piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
uprzejmy donosicielu słyszalem ze plakałes po hance mostowiak

MYZIOREK ! Szpitali MSWiA jest w Polsce kilka,jak nie kilkanaście! W każdym szpitalu są inni lekarze jak i inni psycholodzy! Jak następnym razem o coś pytasz to pisz dosłownie,np Szpital MSWiA w Białymstoku itp bo tak tylko spamujesz,a nikt nie będzie w stanie Ci pomóc!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: uprzejmy donosicielu słyszalem ze plakałes po hance mostowiak

nie wejde :D

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Temat bardzo niepoważny "co robi straż miejska", śmieszne i beznadziejne. Z tego co wiem i widzę a mieszkam obok to chyba wspomagają stację benzynową bo dość często tankują, a jeśli chodzi co robią w pracy to wielka beznadzieja, bo wielkie nic, do tego przyjęli młodych czereśniaków, nie znam ich wykształcenia ale wychowania i kultury za grosz, a że to są maskotki naszego prezydenta, więc nic dodać nic ująć.

witam, mam problem z "n"ką czy ktoś ją może sam instalował bez pomocy fachowca?

myziorek a właśnie,że nie!Co województwo to inny obyczaj i nie jest tak samo.Czasy oczekiwania na poszczególne etapy postępowania kwalifikacyjnego są również uzależnione od województwa,więc nie utrudniajcie sobie życia i nie spamujcie w tym temacie.Założyłem go już kawałek czasu temu i na początku dyskusja szła na mądrym poziomie,a teraz jak tak czasem wchodzę i patrzę to pożal się Boże z kim mi niedługo przyjdzie pracować.... A tak na marginesie ten temat jest skarbnicą wiedzy dla kadydata do Policji i wystarczyłoby spokojnie usiąść i przeczytać wszystkie posty,bo zadajecie w kółko te same pytania na które odpowiedzi padały już dziesiątki razy.Pozdrawiam

GREY,DUSTY,EWIKA i inni o których nie wspomniałem!
Zaglądacie tu czasem!?Co tam u Was!?

a co tam sie stało

Ostatnio buduje się to tu to tam nowe chodniki z polbruku. Niech mi ktoś wytłumaczy czemu mają służyć te drastyczne załamania na chodnikach ( ja bym nazwał je dziurami lub płatpkami ) przy kazdym wjeżdzie do posesji (szczególnie problem jest dokuczliwy przy jednorodzinnnych domach) ?

Przechodzień skazany jest szczególnie zimą na wpadanie parenascie centymetrów w dół i o spokojnym spacerowaniu nie ma mowy. Na łomżyńskich chodnikach szczególnie tych nowowybudowanych można się nabawić złamania nogi lub w bardzo prosty sposób urazu kręgosłupa.
Czy 1 właściciel posesji ma mieć zagwarantowaną możliwość wjeżdżania na podwórko 50km/h, za cenę narażania zdrowia tysięcy spcerowiczów ?

Ostatnio spotykam taki oto widok: Niepełnosprawny jedzie na w wózku po ulicy. Tylko dlaczego po ulicy ? Dlatego po ulicy bo po chodnikach nie jest możliwe jego znośne poruszanie się. Coraz więcej łomżyniaków spotykam chodzących ulicą szczególnie po zmroku ( bo ta przynajmniej jest równa ) Dlaczego oni się narażają na przejechanie samochodem? Bo równie niebespiecznie jest na chodnikach.

Szczytem finezji architektonicznej jest w tym względzie chodnik na ul. Nadnarwiańskiej. Nie wiem czy wszyscy zauważyli że chodnik ten jest w części przeznaczony na trasę rowerową. Trasą rowerową raczej ona nie jest, a raczej atrakcją dla maniaków akrobacji rowerowych. Jedyne bowiem co można na niej zrobić jadąc nią to artystyczne skoki - idealna rozrywka dla starszych ludzi z Łomży.

Jak tak się przyjrzeć nowym ulicom w Łomży to ulica przeznaczona jest dla samochodów, a chodniki do parkowania ich. Gdzie się mają więc podziać piesi ? Jeśli tak dalej będzie się budować chodniki, to piesi a wśród nich niepełnosprawni będą zajmować ulicę - jakoś trzeba sobie radzić. Gdzie te hasła głoszone by niwelować bariery architektoniczne ?

ps. osobiście na jedym z chodników nabawiłem się bólu pleców - a żeby Was pogieło projektańci od siedmiu boleści ! ! !

Proponuje żeby pieszy miał przynajmniej pół metra bespiecznej, równej strefy na chodniku - czy to za dużo ? Proszę choć raz pomyśleć w tym ratuszu i się zastanowić jakie bzdury inwestycyjne się podpisuje

W dzisiejszym wydaniu sportu na tvp3 padło stwierdzenie, że prawdopodobnie kurator w przyszłym tygodniu rozpocznie procedurę upadłościową...

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

ja

a co to takiego???

Warto skasować ten temat i sprawy nie nagłaśniać dla dobra dziewczyny,a chłopaka to za jaja powiesić ;]

chyba niechcący wyprzedziłem z tematem redakcję ,,Kontakty,,))))

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

myziorek wiem o co Ci chodzi,bo miałem te testy i sam przez to przechodziłem.Nie unoś się tak chłopaku,bo z taką nadpobudliwością na pewno nie przejdziesz tych testów :)

W tym temacie masz kilka odpowiedzi na to pytanie.Ja znalazłem kilka w przeciągu zaledwie kilku sekund.
Strasznie błądzisz i sam nie wiesz o czym piszesz bo test psychologiczny w MSWiA nie składa się tylko z samej rozmowy z psychologiem ;)Trochę pokory chłopaku bo starasz się o przyjęcie do służby mundurowej,gdzie będziesz musiał podporządkować się rozkazom przełożonych,a takich młodych oni ładnie jebią ;)

Podaje Ci przykłady tego o czym pisałem wyżej:

Autor: artooro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-01-08 09:09
Test składa się z kilkuset pytań, nie pamiętam dokładnie z ilu, ale rozwiązuje się go przez kilka godzin. W teście chodzi o sprawdzenie jaki jestes: typ charakteru, czy jesteś agresywny, jak zachowalbyś się w różnych sytuacjach, co stawiasz wyżej wartości duchowe czy materialne. Wszystkie pytania powtarzają się po kilka razy tylko w innej formie. Są 3 warianty wyniku po rozwiązaniu (z predyspozycjami do slużby, bez predyspozycji i test zafałaszowany). Ten ostatni wynik może wyjść w przypadku gdy nie bedziesz pisał prawdy. A uwierz ze nie ma sensu kłamac bo jawet jeśli nie wyjdzie to w teście to i tak potem psycholog na rozmowie wyłapie ze cos tu jest nie halo. A teraz kilka szczegółów na temat pytań. Pytania są przeróżne i jak juz mowiłem powtarzają się w róznej formie np.: "czy lubisz dzieci?" przerzucasz pare kartek a tam pytanie "czy mógłbys pracować w szkole?" kolejne kartki i znowu podobne pytanie, wiec jesli bedziesz klamal to na 99% się w końcu na jakimś natniesz. Dużo pytan bylo tego typu: "Jesli oba te zawody dawalyby jednakowe uznanie wśrod społeczeństwa i jednakowe zarobki to który wolałbyś wykonywać: kominiarz czy prawnik?" Było kilka pytan typu: "Jakiej cyfry brakuje w ciagu cyfr: 3, 6,...,24?". Pytanie , które mnie dosłownie rozwalilo to: "Co uważasz za słuszniejsze, nie jedzenie mięsa ze wzgledu na milość do zwierząt, czy zakazanie osobom upośledzonym rozmnażania?"
Oprócz multiselectu bedziesz mial także do rozwiazania inne testy, sprawdzajace Twoją inteligencje, słownictwo jakim sie poslugujesz, spostrzegawczość.
Test to pikuś, najgorsza jest rozmowa z psychologiem bo jest strasznie wnikliwy wiec odradzam fantazjowanie bo on Cie tak podejdzie ze wszystko wypłynie.
Miałem też test typu dokończ zdania. Trzeba wtedy wpisywać pierwszą myśl, która przychodzi do głowy a "pytania" też sie powtarzają. Przykladowe "pytania", które zapamiętałem:
Boję się.....................
Chciałbym żeby ojciec....................
Moja matka jest...........................
Ja przed wojną.......................
Może to głupie ale koledzy nie wiedzą, że panicznie boję się................
Moja matka mnie kocha ale..........................
Gdy się zdenerwuję.........................
Czekam na........................
Gdy widzę mężczyznę i kobietę.........................

Jeśli masz problemy z odpowiedzią na jakies pytanie to zaznaczasz je w kółko. Pamiętam, że na rozmowie z psychologiem zadając pytania kobieta opierala się głównie na tym teście i pytaniach zakreślonych w kółko. Była bardzo wnikliwa. Odpowiadając na jakieś pytanie trzeba się spodziewać kolejnej serii wokół tego tematu z jej strony: kiedy to bylo? dlaczego tak sie stało? co zrobiłes? piłes wtedy alkohol?
Jeżeli chodzi o inteligencję to sprawa tez nie wyglada łatwo. Wydaje mi się, że do służb przyjmują osoby inteligentne przeciętne. Na jednym z forów przeczytalem, że komputer sprawdzajac test kwalifikuje osoby z inteligencja powyżej przeciętnej jako nienadajace sie do slużby.
Jeśli masz jeszcze jakies pytania to służę pomocą.

Autor: joszi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-06-08 22:59

Witam
Dziś byłem w poradni zdrowia psychicznego mswia jaklo kandydat do policji byly testy : wyjasnienie słów , okolo 100 pytan TAK NIE , tablice na spostrzegawczosc kwestonariusz tak jakby osobowy , oraz 405 pytan PRAWDA FAŁSZ i dokonczenie zdan na konciu pani psycholog powiedziala mi ze nie moze mi zaliczyc poniewaz wyszlo ze jeste,m kłamliwy nie prawdomówny itp w tym tescie 405 pytan . Powiem szczerze ze pytania były podobne jak w multiselect tam zdalem dlaczego tutaj chce mnie uwalic sam nie wiem bede jeszcze raz podchodzil do nich za pare dni do tych tylko 405 na PRAWDA FALSZ ma moze ktos takie pytanie moze mi ktos pomoc w tej kwesti jak mam na to odpowiadac bo troche juz przeszedlem szkoda by bylo teraz skonczyc :))

myziorek WYSTARCZY ?? WIĘCEJ SOBIE SAM POSZUKAJ.POZDRAWIAM

W Łomży to nie wiem ale widziałem ostatnio na giełdzie w Białymstoku faceta który skupował katalizatory...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org