sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurs ortografii dla Prawdziwych Polaków

Prezydent nie chce ŁKSu w Łomży więc grał na zwłokę. Moim zdaniem chęć przyznania przez radnych tych 200 tys. jest tylko zabiegiem mającym na celu zamydlenie nam oczy i pokazanie, że oni chcieli a prezydent nie..Gdyby naprawdę chcieli pomóc pieniądze dla klubu byłyby zagwarantowane w budżecie miasta, ale o tym trzeba było myśleć przy ustalaniu budżetu bodajże w grudniu. Nie łudźmy się ŁKS w obecnej sytuacji nie ma racji istnieć, pozostaje chyba utworzyć nowe stowarzyszenie i zaczynać od początku...

demeter

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurs ortografii dla Prawdziwych Polaków

Co poniektorzy musza zrozumiec ze na zachodzie do pracy to nie 30 km albo wiecej dziennie ale w jedna strone. Takie pierdoly ze 10 letnie auto nie ma przebiegu ok 300tys.km to se przed snem powtarzaj (chyba ze myslisz o Cieniasku , Corsie i takich malych zapalniczkach). W prawdziwej europie sa autostrady a ludzie kupuja auta poto zeby jezdzic. Zobaczcie przebiegi 2 lub 3 letnich diesli w niemczech na na mobile.de lub stronie jakiegos dealera majacego urzywane auta taka fura nie jednokrotnie ma juz nakrecone od 200 do 300 tys. ale wjezdzajac do Polski robi sie odrazu 60tys. (cud). O cofaniu licznikow w salonach to tez jakas sciema (ale kumpel opowiadal ze cofa chyba ze w salonie znaczy po naszemu w duzym pokoju :) ) nawet napalony Polaczek kupujac auto w przysalonowym komisie moze sprawdzic je po VIN-ie z kilka euro, stoja tam auta do lat 5 ktore kosztuja sporo kasy. Komis przy salonie dealera bioroac takie auto zwraca dokladna uwage na dokumentacje wszystkie raporty z DEKRA i ks. servisowa. To nie Polska ze zamieniali ci 15 letniego malucha na nowe Uno.

Zgadza się despero_8. Najlepiej zacząć od początku. Z pewnością te 200 000,00 nie uratują całego świata, ale na pewno pomogą bardziej potrzebującym. Niech przeznaczą te pieniądze np na budowę basenu w Łomży, bo Łomżyniacy jeżdżą do Zambrowa lub Kolna lub Mikołajek.Galerię handlową lub dofinansują kino, bo jest (w okropnym stanie) ponieważ musimy jeździć do Białegostoku. W sobotę na parkingu pod Galerią Białą parkują co drugi samochód z Łomży lub okolic. Wymieniłem tyle innych inwestycji, którym jest potrzebne dofinansowanie. Im bardziej pieniądze są potrzebne niż Prezesom i członkom zarządu, którzy imprezują z pieniędzy klubu i wyjeżdżają sobie na zgrupowania wraz z piłkarzami np do USA wraz z żonami lub np budują sobie nowe wille. Mamy za to siatkarki, super dziewczyny, które mają efekty, koszykarki.
Ludzie przestańcie kierować się sentymentami.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Szkoda młodych piłkarzy, którzy odnoszą wielkie sukcesy.
Gdziekolwiek nie pojadą zdobywają wysokie lokaty, a motorem napędowym jest gra w wysokiej lidze w rodzimym klubie.
ŁKS odrodzi się pod inną nazwą i zacznie rozgrywki od najniższej klasy, ale trzeba rozliczyć złodziejskie zarządy, które zdefraudowały setki tysięcy złotych i teraz liczą na to, że im się upiecze.

agutkalomza@wp.pl

daja mandaty za "ich zdaniem" zle zaparkowanie. H**e pier***one

Jak ktoś chce mieć nówkę niebitą z małym przebiegiem to niech sie uda do salonu i szykuje 150 tyś zł. Co można wymagać od samochodu który ma 10 lat i kosztuje 25 tyś zł. Normalne ze ma na liczniku 250 tyś km i albo bity albo porysowany.

hehe strażnicy texasu jak ja lubie te tematy, już niedługo sezon na Melexa i lans po starówce buahahaha

Signature will be available soon. Please wait ;)

To wszystko to pic na wodę fotomontaż

@zBig, nie jestem naiwny, ale rachunek mam w Alorze już od 2 miesięcy i jak do tej pory nie naliczyli mi żadnej prowizji z tytułu wypłaty w innych bankomatów. Poza tym przed założeniem rachunku w tym banku dokładnie przeczytałem umowę.
Generalnie polityka Aliora jest prosta, po co maja montować dziesiątki, setki bankomatów w centrach handlowych i płacić za ich utrzymanie, skoro mogą tą prowizję płacić innym bankom za możliwość korzystania z ich bankomatów.
Jeśli chodzi o ofertę lokat, to niestety nie maja najlepszej, bo tym się równiez interesowałem.

ooo to chęca hehe Do Plaboya pewnie robiła sesje . :D

Szkoda dziewczyny !! .Trzeba byc naprawdę głupią .Kolejna słynna szkoła Pierw ZSZ (molestowanie uczniów) potem ogólniak ( w ubikacji sytuacja ! Bez komentarza !! HEHE .A teraz mechaniak .Kto następny ...???

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org