Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego policja nie broniła wozu TVN24? |
Naprawiał,bo wcale nie można było włączyć.Zawiozłem najpierw na wojska polskiego,ale tam nie dali rady zrobić i wysłali mnie do serwisu na poznańskiej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego policja nie broniła wozu TVN24? |
Zaniosłem na wojska polskiego i nie dali rady zrobić polecili mi oddać do serwisu na poznańskiej.Była naprawiana.
|
|
nie ma zadnej centralki chlopy :D Pzdr. VERGISS MICH
|
|
bo polskie prawo zabrania ih ogladac, albo obce prawo zabrania wyswietlania ih w innych regjonach. nie psu kielbasa VERGISS MICH
|
|
kiedys bylem lomzyniakiem, wstydze sie was, to znaczy sie takih jak ty altorze tematu. niewielu juz normalnyh zostalo, wienkszosc wyjehala do innyh czensci kaczogrodu. a kto mondzejszy to i poza kaczogrud
|
|
czy jestes dumny rze jestes lomzyniakiem? ja kiedys bylem. ostatnio zaczynam sie wstydzic Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie jestem.. VERGISS MICH
|
|
To może jakaś ustawka pod urzędem w jakiś dzień o konkretnej godzinie i idziemy do prezydenta lub do radnego w tej sprawie ;] i do tvn lub interwencji zadzwonić niech na cało Polske idzie jaki jest problem z nimi żeby inne miasta nie wciągnęły się w te bagno bo to jest poważny problem .
|
|
lomzyniakiem - nie wiem co znaczy te słowo . Łomżyniakiem to tak :) ale i tak urodziłem się w inny mieście więc nie jestem . VERGISS MICH
|
|
Żeby PEJA przyjechał to była by jazda jestem jego fanem sam trochę rapuje a PIH z nim śpiewał
|
|
Ok moze i tak:) Ale jak kino to i popcorn:)
|
|
ciekawe informacje,w pozniejszym czasie popracuj troche nad szablonem strony a zwlaszcza prawej strony za dużo jest tam tego nawalone, slaba galeria, nie wspomne juz o tym jak mogles w zabytkach zapomniec o Łomżyńskim cmentarzu na ul kopernika ktory jest jednym z najstarszych w Polsce lub o katedrze. dobrym pomyslem jest porownianie ulic tamtych i tych współczesnych, jak na poczatek nie jest zle
|
|
Witam! Coś przestawiło się w układzie kierowniczym w moim aucie.Mianowicie,gdy trzymam kierownicę prosto to ściąga mnie do prawej strony,więc żeby samochód jechał prosto po swoim torze musze mieć cały czas lekko przekręconą kierownicę w lewą stronę... Co to za usterka i gdzie w Łomzy można ją naprawić?
|
|
Jestem dumny, że jestem Łomżyniakiem, i nigdy nie wstydziłem się tego. Wstyd mi jest jedynie za niektórych ludzi którzy pochodzą z naszej małej Ojczyzny, a już po krótkiej emigracji do większego miasta wypierają się swoich korzeni.
|
|
popcorn niech sobie sama kupi :) od pocornu d*pa rosnie :P co ma chlopak przykladac do tego rece-jak ma sie tuczyc to sama,zeby potem nie bylo ze przez niego przytyla hahahaha
|
|
W Marianowie warsztaty przy szkole, przeglądy ustawianie zbieżnosci itp, mają dobre oprzyrządowania. VERGISS MICH
|
|
tu nie hodzi o emigracje, bo swego miasta sie nie wstydze, a tego co w nim sie dzieje. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak z ciekawości zapytam ile teraz biorą za leczenie?
|
|
moj syn chodzi do 14 na kollataja i my jestesmy bardzo zadowoleni.atmosfera bardzo mila,wychowywcy tez sa w porzadku(syn jest w 5 latkach). ale mysle ze to do jakiego przedszkola zapiszemy dziecko zalezy od nas samych i naszego odczucia gdy odwiedzimy to przedszkole.najlepiej pojsc i tu i tu z synem i poprostu zobaczyc jak on to odbierze i jak Ty bedziesz sie tam czuc, porozmawiaj z dyrekcja, wychowawcami i potem porownaj co Ci sie podoba a co nie. niestety opinie rodzicow moga Ci nie tylko pomoc ale tez i namieszac-kazdy z nas ma inne podejscie do tego tematu.ja jestem zadowolona ale napewno sa tacy co nie sa zadowoleni-tak samo bedzie i w 15 i w kazdym innym przedszkolu. mysle ze najlepiej zrobisz jak bedziesz sie kierowala swoimi odczuciami i tym co Ty oczekujesz od przedszkola.powodzenia
|
|
pisz na gg 12128555 podam namiary.
|
|
Witam czy może ktoś się orientuje gdzie można wynając na jedną noc lokal na 18-tkę. Z góry dzieki za odpowiedzi VERGISS MICH
|
|
Fajna inicjatywa. Sugerowałbym rozpoczęcie poszukiwań szybszej "podstawy" dla stronki. Jak się rozrośnie i zbierze "czytaczy" może byc ciężko. Już teraz zauważa się momentami jej wolniejsze działanie. Pozdrowienia dla znajomków zaangażowanych w rozwój! :)
|
|
Ma gość pecha. Wojewoda wygasił mandat wójtowi Śniadowa. Teraz walczy, aby mu nie odcięto drogi do ponownego kandydowania. Może to nie być łatwe. Trwa sprawa o pomówienie, którą w pierwszej instancji przegrał. Strony założyły apelację - jedna, że wyrok za mały, druga, że jest niewinna. Sprawa trwa - kto mówi prawdę, kto kłamie orzeknie Sąd. Ale również Prokuratura Rejonowa prowadząca śledztwo w sprawie składania fałszywych zeznań przez świadków ze strony wójta. Na tym nie koniec. Prokuratura Okręgowa wszczęła podobno śledztwo na doniesienie jednej z pracownic Urzędu Gminy, która oskarża wójta o "niedwuznaczne propozycje" i związany z tym mobbing. A więc droga do ponownego sukcesu wyborczego może okazać się wyboista. Na ile, czas pokaże.
|
|
Wiem że temat był poruszany wielokrotnie,ale zależy mi na jak najświeższej opinii. Proszę o opinie o zespole TENIX.Niech wypowiedzą się osoby które były na weselu gdy grał w/w zespół. Osobom polecającym mi inne zespoły dziękuję.Interesuje mnie tylko opinia o zespole TENIX. Zaznaczam że nie jestem związana z tym zespołem,i nie chodzi tu o żadną reklamę.
|
|
eljot 121 popieram cię w 100%!!! Nasz prezydent powinien odejsić w trybie natychmiasowym bo jeszcze zdąrzy zrujnować cało Łomżę!!! odejdzi "chłopie" jak masz trochę chonoru !!! VERGISS MICH
|
|
Indar pierwszy raz widzę tę stronę grod.org Nie chciałbyś może napisać artykułu w serwisie historialomzy.pl na temat grodu Łomżyńskiego? Myślę, że to ciekawa propozycja i warta informacja z historii.
|
|
Nie wszyscy w Łomży kochają sport, tak jak i ja . Ja jestem zadowolona z rządów pana Prezydenta, bo dla mnie i mojego otoczenia zrobił bardzo dużo. Poprzedniego prezydenta wspominam natomiast bardzo żle.
|
|
Ciekawy jestem kto tych KLAKIEROW naslal ??? brzezinski czy sroczynski ??? a moze to oni sami pisza ze maja takie poparcie !!!!!!! takie jaja moga byc tylko w naszej kochanej LOMZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ciekawe ktory to wilk a ktory samanta59 (ktory na kim lezy) ????????????? :) :) :) VERGISS MICH
|
|
zmywarkie mam AEG - bardzo dobra piekarnik TEKA HA 850 idealny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |