Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego władzuchna nie dopilnowała do godnego odbycia MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI |
Zaczne zaczne jak skoncze szkole:P o ile skoncze:P a ty widac po pisowni nawet podstawówki nie skonczyles:P Pzdr. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego władzuchna nie dopilnowała do godnego odbycia MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI |
wow...
|
|
Witam To zalezy czy alarm jest z czujnikiem uderzeniowym i immo czy nie oraz czy alarm jest spiety z centralem....jezeli tak to samo odpiecie od pradu nie wystarczy gdyz immo bedzie odcinal ci prad na rozruch i central prawdo podobnie przestanie dzialac najlepszym sposobem jest dobranie sie do samej centralki alarmu oraz po kolej do wszystkich jego podzespolow i wypinanie tego ustrojstwa....centralka zazwyczaj znajduje sie pod kierownica lub po stronie pasazera ukryta gdzies w okolicach nog pod deska....to tyle.A moze z alarmem jest wszystko ok wystarczy tylko sprawdzic krancowki w drzwiach bo moze zasniedzialy lub tez jezeli jest czujnik uderzeniowy to zmniejszyc jego czulosc.... VERGISS MICH
|
|
wejdz na forum na www.slub.lomza.pl tam jest taki post "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W Kisielnicy nie ma więcej sal weselnych. Moja rada jednak co do opini o salach weselnych to popytaj najlepiej sama wśród znajomych, którzy mieli w tych salach przyjęcia weselne. Uwierz mi nie wszystkie wypowiedzi na forum należy traktować serio. Zasięgnij porady przyjaciół i znajomych. Powodzenia. Na pewno dokonasz właściwego wyboru.
|
|
kasa idzie na czeczencow, 500 osob w lomzy, 500 w czerw borze, na glowe po 2 tys chyba musza sie bujac za cos po miescie nie
|
|
On mi się włącza jak tak za 3 razem nie odpali z kluczyka np w te -20 tak bylo,jak podłączylem wczoraj akomulator tez zaczol wyć,i jak juz się zalączy to wyje do padnięcia akomulatora ,w lato czasem stałem se przy samochodzie kluczyki w stacyjce a on się sam załanczał hehe czujnika uderzeniowego raczej niema zadnego immo tez niema.. ok to raczej z nim nie jest :P VERGISS MICH
|
|
leci tam wiele fajnych kawalków,niewiem o które ci chodzi...za duzo wymieniać
|
|
Mają sprzęt i raczej potrafią z niego skorzystać :) Może akurat podczas Twej wizyty był on niesprawny!? Ja nigdy nie miałam takich problemów będąc tam z moim pupilem! Nadal twierdzę, że na Hipokratesa obie lecznice są warte polecenia! :)
|
|
A ja nie wiem co stefanek miał na myśli. Czy te bandy wyrostków co ich policja złapała, czy artykuł w "Kontaktach" o generale i reszcie Takos
|
|
Zmywarka to najprostsze urządzenie w kuchni tak naprawdę, w USA znane i powszechnie stosowane już w latach 60 tych i sposób mycia jest ten sam. Więc teksty typu zdecydowanie dobre firmy mnie śmieszy... bo co to właściwie znaczy w tym przypadku, gdzie urządzenie proste jak cep, a cena różni się w zależności od ilości diod i wielkości wyświetlacza ciekłokrystalicznego lub jego braku...
|
|
Duży i belzebup, robicie aferę, jakbym zapytał o przywódcę bojówki chuligańskiej ŁKS-u. A ja tak naprawdę pytam o jak najbardziej podstawowe dane. Przykład: Stowarzyszenie Wiara Lecha Prezes Zarządu: Jarosław Kiliński Adres do kontaktu: ul. Bułgarska 3/7 Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa Prezes Zarządu: Rafał Pawłowski Adres do kontaktu: ul. Łazienkowska 1/3 Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków Prezes Zarządu: Robert Szymański Adres do kontaktu: ul. Reymonta 22 Bez problemu te dane znalazłem w internecie, a Wy chcecie nie wiadomo jaką tajemnicę zrobić z czegoś co powinno być jak najbardziej oczywiste i przejrzyste. Skoro SKŁKS jeszcze nie ma, to rozumiem, że tematu nie ma, ale jak już będzie zarejestrowane, to mam nadzieję, że podobnie jak w przypadku Lecha, Legii czy Wisły podstawowe dane na temat Stowarzyszenia Kibiców ŁKS-u równie bezproblemowo znajdę. I dla waszej wiadomości: na mecz z Okocimskim mam zamiar się wybrać, tak ja na każdy inny i to obojętnie, czy ŁKS będzie wygrywał po 1:0 czy przegrywał po 0:4. VERGISS MICH
|
|
dziękuje bardzo za wypowiedzi.jednak wybór moj padnie na firmę BOSCH VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |