy nie podjęli, lecz którzy do obecnej sytuacji doprowadzili(bez nazwisk ;]) A co do tego: "każdy wierny kibic jest gotowy wyjsić na ulice i zaprotestować przeciw wam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" To jakoś efektów nie widać :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oby,lepszy rydz niż nic,bo w tej Łomży to właśnie jest NIC. VERGISS MICH
|
|
witam... znacie kogoś kto chce położyć glazurę lub terakotę a nie ma dobrego fachowca? piszcie
|
|
Jaki sprzet maja na hipokratesa???
|
|
klub klubem, a stowarzyszenie kibicow stowarzyszeniem. wiec jesli jest stowarzyszenie... to musi byc i prezes... i jakies miejsce spotkan...dlaczego mialby tego nie wiedziec? moze chce sie zapisac... smieszy mnie to...ze tutaj sa tylko grozby... "jak nie bedziecie dawac kasy, to nie bedziemy pic piwa!" smieszne jest to dla mnie... jak juz bylo napisane... 200 osob jak przestanie pic piwo to nic wielkiego sie nie stanie, wiec nie ma czym sie podniecac... nasz kraj jest wolnym krajem i idziesz do sklepu i kupujesz takie piwo na jakie masz ochote....
|
|
jeszcze jedno... nie musicie nikomu łaski robic, ze nie wypijecie juz piwa... bo nikogo to nie obchodzi... NA ZDROWIE!!
|
|
hehe to tylko jednego kolege masz ? ;p ok ... wszyscy chętni jak już pisałem mile widziani:) VERGISS MICH
|
|
Do tych co się śmieją z "Listu otwartego do Royal Unibrew Sp. z.o.o:" Nawet się nie zastanawiasz co piszesz, śmiejesz się z ludzi, że walczą o ŁkS, pomyśl, że możesz stracić cząstkę historii Łomży. Dzisiaj ŁKS /dla niektórych całe życie/, jutro Filharmonia Kameralna /dla niektórych całe życie/, po jutrze teatr.....?. Zamiast odnosić się z pogardą do kibiców, pomóż im, bo może i ty będziesz kiedyś prosił o pomoc. " Jeśli w życiu czegoś ci brak, to znaczy, że za mało tego dajesz. Świat jest lustrem, odbija to, kim ty jesteś, to , jak się do niego odnosisz, jak siebie traktujesz".
|
|
jesteś taki mądry to powiedz wszystkim na kogo głosować zeby było nam wszystkim dobrze.
|
|
LPR UPR PIS
|
|
To zależy jaka i gdzie położona. VERGISS MICH
|
|
hahahahahaha
|
|
Adamosxx w pelni sie zgadzam z tym co napisales, ludzie nie potrafia merytorycznie nic zarzucic Kaczynskim tylko czepiaja sie i smieja z ich wzrostu, wady wymowy, kota , braku konta itd, fakt ze popelnili kilka bledow bedac u wladzy ale to sa najwieksi patrioci z polityce rodzinne tradycje, wartosci im naprawde zalezy na Polsce... PO praktycznie do dnia dzisiejszego nieczego nie zrobilo zupelnie nic a Tusk czuje sie spelniony jako Premier i chce zostac juz Prezydentem... Nie tedy droga Panie Donald! Najpierw zabierzscie sie do prawdziwej pracy.
|
|
Poszukuje namiarow na dobrego kamieniarza, ktory podjalby sie postawienia plota jak rowniez informacji jak ksztaluja sie ceny takich uslug. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
7
|
|
Marzy mi się taki dzień, kiedy Prezydenci naszego miasta zaczną się nim interesować, i to nie przed wyborami ale tak po prostu, po ludzku, tylko dlatego, że to miasto i My jako mieszkańcy coś dla nich znaczymy.Była impreza sportowa, nie lało się piwsko, nie klepało się po pleckach...tylko kilku zapaleńców po raz XII zorganizowało fantastyczną impezę sportową dla dzieciaków, bo tym zapaleńcom na tych dzieciakach zależy...a naszym Prezydentom...NIE!!!!Skąd o tym wiem , bo jestem wiernym fanem tego turnieju i zauważyłem taką zależność, przed wyborami- pełny wypas, po wyborach nawet śladu , nawet przedstawiciela z miasta. Wstyd Panowie, wielki wstyd..te dzieci to właśnie przyszli wyborcy, a ich rodzice obecni.Wobec tego nie zdziwcie się jeśli żaden krzyżyk, poza tym "na drogę" nie stanie podczas wyborów przy Waszych nazwiskach, a ja osobiście przepraszam wszystkich za to , że w poprzednich wyborach oddałem głos na obecnego"miłościwie nam panującego".
