Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świadectwo prawdy, głupoty i kłamstwa |
wie ktoś może kiedy będą pieniądze z ministerstwa na staż?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świadectwo prawdy, głupoty i kłamstwa |
Ul. Legionów jest taki sklep na przeciwko 7Kier.
|
|
w maju podobno
|
|
Świetna wiadomość! Nie można przegapić takiej okazji, bo pewnie juz nigdy więcej się nie powtórzy!! Kupczyk w Łomży - niesamowite!!!
|
|
ja nawet widzialem te zdjecia hehheheh ostre byly
|
|
a ja nie polecam forda mialam i nie bylam zadowolona,wsio sie rozwalalo ale moze tylko na takiego trafilam...to moje zdanie. Takos
|
|
ostatnio byłem i gorąco polecam Głuszkowskiego na mazowieckiej
|
|
Witam mam problem niewiem co kupić dziewczynie-narzeczonej na dzień kobiet wszystko juz kupilem.Może macie jakieś fajne pomysły prosze pomóżcie i piszcie...z gory dziekuje:) Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tak tak ten budynek postawil taki jeden burak z rogali to jest taka wioska za stawiskami ale co zrobic ma pieniadze to robi co chce nie dawno straz miejska pisala mandaty za to ze pies wbiegl na ten trawnik a za tydzien wszedl pan karwowski z rogali gm stawiski na ten sam trawnik z koparka i go zniszczyl
|
|
A mi się śniła piękna kobieta lat 23 > Nazywała się Pamela Anderson ( kązdy facet ją zna i znał ) .A masowała mnie olejkami dwoma że oo .... a gorąco było hhih Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Sny sie spelniaja? Ja na jawie kostuche widzialem i ja pogonilem. Na drugi dzien w poludnie rozbilem auto i wyszlem z tego jedynie z paroma szwami...
|
|
zabierz ją za miasto ,wyłączcie telefony badzcie tylko dla siebie ,zabierz ze sobą koszyczek z jedzeniem ...będzie to prezent orginalny a nie materialny.materialne prezenty nie powinny się liczyć gdy wchodzi uczucie.miłość trzeba pielęgnować a nie kupować prezentam co raz to droższymui. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
MasaViV trochę pokory...Poczytaj sobie swoje posty z ubiegłego roku!!! Założyłes ten temat również nie po to,aby kogoś obrazac!(pewnie zaraz mi powiesz,ze z taka wrazliwoscia to nie do policji,co?). Pracujesz tam miesiac,dwa,poł roku....i zachowujesz sie jakbys był już przynajmniej aspirantem;p. Pokora-tego Ci zycze!!! Ps. Już mam odpowiedź na pytanie 20....;p Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
TOMEK TOMEK a ty menadżer jakiś jest czy co że tak reklamujesz ten styl - poświęć lepiej zyski z tego procederu na słownik ortograficzny ,a i ten Pan Naplet ty masz tyle pojęcia o Krav Maga co ci siezmieści w tym naplecie .
|
|
ooo a podobno moje zdanie nikogo nie interesuje :) skoncz gimnazjum najpierw dziecinko
|
|
jakies 2 lata temu, sklep agd rtv nie pamietam nazwy ten na woziwodzkiego szukal osoby ktora bedzie wystawiala ich towar. ale szczegolow nie znam Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |