Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Patriotyzm - Tak! Wypaczenia - Nie!" |
Litości!! Nie trzeba wychodzić na ulicę, wystarczy wejść na forum 4lomza i można dostac w łeb! :( Na tej samej zasadzie mogę napisać, że Samanta59 i coq_roque to jedna i ta sama osoba!! Ja to JA!!! Nie jestem Kupczykiem ani tym bardziej jakimś Adalbertusem!!! Nie mam problemów z samookreśleniem, ale to stwierdzenie sprawiło, że dziś w nocy będę miała koszmary, a winna - winny - będziesz Ty Samanta59 :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Patriotyzm - Tak! Wypaczenia - Nie!" |
W Łomzy tylko dr Leończyk z Hipokratesa, ma pojęcie i serce dla zwietząt... nie zdziera tak strasznie jak inni kasy, tylko pomaga zwierzakom :) Odradzam Panią Rumińską z Mazowieckiej ! ! !
|
|
Autor: VizeV (---.elomza.pl) Data: 01-03-09 11:44 .Jakieś fatum nad tym samochodem ciązy... :((( Moze to nie fatum, tylko powazny wiek autka daje znac o sobie co ? :) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
zgadzam sie z olga24-dr.Leończak jest super!!nie zdziera kasy wytłumaczy wszystko jest miły i sympatyczny .POLECAM !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
9 lat to nie tak sporo ;P Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Fakt, mlody wiek - pewnie cholerstwo rzeczywiscie sie zablokowalo. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
niemam nerwów juz na ten samochód heh.. porządny rower sobie kupie :P Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
nie rozumiem tego co napisałes hehe
|
|
znowu pajace w białych rękawiczkach z okolicznych wiosek będą sie gibać , wiksiarze jeb...ni
|
|
a apropo wyników to jestem w szoku że tak szybko dostajecie....moje koleżanki jedna dostała po 2 tyg że zdała a druga aż po 3.....od czego to zależy wie może ktoś? VERGISS MICH
|
|
no cięzko :D VERGISS MICH
|
|
Stefano mówiłeś o oświetleniu. Kamerzysta ten praktycznie wcale nie potrzebuje halogenów. Ma dodatkową lampę na kamerę która tak świeci, że wszystko wychodzi super. Są oczywiśćie wyjątki, że jednak trzeba postawić pare tych lamp(halogenów)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |