sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LEWICA I POLICJA BIJE LUDZI - relacja - świerzutki materiał filmowy

A na kogo mieliśmy głosować?, na Kołaka... to był podobny wybór jak pomiędzy Tymińskim, a Wałęsą... Choć Brzezina nie jest z mojej bajki, ani w "formie", ani w "treści" jednak jest tysiąc razy "strawniejszy" od PiS-....lca .... Gdyby preziem był Kołak albo inny pisowiec do Urzędu wchodziłbym niczym do kościoła...

Pozbawmy władzy księży i przykościelnych polityków

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LEWICA I POLICJA BIJE LUDZI - relacja - świerzutki materiał filmowy

Moge wyslac Ci zdjecia na e-mail,tak naprawde to jak przeczytalam ten post to przyszlo mi do glowy ,ze moge sprzedac ubranka po mojej coreczce

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

wstyd i hańba!! Inaczej nie da się tego określić.

podaj maila

i dobrze że nie dali, szło by to w nieskończoność, niech pieniądze idą na młodsze grupy w ŁKS, skoro poszczególne zarządy nie potrafiły racjonalnie gospodarować i kasa szła ale pewnei nie tam gdzie powinna

Kto kierował klubem przez ostatnie lata miasto czy zarządy?

za to co robi pan prezydent robi dla naszego miasta to powinien pod sądem stanąc

W passacie b3 2.0 16v.Mozecie polecic jakis zakład?A moze ktos sie zna i mógłby mi pomoc w wymianie,oczywiwscie zapłace.

słyszałem że...
mądrość życiowa polega na tym by wiedzieć na co nie zwracać uwagi.

http://www.youtube.com/watch?v=XYMeiHm67Hw

(_zzz_)

bardzo prosze kochamcieee@wp.pl

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

kot75 napisał(a):

> Ja od stycznia mam konto i kredyt hipoteczny w Dominet Banku.

w banku do czego?

ale ja pytałem, czy Łomża to miasto gangsterskie?
a nie co sadzicie na temat mojego credo.)

VERGISS MICH

Dyrektor pewnego zakładu, choć nazwisko ma ściśle związane z pobieraniem nauk, popełnił był, jubileuszowe, pismo do pracowników z mottem przewodnim stanowiącym cytat z dzieła słynnego prymasa Polski. Nie byłoby w tym nic szczególnego, wszak prymas ten był wielkim patriotą, który bohatersko "stawiał się" zarówno stalinowcom jak i, wrogiemu Polskiemu kościołowi, papieżowi Piusowi, gdyby ów cytat nie został "sprofanowany" błędami. Szczególnie wymowne jest napisanie "Kardynał ......" z dużej litery. Czyżby dyrektor tak mocno czuł siłę "władzy duchowej", że za nic ma poprawność językową w oficjalnym i jubileuszowym piśmie?

Dyrektor napisał: /zachowano zgodność pisowni/
"Praca jest dążeniem człowieka do człowieka; zawsze wiąże nas ludżmi; jeśli nie wprost, to przynajmniej pośrednio.
(Kardynał S. Wyszyński)"
A powinno być zgodnie z oryginałem:
"Praca jest dążeniem człowieka do człowieka: nie może ona zmierzać w pustkę. Zawsze wiąże nas z ludźmi, jeśli nie wprost, to przynajmniej pośrednio." (kardynał S. Wyszyński) http://www.nonpossumus.pl/nauczanie/ksiazki/dpl/034.php

A tak przy okazji: dzieło ks. Wyszyńskiego pt: "Duch pracy ludzkiej" zawiera interesujące stwierdzenia jakby wyjęte wprost z marksizmu...np. "Społeczny charakter pracy.", "Praca nasza nabiera nie tylko osobistego, ale i społecznego charakteru.", ... Albo dwuznaczną wykładnię: "Istnieje siła, która poprzez współżycie ludzi w pracy, zespala wokół nas innych ludzi, wiąże z nimi i nas samych wyprowadza ku nim." ! Dlaczego dyrektor nie zacytował tych słów! Przecież "życiowe" to jest i interesujące....

Jak kobieta za kółkiem, to faktycznie: "...fakt śmierci jest nieuchronny i jedynie pewny..." Ale, pomijając żart, ja tak samo odbieram sens motta Stefanka i uważam je za interesujące i wymowne w sensie ludzkiej egzystencji...

Zgadzam się z Tarczynem!!! Ta kasa nic by nie uratowała a tylko wydłużała agonię. Szkoda - Łomża miała szansę ale jak zwykle zarządy nie potrafiły jej wykorzystać!!! Pozostaje tylko jeszcze pytanie PO CO modernizacja stadionu!!! PO CO w dobie kryzysu WYRZUCACIE KASĘ W BŁOTO????PO CO?

podaj email wyślę Ci nr ;]

Bueheh my siedzimy jak mysz pod miotło .Dzieciaku byłeś kiedyś gdzieś za granicą ? Nierobami nie jesteśmy ,ale alkohol,zadymy itp nie są obce.
AD flecie ,byś zrezygnował z dochodu w imię hasła "Polska dla Polaków"?
Powiedz jeszcze sklepikarzom żeby bułek im nie sprzedawali.
Markopolo5 ,widzisz czeczeni potrafią wynająć nie pracując a ty jak ciota z mamą mieszkasz.
Niektórzy ludzie są głupszy od zwierząt.

Komisy, to dawno powinny być przetrzepane, przez odpowiednie służby.
To co się działo z samochodami w komisach(w ostatnich latach) to patologia.

A nawet jeżdżą bez włączonych świateł.

oni robią za taxi dla znajomych prezydenta. wiele razy widziałem stojąc na pzystanku jak podjeżdzają z ratusza wychodzi jakaś pani wsiada i za 10 minut wracają pani wysiara i idzie do ratusza

kuła ten rozsądny człowiek prowadzi do powolnego upadku naszego miasta. I nie chodzi tu tylko o ŁKS, ale również o blokowanie inwestycji, które mogłyby choć trochę napędzić gospodarkę łomżyńską oraz sprawić, że Łomżą stałaby się ciekawszym miejscem dla turystów ( mam tu na myśli obiecane bulwary). Ja też jestem mieszkańcem miasta i nie godzę się na tak wysokie pensje dla włodarzy miasta, którzy nic nie robią dla jego rozwoju.

demeter

dokładnie

po co nam w Łomży taki ŁKS?

jak mamy koszykowke i siatkowke jeszcze i karate

a no wlasnie i te hospicjum, szpital i dom dziecka. i ten przytułek dla czeczeńcow.
ja nie chce zeby byly remontowane ulice w Łomży. chce zeby moje pieniadze byly przeznaczane na dzieci w Afryce! ludzie serca nie macie! my remontujemy drogi a w Afryce dzieci glodują...

panowie już to co było rok, czy trzy lata temu, Brzeziński miał swojego czlowieka w komisji rewizyjnej ŁKSu i nie wiedzial od pół roku, że pan Gołaszewski nie jest juz prezesem klubu. jak już się w styczniu dowiedział to wybierał nowego kuratora... ponad miesiąc. tragedia

@ anonomowiec
jesli uzyjesz paru mocniejszych slow,i obrazisz jednego albo drugiego dowartosciowujesz sie w ten sposob?
Co do liczenia to w roku masz tez urlop i nie jezdzisz wtedy do pracy
Poza tym do dupy jezdzisz,albo babcie jedziesz odwiedzic,ze o wypadzie na mazury nie wspomne
a ze w liczeniu jestes dobry napewno studiujesz matme w warszawce,a tam autobusem nie smigasz....
wiec w leb wziely twoje obliczenia i przed sesja koniecznie na korepetycje bo moze byc ciezko
PS
Jesli natomiast posiadasz wiecej aut to zwracam honor

miles85 źle mnie zrozumiałeś: ja jestem jak najbardziej za ŁKSem!!! i zgadzam się, że tylko ŁKS promował nasze miasto w Polsce i z każdym kolejnym meczem kolejna drużyna mogła zobaczyć, gdzie znajduję się miasto Łomża i zagrać na jednej z lepszych muraw bodajże w całej drugiej i pierwszej lidze. Chłopaki z młodszych roczników super się prezentują, wygrywają kolejne turnieje, rozwijają się, ale drużyny młodzieżowe mogą i nawet powinny istnieć w sytuacji, gdy pierwsza drużyna gra w niższej klasie rozgrywkowej. ŁKS musi istnieć jako klub tylko trzeba się na spokojnie zastanowić, na którą ligę nas stać! Niestety tą II ligę musimy już odpuścić...
A Ty kuła pamiętaj, że klub ma długi wobec zawodników, to była ich praca i nie otrzymali wynagrodzenia za wiele miesięcy postaw się w ich sytuacji! Tak czy owak zaległości te trzeba spłacić, bo nie wierzę, że ktoś odpuści walkę o należne mu pieniądze. A o basen się nie martw- niedługo będziesz miał dwa, ŁKS jest klubem miejskim i miasto musi mu pomóc!!!

Riposta

Mój3-letni syn często choruje na zapalenie krtani ,czym powinno leczyć się
tą chorobę ,prosze o porade rodziców dzieci które choruja na zapalenie krtani ,może macie swoje sprawdzone sposoby allbo dobrego lekarza .

Skupuje facet z Augustowa .Wystarczy zadzwonić i podać adres odbioru,sam je odbiera tel507730067.

mam podłonczenie przez YPbPr przez euro nic niema a hdmi nie mam wejscia w tv, obraz jest ładny tylko mam problem z odbiorem głosu jak go znaleśc prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!:}

no to uwazajcie zeby dziecka wam nie odebrali jak sie zaczniecie starac , bo skoro nie macie pieniedzi na utrzymanie dziecka to oni tylko na to czekaja.Bylo juz mnostwo takich sytuacji w Polsce

Office, Xeromax i inne

Takos

zygi ale moze stworzyc odpowiednie warunki, a nie jak PO strazaka do zakladanej firmy wprowadza

ale mi mowili ze za min 38 czy 39 gr do wszystkich sieci ? To drogo ? Chyba ze masz inna taryfie http://web.playmobile.pl/pl/play-abonament/oferta/index.html ten za 65 zł jest teraz na cała umowe za 50 żł taka promocja

VERGISS MICH

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org