|
|
w Lomzy
|
|
Re: Pytam jeszcze raz, czy są powiązania Ruchu Palikota z mordercą ks.J.Popiełus |
drugi mądry napisał, to na kogo głosować
|
|
powtarzam pytanie na kogo zagłosować zeby nie było takich postów
|
|
no niestety better rozpalił wszystkim zmysły że nie bedzie oszczędzał na mięsie, że to, że tamto, że będzie super i wogóle.wiadomo że początki są zawsze trudne ale mam mieszane uczucia.naobiecywał na forum niestworzonych rzeczy, ludzie przychodzili bo myśleli że bedzie tak jak opisywał a tu zonk.jedyny z tego morał że zrobił sobie darmową reklamę na forum i ludzie wpadali z ciekawości bo bez tego pewnie by nie wiedzieli że taki kebab istnieje. pozdro dla kebabożarłokow ;P
|
|
chcialam tylko polecic bo naprawde dobre. szkoda tylko ze czytaja to ludzie ktorych to kompletnie nie interesuje
|
|
Nom Wlasnie a polecam Wojtka na sosnowej:Tani,szybki ITP
|
|
Nazwa firmy: TECHMOT SP. Z O.O. Adres: Choroszcz ul. Warszawska 19 16-070 Choroszcz gm. Choroszcz pow. białostocki woj. podlaskie Telefon: 085 719 31 82 zadzwoń i się zapytaj, bo znajomy niedawno w BMW E39 maglownice robił, czy u nich to nie jestem pewny ale w tamtych okolicach
|
|
Thx
|
|
wladze uczelni w wiekszosci sa z bialegostoku;/
|
|
Cóż takie wybitne nosy robią na tak ciasnym horyzontalnie forum? Wielki zaszczyt! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jak nie jesteś z miasta to se wejdź na forum 4wiocha.pl a nie się mądrzysz i popełniasz błędy pisząc o popełnianiu błędów na tym forum.. Tak Ty nic nie wiesz i nie pyskuj:) Wieś ma to ze siejesz zamęt zamiast siać marchew na swoim polu. Pzdr. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Proszę o opinie.
|
|
Ja polecam również Drozdowo - Droga prowadząca do lasu, oraz Kownaty - jest tam miejscówka z dobrym asfaltem. A pro po Sezonu. Wie ktoś kiedy i o której i w jakim miejscu będzie Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łomży? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Polecam trasę na Janowie:)Tam jest super asfalt:)No właśnie kiedy jest rozpoczęcie sezonu?Bo narazie cisza o tym:(
|
|
Msilę ze jest tam dobry personel i sprzęt wiem bo sam się tam rehabilitowałem po wypadku i jestem jak nowo narodzony hehe a w szpitalu jak to w szpitalu he pzdr „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
wlasnie same drogi a niema jakies dobrego placu na ktorym mozna postwaic na jedne kolo itp itd sezon z tego co mnie pamiec nie myli chyba rok temu glosna bylo 22 kwietnia :D:D
|
|
Nowogród wieśniaki BLM-YYY i tyle hehe ale czołg mają :D a kiedyś może strzeli :D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a mnie tam nie interesuje co inni mysla na moj temat. a jak mowia to niech se mowia,nie obchodzi mnie to.wiem co robie a czego nie robie i tyle.
|
|
hehehe to dobrze ze dzisiaj mi sie cos snilo.ale ten sen taki nie wyrazny byl.i w kazdym snie biegam. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Chciałabym zapisać się na aerobik. Gdzie najlepiej?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rok temu było rozpoczęcie 26 kwietnia... my latamy zawsze na Jednaczewie, Janowie itd. ogólnie znajdź se jakiś asfalt na polu bo z placem będzie ciężko, no chyba że chcesz do Zamościa jechać :) tam chłopaki mają dobra miejscówkę ;) Pozdrawiam!!
|
|
Ja lubię tylko kurczaka w ciescie kokosowym i ryż smażony z kurczakiem
|
|
witam!!! Ja zdawałam MS w Szczecinie i to całkiem niedawno (17 stycznia) i zdałam. W razie pytań proszę pisać na forum. Chętnie pomogę
|
|
I jeszcze jedno. Mam całą farsę rekrutacyjną za sobą (w Szczecinie) . Jakby coś to piszcie
|
|
przeczytalam dokladnie tego w umowie nie bylo!!!!!nie wiesz to nie komentuj poprostu moim zdaniem lepszy jest orange bo w play oszukuja..zapytales i ja odpowiedzialam a jak wolisz w play to prosze bardzo przeciez to Twoja decyzja....................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |