Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz w cieniu manipulacji |
Do MasaViV: nie chce mi się wypowiadać na Twój temat! A czy zdam czy nie...Ja wierzę, że tak! A odnośnie kultury...każdy wynosi ją z rodzinnego domu!Tak więc... Ale będziesz za mnie trzymał kciuki,prawda? :))))hehe Majka3------- dzisiaj już jestem spokojna:-)Zobaczymy! Ja wierzę, że się uda! Zalezy mi na tym bardzo...!!!Decyzję o pracy w policji przemyślałam bardzo dokładnie i dość długo... A w poniedziałek na pewno odezwe sie do Ciebie!Opowiem wrażenia:-) Pozdrawiam!!! Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz w cieniu manipulacji |
chromowane a co do ceny to sie dogadamy
|
|
u mnie odbiera, ale tylko na dekoderze Polsatu
|
|
Nie da się wyłączyć tych filtrów :P lipnie, bo co raz więcej filmów jest blokowanych dla Polski.
|
|
też tak miałem tylko znalazłem go na innym programie
|
|
Ale to inna bajka już... ;)
|
|
Kryzys mamy, oszczędzać należy, a PiS się rozrzuca na jakieś tanie chwyty marketingowe w postaci szeroko emitowanych reklam. I tak pewnie maja jakiś spory upust ze strony TVP ale spora kasa w takich czasach idzie w.... Szkoda gadać. Lepiej iśćn a rower :-)
|
|
Wiecie jaki jest przedział wiekowy na treningach ? są starsi i młodsi tak z 14-15 lat . Mam 14 lat i bym sie zapisał ale nie wiem czy ktoś będzie w moim wieku trochę głupio bym się czuł z samymi "starymi koniami "
|
|
Bardzo mi się podoba - oby tak dalej! Krzysztof Babiński www.grod.org VERGISS MICH
|
|
Brzeziński już dawno nie ma twarzy
|
|
Mieszkam tu od urodzenia i nigdy się nie wyprowadzę. Są dni klęski i chwały. Pozdrawiam
|
|
spoko wole pezeta
|
|
Z tym 60+, to także mam nadzieję, że tego doczekam. W mojej wypowiedzi nie chodziło o to, że mam coś przeciwko tym ludziom, lecz o to, że dzięki tak chwalonemu przez Ciebie panu B. w naszym mieście takich ludzi jest coraz więcej, a może raczej tyle samo co i było zawsze, tyle że, młodzi wyjeżdżają z Łomży za np. pracą, studiami, czy nawet rozrywką,że różnicę widać gołym okiem, kto chce Tu żyć i dla kogo to miasto powoli się robi. Nie wspominając już o cotygodniowych zakupach w Warszawie czy w Białymstoku. Bo i po co Łomżyniacy mają mieć podstrefę Suwalską, Hipermarket, multikino, jak możemy utrzymywać i robić zakupy w innych miastach. Jeszcze trochę i wyjadą WSZYSCY młodzi ludzie a nazwę miasta zmienimy na np. Kononowicz -od- nie ma niczego:)
|
|
Do lomzanina- Ty nie możesz uwierzyć w to , że normalny człowiek darzy szacunkiem każdego uczciwego człowieka( bo chyba nie zaprzeczysz, że Brzeziński jest uczciwy). Szkoda mi prezydenta- zarzuciłeś lomzaninie Brzezinskiemu niecne czyny. On się pode mnie nie podszywa, ciekawa jestem czy w ogóle czyta to forum. I nie wiem czy mu krzywdy swoim pozytywnym wpisem nie zrobiłam, bo bardziej sprowokowałam pismaków żałosnych. Przepraszam Pana, Panie Prezydencie- ale proszę pamiętać,że dobro zawsze , choć nieco może póżniej wygrywa- a pismaki żałosne i tak nie zrozumieją tego, że ktoś zupełnie Panu obcy trzyma Pana stronę- bo nie są zdolni do zrozumienia podstawowych wartości, którymi powinni kierować się w życiu uczciwi ludzie
|
|
Dobra, nic już nie będę pisał, bo i tak nic to nie da. Każdy swego Boga chwali. Po co się czymś chwalić, jak inni mogą się z nas pośmiać że Łomża to wiocha...
|
|
z Łomży haha mowilem o centralce zamka:P sory ze pomieszałem :)
|
|
Do wilk !!!! Bozenka ty sie lepiej wez za prace a nie glupoty wypisujesz !!!! VERGISS MICH
|
|
DO masa viv - cos mi sie wydaje ze od obciagania to ty tu jestes !!!! kurduplu jeb,,y !!!!!!!!!!!!! VERGISS MICH
|
|
Próbujesz porównać dwie zupełnie różne sieci. Orange stawia głownie na połączenia w sieci i z numerami stacjonarnymi i takie też usługi u nich znajdziesz. Play dla ludzi, którzy nie zwracają uwagi do jakiej sieci dzwonią, płaska niska stawka za minutę do każdej sieci. Sam przeanalizuj jak dzwonisz i podejmij decyzję.
|
|
Autor: wik (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-03-09 16:38 "Do lomzanina- Ty nie możesz uwierzyć w to , że normalny człowiek darzy szacunkiem każdego uczciwego człowieka( bo chyba nie zaprzeczysz, że Brzeziński jest uczciwy). Szkoda mi prezydenta- zarzuciłeś lomzaninie Brzezinskiemu niecne czyny. On się pode mnie nie podszywa, ciekawa jestem czy w ogóle czyta to forum. I nie wiem czy mu krzywdy swoim pozytywnym wpisem nie zrobiłam, bo bardziej sprowokowałam pismaków żałosnych. Przepraszam Pana, Panie Prezydencie- ale proszę pamiętać,że dobro zawsze , choć nieco może póżniej wygrywa- a pismaki żałosne i tak nie zrozumieją tego, że ktoś zupełnie Panu obcy trzyma Pana stronę- bo nie są zdolni do zrozumienia podstawowych wartości, którymi powinni kierować się w życiu uczciwi ludzie" Myślałem, że w Polsce aktualnie jest trzech kabareciarzy: Pietrzak, Wolski i Górski. Ale tylko myślałem. wik przebiło wszystkich. Brzeziński=polityk, polityk wyklucza znak równości z uczciwością, czyli uczciwość nie jest równe z Brzezińskim. Chyba, że wik stara się o Nobla z logiki.
|
|
też tak macie ze kilka razy dziennie 4lomza zdycha? artykulow pisac nie potrafia, 29 błedów na stronie zwiazanych z xhtml'em, bezpieczenstwo serwisu pozostawia wiele do rzyczenia, co chwila pady serwera. czemu ta strona jeszcze rzyje?
|
|
hehe ktora to juz z koleii reaktywacja?? VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |