piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
11.11.11 Lewacy zakłócili marsz

Też chcę kąto w banku otworzyć i chciałbym sie cos dowiedzieć na ten temat

VERGISS MICH

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 11.11.11 Lewacy zakłócili marsz

auta sa tansze niz w Wawie np. jak wstawiajac auto do komisu czy to w Łomży czy w Wawie chce za nie tyle samo, w Łomży komis dokłada 500-1000pln w Wawie od 3 do 7k, pisze o autach za 70-80kpln...

Ty agent22, bardzo bym chciał nim zostać, a może ty jesteś z konkurencji; A ty za to wszędzie dużo piszesz na forum i doradzasz, tylko że jeszcze nic mądrego nie napisałeś i co najgorsze już nic nie napiszesz!!!

VERGISS MICH

Ja rowniez mam do sprzedanie ubranka ,ale dla dziewczynki od 0 do 9 miesiecy.Ubranka z usa,znanych firm.

Krótko. Panie B. zabieraj Pan ten motłoch i jego brudy !!!! Jeśli nie to sam ustąp bo NIC Pan nie robisz prócz grzania stołka !!!!!

Krótko i trochę na temat: www.mbank.pl - ekonto, 0 zł za prowadzenie, 0 zł za kartę i 0 zł za przelewy

misiekelo- byłem i w aliorze, za kartę do bankomatu chcą 3 zł miesięcznie, a oprocentowana jest tylko połowa kasy, i oprocentowanie rzeczywiste nie jest już takie wysokie, jak bym chciał oszczędzać to ja wolę lokatę.

Takos

iguana77 masz moze zdjecia ubran?? Allegro, szafa.pl czy cos w tym stylu??

Gorąco polecam dr R. Petrosjana z poradni na ul. Wyszyńskiego. Pełna kultura, delikatność i profesjonalizm. Potrafi robić cuda z zębami. :)

To wszystko to nie do pomysilenia co pan.B. wyprawia nie ratuje pan naszego ukochanego ŁKS-só co promuje nasze Miasto w całej Polsce tylko daje pan tym brudasom ciężkie piniądze na co? na papierosy , alkochol na wsadzanie w maszyny do gier. Polak dwa razy się zastanowi na co ma wydać piniądze z wypłaty a oni nasze piniądze z podatków przepier*** w maszyny i przepijają. I KTO MI ODPOWIE CZY TO JEST QURWA SPRAWIEDLIWOSIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O, ale tu mamy prawników i kandydatów do nadzoru Policji. Aż dziw, że policja narzeka na brak kadr. Sami mądrale, Najlepiej to policjantom odkręcić koła w radiowozach, zamalować okna i lusterka wsteczne, aby nie śledzili przypadkiem zbig2156, a sa jest ekspertem od służby patrolowej (panie naczelniku prewencji jest kandydat na doradcę - fachura). Zawsze i wszędzie policja j..na będzie. Nikt nie lubi bata na grzbiecie. Ale prawda jest taka, że jak każdy będzie patrzył w swój talerz, a nie sąsiada to widelcem w oko nie dostanie. czytając wasze żałosne wypowiedzi śmiem twierdzić, że po prostu zazdrościcie im bycia policjantami. No ale na to to trzeba szkoły, szkoły i jeszcze raz szkoły. Idioci.

Osobisice bardzo polecam nowy slep "Magia Drewna", pan Tomasz jest znalazl moim znajomym najleprze podlogi.
adresik znalazlem w internecie:
Dworna 47, Łomża

Pozdrawiam,
lukasz

Dokładnie masz racje A.D w pobliżu straży pożarnej na ul. sikorskiego obok siebie w 2 domach wynajmują czceczeńcy jeżdżąc sobie w miarę porządnymi bryczkami. A my Polacy za granicą siedzimy jak myszy pod miotłą pracując ciężko a nie dają nam za free pieniedzy

VERGISS MICH

(Nie) Dali na ratowanie ŁKS-u
Po przeczytaniu artykułu jak wyżej, pytam się
Czy można wszystko zniszczyć, można
po co Łomży klub z tradycją,
po co Łomży galerie handlowe,
wystarczą biedronki,
jak prowincja , to prowincja

"gdybym to ja tak potrafił... Są tacy, co potrafią, a są tacy, co nie potrafią. W tym cała rzecz"
"Kubuś Puchatek"

Niech zrobi kolejną podwyżkę dla siebie i swoich pachołków! Kur** krew człowieka zalewa.

VERGISS MICH

Macie racje, głosujmy na Zajkowskiego, on najmniej przyczynił się do długów ŁKS-u, chciał go ratować!!! A najlepiej niech go wystawią radni Platformy Obywatelskiej, oni wiedzą jak grać pod publiczkę i zrzucać z siebie odpowiedzialność!
Tylko ciekawe co by te 200 tys., albo nawet i pół miliona z budżetu miasta dało? Pewnie tyle, że latem Prezydent musiałby z budżetu miasta w ŁKS władować co najmniej milion złotych.

VERGISS MICH

Właśnie w tym rzecz że w Alior Banku nie jest pobierana żadna opłata. Mając tam rachunek, nawet jak byś wypłacał pieniądze z bankomatu Banku Spółdzielczego w Koziej Wólce nie pobierają żadnej prowizji, w przeciewieństwie do wszystkich innych banków które sobie życzą min. 5 zł za taka usługę.
Chciałem tylko wyprzedzić potencjalny wpis na forum, że skoro polecam Alior to jestem zapewne ich pracownikiem ;) Nic bardziej mylnego, jestem poprostu zadowolonym klientem tegoż banku.
Nikogo nie namawiam, poprostu napisałem moje odczucia co do tegoż banku.
Pozdrawiam

@robrob
mam to samo zdanie
dodac tez trzeba "ze w tej Lomzy to nic nie ma,ze zadupie"itd

brawo

Dzięki wam za info.

glosujcie na mnie:D ja tu zrobie porzadek:P :D

VERGISS MICH

Zmiana prezydenta się prosi!

VERGISS MICH

a pierd..ole jak zamulają!
A gdzie galeria Veneda? Gdzie ,,centrum handlowe'' na bawełnie.GDZIE?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VERGISS MICH

Sa - twoje tłumaczenie też do końca nie jest dokładne.
Bo w tych porzadnych, tak jak sam piszesz król, figury i pionki maja swoje miejsca i nie są sypane jeden na drugi.
Bo, albo są pudełka z miejscami, na poszczególne figury (w tym i pionki), albo sypie sie wszystkie króla i pionki razem :))))

Tak więc jedno jest pewne, ze do pudełka wrócą i to jest istota tego motta jak myslę :))))

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ja od stycznia mam konto i kredyt hipoteczny w Dominet Banku. Płacę 3,50 za konto.Mam tez konto oszczednościowe z oprocentowaniem 7%.
Nie szukam tańszych banków bo nic przeciez nie jest za darmo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org