sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czego władzuchna nie dopilnowała do godnego odbycia MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI

Zaczne zaczne jak skoncze szkole:P o ile skoncze:P a ty widac po pisowni nawet podstawówki nie skonczyles:P Pzdr. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czego władzuchna nie dopilnowała do godnego odbycia MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI

wow...

Witam
To zalezy czy alarm jest z czujnikiem uderzeniowym i immo czy nie oraz czy alarm jest spiety z centralem....jezeli tak to samo odpiecie od pradu nie wystarczy gdyz immo bedzie odcinal ci prad na rozruch i central prawdo podobnie przestanie dzialac najlepszym sposobem jest dobranie sie do samej centralki alarmu oraz po kolej do wszystkich jego podzespolow i wypinanie tego ustrojstwa....centralka zazwyczaj znajduje sie pod kierownica lub po stronie pasazera ukryta gdzies w okolicach nog pod deska....to tyle.A moze z alarmem jest wszystko ok wystarczy tylko sprawdzic krancowki w drzwiach bo moze zasniedzialy lub tez jezeli jest czujnik uderzeniowy to zmniejszyc jego czulosc....

VERGISS MICH

wejdz na forum na www.slub.lomza.pl tam jest taki post

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

W Kisielnicy nie ma więcej sal weselnych. Moja rada jednak co do opini o salach weselnych to popytaj najlepiej sama wśród znajomych, którzy mieli w tych salach przyjęcia weselne. Uwierz mi nie wszystkie wypowiedzi na forum należy traktować serio. Zasięgnij porady przyjaciół i znajomych. Powodzenia. Na pewno dokonasz właściwego wyboru.

kasa idzie na czeczencow, 500 osob w lomzy, 500 w czerw borze, na glowe po 2 tys chyba musza sie bujac za cos po miescie nie

On mi się włącza jak tak za 3 razem nie odpali z kluczyka np w te -20 tak bylo,jak podłączylem wczoraj akomulator tez zaczol wyć,i jak juz się zalączy to wyje do padnięcia akomulatora ,w lato czasem stałem se przy samochodzie kluczyki w stacyjce a on się sam załanczał hehe czujnika uderzeniowego raczej niema zadnego immo tez niema.. ok to raczej z nim nie jest :P

VERGISS MICH

leci tam wiele fajnych kawalków,niewiem o które ci chodzi...za duzo wymieniać

Mają sprzęt i raczej potrafią z niego skorzystać :)
Może akurat podczas Twej wizyty był on niesprawny!?
Ja nigdy nie miałam takich problemów będąc tam z moim pupilem!
Nadal twierdzę, że na Hipokratesa obie lecznice są warte polecenia! :)

A ja nie wiem co stefanek miał na myśli.
Czy te bandy wyrostków co ich policja złapała, czy artykuł w "Kontaktach" o generale i reszcie

Takos

Zmywarka to najprostsze urządzenie w kuchni tak naprawdę, w USA znane i powszechnie stosowane już w latach 60 tych i sposób mycia jest ten sam. Więc teksty typu zdecydowanie dobre firmy mnie śmieszy... bo co to właściwie znaczy w tym przypadku, gdzie urządzenie proste jak cep, a cena różni się w zależności od ilości diod i wielkości wyświetlacza ciekłokrystalicznego lub jego braku...

Duży i belzebup, robicie aferę, jakbym zapytał o przywódcę bojówki chuligańskiej ŁKS-u. A ja tak naprawdę pytam o jak najbardziej podstawowe dane. Przykład:
Stowarzyszenie Wiara Lecha
Prezes Zarządu: Jarosław Kiliński
Adres do kontaktu: ul. Bułgarska 3/7
Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa
Prezes Zarządu: Rafał Pawłowski
Adres do kontaktu: ul. Łazienkowska 1/3
Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków
Prezes Zarządu: Robert Szymański
Adres do kontaktu: ul. Reymonta 22
Bez problemu te dane znalazłem w internecie, a Wy chcecie nie wiadomo jaką tajemnicę zrobić z czegoś co powinno być jak najbardziej oczywiste i przejrzyste. Skoro SKŁKS jeszcze nie ma, to rozumiem, że tematu nie ma, ale jak już będzie zarejestrowane, to mam nadzieję, że podobnie jak w przypadku Lecha, Legii czy Wisły podstawowe dane na temat Stowarzyszenia Kibiców ŁKS-u równie bezproblemowo znajdę.
I dla waszej wiadomości: na mecz z Okocimskim mam zamiar się wybrać, tak ja na każdy inny i to obojętnie, czy ŁKS będzie wygrywał po 1:0 czy przegrywał po 0:4.

VERGISS MICH

dziękuje bardzo za wypowiedzi.jednak wybór moj padnie na firmę BOSCH

VERGISS MICH

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org