Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szanowni administratorzy 4lomza |
ja slyszalam plotki ale nie widzialam zdjec... mniejsza kariere zrobila ta dziewczyna niz ta z 3lo...bardzo mi jej szkoda...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szanowni administratorzy 4lomza |
Temat rzeka, gdzieś czytałem że co piąty czy co trzeci nastolatek robił sobie zdjęcia nago i wysyłał to komuś do internetu, jak ktoś jest rządny takich zdjęć jak dziewczyny w temacie niech wejdzie na stronę BYLA.PL tam jest więcej jeszcze lepszych zdjęć, także te co krążą po Łomży to jest nic wielkiego. Osobiście posiadam w swoich zbiorach o wiele lepsze zdjęcia swoich byłych partnerek czy też dobrych koleżanek. Także tutaj anty pozdro dla kolesia który to umieścił na necie, może chciał się tym dowartościować,, zabłysnąć przed kumplami, pokazać ze ktoś mu zaufał i wysłał takie foty.
|
|
Co to ma w wspólnego z mechaniakiem?
|
|
zaprawdę powiadam wam... świat idzie do przodu.... skoro teraz aparaty w telefonach mają po 10 mpx to dlaczego z nich nie korzystać :D BTW: tragedia... no komentzzz...
|
|
Ten ''ktoś'' naprawdę musi mieć kompleksy że dziewczynę swoją umieszcza na neta, ciekawe czy by pokazał tak publicznie na stronie swojego małego kikuta haha ;)) porażka.pl i powinni mu jaja obić srry mordę bo jaj taka osoba nie ma ;)) VERGISS MICH
|
|
hahaha widziałem te zdjęcie. Z deka mechaniak zeszmaciła.. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
..no napewno pozatym dostają pensje i miasto zwidzają codzień o innej poże,to ciekawe:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A ja niewidziałam i chętnie chciałabym zobaczyć:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam 2 zdjęcia i czemu temat usuneli to niewiem :P nom rozjebana z deka jest:D "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
rozmowa z panią psycholog na ms przebiegała mniej więcej tak: prosze mi coś powiedzieć o rodzinie? posiada pani już swoją własną? czy mieszka pani jeszcze z rodzicami? odpowiadałam krótko i zwiężle. następnie, dlaczego do policji? jakie pozytywne cechy mojego charakteru pomogą mi w tej pracy? jakie negatywne cechy posiadam-te które tę pracę utrudnić mogą. jakie ryzyko wiąże się z tą pracą? największy sukces? jak reaguje na stres? jak się zachowuję podczas kłótni z kimś bliskim? co robię w wolnym czasie? poziom stresu w skali 0-10 na teście mialłam podać ;) Powiedziałam 7. na koniec podsumowała mnie i podziękowała za rozmowę. Przyznała, że "pare wpadek" na tescie miałam, ale wyprostowałam rozmową. Patrzeć się w oczy i być pewnym siebie- i tego co się mówi- to chyba połowa sukcesu. powodzenia! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pierdole nie wysyłam..sam je usunołem bo miałem juz wszystkie...są słabej jakosci i brzydka ta jej cipa,niema na co patrzec :D
|
|
heh wyszło jak wyszło śmiesznie furora coś się działo 2 tygodnie i już po sprawie będzie. nikt nie szmaci mechaniaka ! a i ona ma nie 16 a 18 lat heh dla sprostowania :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |