Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Lech Kaczyński patronem nowego ronda w Wysokiem Mazowieckiem |
W aptece bez recepty można kupic tabletki do ssania przeciwko krtani moim dzieciom pomagają i obywa sie bez antybiotyku, a te tabletki są malutkie tak że nie ma obawy zeby dziecko sie zadławiło
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Lech Kaczyński patronem nowego ronda w Wysokiem Mazowieckiem |
DxxxD ale panstwowe tez sa taka przechowalnia i to jeszcze darmowa dla samych zainteresowanych, za ktora zaplaca inni. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bo w zyciu trzeba miec troche sprytu a nie biadolic jak mi zle a co do mcdonalds tak gardzisz ludzmi ktorzy tam pracuja?? i chcesz aby oni skladali sie na twoja edukacje widac odrazu ze nie masz ani honoru ani wychowania
|
|
dla mnie moga siedziec pod jednym warunkiem zero dotacji jeden wybryk z ich strony odrazy wpad policji na chate i won do siebie
|
|
SD to nie byla mowa o czeczenah
|
|
Przede wszystkim zadbaj żeby w powieszczeniu nie było za suche powietrze co nagminnie występuje w zimie przy ogrzewaniu, powietrze musi być maximalnie wlgotne, to rzecz podstawowa. Pomoże każdy w zasadzie lekarz nie kombinować i nie przepłacać, Polecam też dr. Goska ( poradnia na Polowej, DR Bujko ale nie wiem czy ona tu przyjmuje czy w Białymstoku w poradni na polowej by wiedzieli.Powodzenia nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Z tego co ja zrozumiałem, właśnie o to chodziło SD. "Ich nie trzeba wysiedlić , ważne żeby nie było Czeczenów ."
|
|
zajdi mozesz opisac spotkanie z psychologiem w szpitalu mswia w rzeszoaie na czym to polega??
|
|
Prosze :) http://www.sendspace.pl/file/ENJI7lDT Połączenie Łomży i Kolna. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pomocna jak popatrzysz na obiegowke to w rzeszowie tez tego troszke jest no ale nie wszyscy oczywiscie swiruja tzn ogladaja cie od a do z zapomnialem jeszcze o okuliscie - tez jest plus to to ze wszyscy przyjmuja na obszarze 50 metrow kwadratowych myziorek psycho na wkl juz nie masz bo on juz byl zaliczony wczesniej /pomiedzy komisja lekarska a multi/ z komendy powinienes miec ze soba wyniki tego spotkania. teraz /na tym etapie/ jest tylko psychiatra. a wchodzac do niego od razu zauwazysz ze na pewno jestes bardziej zdrowy niz on ---> procedura popatrz w oczy wyciaga bumage napisze zdolny i opuszczasz pokoj.
|
|
tv musisz odpowiednio ustawic pod wyjscie YPbPr, w tunerze też a służy do tego przycisc RES w tunerze n-ki...
|
|
Stefanek nic nie wyprzedziłeś ja też o tym słyszałem podobno 3 typków biło gości na dyskotekach i zostali złapani przez GangBanga i Lucky Luke'a grozi im do 12 lat więzienia a ty Jasiu_smietana kup sobie słownik ortograficzny i naucz się pisać poprawnie bo wstyd mi za Ciebie pozdro dla wszystkich Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
He he - Doda to żadna legenda, tym bardziej rocka. Rocka możesz posłuchać 22 IV.
|
|
Na Dodę to do stodoły w Jeziorku albo w innej wsi. Zakładaj mokasyny i białe skarpety, odpalaj golfika i .... wesołej zabawy!
|
|
Aaaaa i do tego nie ma co robić chyba, ze po takich pipidówkach jak Łomża jeździ :))))))))))))))
|
|
jak się nie znasz to się idioto nie odzywaj, skoro słuchasz dpolo to nie dziwne że nie masz pojęcia kto to jest.!!!!!!
|
|
w zasadzie w każdym punkcie i serwisie gdzie mają kompa i drukarkę to Ci to machną, groszowa sprawa.( 15_20gr) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Czy jest ktoś kto zdawał 16 lutego MS w Radomiu i otrzymał już wyniki?
|
|
Agent22 i jestes przekonany, ze brak papierka nie zmniejsza szans na znalezienie pracy tak? :) Chyba zyjemy w innej rzeczywistosci ;) Piszesz "jezeli pojdziesz na rozmowe" i w tym jest problem... Bo jesli pracodawca dostanie 100 CV, z czego 90 bedzie spelnialo wymagania, a Tobie zabraknie papierka, to szanse ze trafisz na rozmowe i bedziesz mial okazje zaprezentowac swoja wiedze sa bardzo mizerne... Wiec po co sobie zycie komplikowac? Poza tym, to nie sa pretensje typu "czemu sasiad wygral milion zl", tylko nie rozumiem czemu niektorzy nie widza problemu w finansowaniu obibokow na studiach panstwowych, a finansowanie studiow prywatnych brzmi dla nich jak jakas fanaberia... To ja juz bym wolal np. zeby otworzyli prywatna medycyne, czy inny pozyteczny kierunek i zeby studenci mogli tam dziennie studiowac za darmo, niz wydawac kase na ksztalcenie co roku rzeszy specjalistow od np. wierzen plemion afrykanskich, ktorzy przebimbaja 5 lat, a pozniej jeszcze bede sie zrzucal na zasilki dla nich. Rozumiesz? Jesli sa wydawane pieniadze panstwowe, to niech beda wydawane z glowa. W normalnych krajach rzad potrafi okreslic specjalistow w jakich dziedzinach brakuje na rynku pracy i te kierunki sa preferowane. A u nas jak leci, byle szkola byla panstwowa... co z tego, ze nikt z tego pozytku nie ma... Wiec to nie jest kwestia zadnej zazdrosci, tylko logiki...
|
|
myziorek zajdi jaki koniec karieryy ??? po nie zdanym tescie MS po roku mozna znow podejsc hehe ladnei sie interesujecie :] http://bip.kgp.policja.gov.pl/portal/kgp/1104/5163/Zapraszamy_do_zapoznania_sie_z_dzialem_poswieconym_zagadnieniom_ktore_sa_najczes.html#pyt13 "podanie o ponowne przyjęcie do służby w Policji można złożyć nie wcześniej, niż po upływie 12 miesięcy od dnia poddania się badaniu testem MultiSelect. "
|
|
Też słyszałam:)))
|
|
Podobno zdjęcia są ochydne:/ klej szkolny w odbycie buehehehheh
|
|
a po co wam te zdjecia golej baby nie widzieliscie..eh.. Takos
|
|
Każdy samochód jest dobry jak o niego dbasz !! focusy diesle robią we flotach po 300tys !!! i są sprzedawane/cofane i śmigają dalej ;) Jasne że coś się psuje lub trzeba wymienić- jak oszczędzisz na wymianach drobnych części potem sypnie się coś drogiego i płacz ze auto kijowe, największy problem jaki miałem z fordem to kluczyki kilka sztuk się wycierały i nie można było otwierać samochodu. Jak znajdziesz dobry egzemplarz polecam na pewno nie będziesz żałował - lub bardzo jak trafisz "odświeżany" i jebnie coś w okolicach silnika.... koszty są duże.
|
|
To służby w tym grzebią :) VERGISS MICH
|
|
Ale się Duży ciśnieniuje, zresztą jak większość na tym forum, gdy ktoś napisze post nie po myśli danej osoby. Wiedziałem, że ma powstać SKŁKS, ale nie wiedziałem czy już powstał. Z wpisu belzebup'a się dowiedziałem, że jeszcze nie istnieje i tyle w temacie. Napisał bym coś więcej, ale znów się Duży zdenerwuje...
|
|
Pewnie chcesz polecić...siebie
|
|
nom dzięki Kamilek mi zależny zęby pracodawca mógł normalnie na kato wpłacać
|
|
Jakiś tydzień temu robiłem zakupy na Skąpcu, między innymi zmywarkę i piekarnik. Jeżeli chodzi o zmywarkę zdecydowanie tylko dobre firmy - Bosch lub Siemens. Kupiłem Boscha "Zmywarka do zabudowy BOSCH SRV 53M03 EU" i szczerzę mogę polecić. Natomiast w przypadku piekarnika skusiłem się na Amicę, tak ostatnio zachwalaną, ale zdecydowanie nie polecam piekarników z tej firmy. Jakość wykonania pozoztawia wiele do życzenia, widać to dopiero przy dokładnych oględzinach. Ja posiłkowałem się forum - AGD, tam można poczytać opinie praktycznie na temat każdego sprzętu, lub Skąpiec - opinie Klientów. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |