sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego policja nie broniła wozu TVN24?

Naprawiał,bo wcale nie można było włączyć.Zawiozłem najpierw na wojska polskiego,ale tam nie dali rady zrobić i wysłali mnie do serwisu na poznańskiej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego policja nie broniła wozu TVN24?

Zaniosłem na wojska polskiego i nie dali rady zrobić polecili mi oddać do serwisu na poznańskiej.Była naprawiana.

nie ma zadnej centralki chlopy :D Pzdr.

VERGISS MICH

bo polskie prawo zabrania ih ogladac, albo obce prawo zabrania wyswietlania ih w innych regjonach. nie psu kielbasa

VERGISS MICH

kiedys bylem lomzyniakiem, wstydze sie was, to znaczy sie takih jak ty altorze tematu. niewielu juz normalnyh zostalo, wienkszosc wyjehala do innyh czensci kaczogrodu. a kto mondzejszy to i poza kaczogrud

czy jestes dumny rze jestes lomzyniakiem?

ja kiedys bylem. ostatnio zaczynam sie wstydzic

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

nie jestem..

VERGISS MICH

To może jakaś ustawka pod urzędem w jakiś dzień o konkretnej godzinie i idziemy do prezydenta lub do radnego w tej sprawie ;] i do tvn lub interwencji zadzwonić niech na cało Polske idzie jaki jest problem z nimi żeby inne miasta nie wciągnęły się w te bagno bo to jest poważny problem .

lomzyniakiem - nie wiem co znaczy te słowo .

Łomżyniakiem to tak :) ale i tak urodziłem się w inny mieście więc nie jestem .

VERGISS MICH

Żeby PEJA przyjechał to była by jazda jestem jego fanem sam trochę rapuje a PIH z nim śpiewał

Ok moze i tak:) Ale jak kino to i popcorn:)

ciekawe informacje,w pozniejszym czasie popracuj troche nad szablonem strony a zwlaszcza prawej strony za dużo jest tam tego nawalone, slaba galeria, nie wspomne juz o tym jak mogles w zabytkach zapomniec o Łomżyńskim cmentarzu na ul kopernika ktory jest jednym z najstarszych w Polsce lub o katedrze. dobrym pomyslem jest porownianie ulic tamtych i tych współczesnych, jak na poczatek nie jest zle

Witam!
Coś przestawiło się w układzie kierowniczym w moim aucie.Mianowicie,gdy trzymam kierownicę prosto to ściąga mnie do prawej strony,więc żeby samochód jechał prosto po swoim torze musze mieć cały czas lekko przekręconą kierownicę w lewą stronę... Co to za usterka i gdzie w Łomzy można ją naprawić?

Jestem dumny, że jestem Łomżyniakiem, i nigdy nie wstydziłem się tego. Wstyd mi jest jedynie za niektórych ludzi którzy pochodzą z naszej małej Ojczyzny, a już po krótkiej emigracji do większego miasta wypierają się swoich korzeni.

popcorn niech sobie sama kupi :) od pocornu d*pa rosnie :P co ma chlopak przykladac do tego rece-jak ma sie tuczyc to sama,zeby potem nie bylo ze przez niego przytyla hahahaha

W Marianowie warsztaty przy szkole, przeglądy ustawianie zbieżnosci itp, mają dobre oprzyrządowania.

VERGISS MICH

tu nie hodzi o emigracje, bo swego miasta sie nie wstydze, a tego co w nim sie dzieje.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Treść jest ukryta

Tak z ciekawości zapytam ile teraz biorą za leczenie?

moj syn chodzi do 14 na kollataja i my jestesmy bardzo zadowoleni.atmosfera bardzo mila,wychowywcy tez sa w porzadku(syn jest w 5 latkach).
ale mysle ze to do jakiego przedszkola zapiszemy dziecko zalezy od nas samych i naszego odczucia gdy odwiedzimy to przedszkole.najlepiej pojsc i tu i tu z synem i poprostu zobaczyc jak on to odbierze i jak Ty bedziesz sie tam czuc,
porozmawiaj z dyrekcja, wychowawcami i potem porownaj co Ci sie podoba a co nie.
niestety opinie rodzicow moga Ci nie tylko pomoc ale tez i namieszac-kazdy z nas ma inne podejscie do tego tematu.ja jestem zadowolona ale napewno sa tacy co nie sa zadowoleni-tak samo bedzie i w 15 i w kazdym innym przedszkolu.
mysle ze najlepiej zrobisz jak bedziesz sie kierowala swoimi odczuciami i tym co Ty oczekujesz od przedszkola.powodzenia

pisz na gg 12128555 podam namiary.

Witam czy może ktoś się orientuje gdzie można wynając na jedną noc lokal na 18-tkę. Z góry dzieki za odpowiedzi

VERGISS MICH

Fajna inicjatywa.

Sugerowałbym rozpoczęcie poszukiwań szybszej "podstawy" dla stronki. Jak się rozrośnie i zbierze "czytaczy" może byc ciężko. Już teraz zauważa się momentami jej wolniejsze działanie.

Pozdrowienia dla znajomków zaangażowanych w rozwój! :)

Ma gość pecha. Wojewoda wygasił mandat wójtowi Śniadowa. Teraz walczy, aby mu nie odcięto drogi do ponownego kandydowania. Może to nie być łatwe. Trwa sprawa o pomówienie, którą w pierwszej instancji przegrał. Strony założyły apelację - jedna, że wyrok za mały, druga, że jest niewinna. Sprawa trwa - kto mówi prawdę, kto kłamie orzeknie Sąd. Ale również Prokuratura Rejonowa prowadząca śledztwo w sprawie składania fałszywych zeznań przez świadków ze strony wójta. Na tym nie koniec. Prokuratura Okręgowa wszczęła podobno śledztwo na doniesienie jednej z pracownic Urzędu Gminy, która oskarża wójta o "niedwuznaczne propozycje" i związany z tym mobbing.
A więc droga do ponownego sukcesu wyborczego może okazać się wyboista.
Na ile, czas pokaże.

Wiem że temat był poruszany wielokrotnie,ale zależy mi na jak najświeższej opinii.
Proszę o opinie o zespole TENIX.Niech wypowiedzą się osoby które były na weselu gdy grał w/w zespół.

Osobom polecającym mi inne zespoły dziękuję.Interesuje mnie tylko opinia o zespole TENIX.

Zaznaczam że nie jestem związana z tym zespołem,i nie chodzi tu o żadną reklamę.

eljot 121 popieram cię w 100%!!! Nasz prezydent powinien odejsić w trybie natychmiasowym bo jeszcze zdąrzy zrujnować cało Łomżę!!! odejdzi "chłopie" jak masz trochę chonoru !!!

VERGISS MICH

Indar pierwszy raz widzę tę stronę grod.org Nie chciałbyś może napisać artykułu w serwisie historialomzy.pl na temat grodu Łomżyńskiego? Myślę, że to ciekawa propozycja i warta informacja z historii.

Nie wszyscy w Łomży kochają sport, tak jak i ja . Ja jestem zadowolona z rządów pana Prezydenta, bo dla mnie i mojego otoczenia zrobił bardzo dużo.
Poprzedniego prezydenta wspominam natomiast bardzo żle.

Ciekawy jestem kto tych KLAKIEROW naslal ??? brzezinski czy sroczynski ??? a moze to oni sami pisza ze maja takie poparcie !!!!!!! takie jaja moga byc tylko w naszej kochanej LOMZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko ciekawe ktory to wilk a ktory samanta59 (ktory na kim lezy) ????????????? :) :) :)

VERGISS MICH

zmywarkie mam AEG - bardzo dobra
piekarnik TEKA HA 850 idealny

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org