Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Warszawie leje się krew! Naziści zaatakowali Polskich Policjantów! |
volvo s40- nie mam nic do zarzucenia. auto niebanalne, wytrzymałe, eleganckie. styl ponadczasowy. nie spuje się często, a części wbrew pozorom nie są drogie. polecam 40 z 1,8 benzyna, 115 KM, nie pali za duzo:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Warszawie leje się krew! Naziści zaatakowali Polskich Policjantów! |
Nie popieram .Temat spam nie wart rozpoczynania kolejnej dyskusi o fikcji i snach moczopędnych .
|
|
okolo 200pln
|
|
Moi znajomi zamówili kominek własnie w firmie Granimar i są bardzo zadowoleni.Wszystko odbyło sie szybko, bardzo sprawnie i profesjonalnie. Osobiście uważam,że wypisywanie oszczerstw pod adresem jakiejkolwiek firmy lub osoby na forum , i podpisywanie się "Anonimowy" jest chamskie.Osoba lub firma, której dotyczą oszczerstwa nie ma możliwości konfrontacji i wypowiedzenia się na ten temat. Głos Rozsądku
|
|
takie zachowanie jest karalne mandatem podobnie jak jazda z nadmierną predkoscia,pozatym ci panowie nie zatrzymują sie na stopie ciekawe kto im wystawi mandat???
|
|
wyrozumiałosć wyrozumiałością ale troche taktu powinni mieć ci pseudo ochroniarze,niech rosman zasponsoruje im kurs kultury zawodu,poza tym mi to przeszkadza,chodzi za tyłkiem a prawdziwi złodzieje mają czyste pole.... za każdym razem jest tak samo,jest tyle sklepówże takiego rossmana mogę....I KTO TWIERDZI,ŻE KLIENT JEST NAJWAŻNIEJSZY?SKORO WG.ROSSMANA KAŻDY JEST ZŁODZIEJEM
|
|
zwykła prędkość patrolowa. Paru durniów się zebrała, wyzywa wszystkich dookoła i chce, aby reszta się do osłów dołączyła. Chcecie jeździć po 120 km/h lub więcej? do F1. Albo panowie do Policji na komendantów i pokażcie, że jesteście inteligentni inaczej i nakażecie jazdę radiowozom m.in. 100 km/h. Przecież wy wiecie lepiej jak inni powinni pracować i kto jest idiotą. Pogratulować.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
telesfor a od kiedy w polskim prawie masz jakakolwiek logike zastanow sie
|
|
Dzięki.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
slyszlaem ze go sprzedali a nie myslalem ze stokrotka kupila :/ szkoda dobry sklep ,niezle promocje czasem, dobre ceny
|
|
ostatnio przejezdzalem wojska polskiego i ujrzalem nowowybudowany blok i tak sei zastanowielm czy ktos o zdrowych zmyslach kupi tam mieszkanie?? niedosc ze przy samej ulicy gdzie caly czas tiry jezdza to w dodatku odrazu obok jest stacja lpg gdzie sie rozbudowuje i pewnie w swoj asortyment wlacza takze paliwa wtedy to dopiero ciekawie tam bedzie
|
|
kto 10 marca ma spotkanie w Katowicach ;>?
|
|
kupcie po 9 wszyscy i niech kazdy jednego czeczena odpali i po klopocie ha Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Kaku, podaj jakis namiar do siebie chce sie skontaktowac. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Bardzo proste pytanie do OjcaR: To jak wygląda złodziej ?????
|
|
@bigi2004....jasne,za Odra każde auto jest bezwypadkowe niemieccy idioci nie cofaja liczników Auta wymieniaja po 3-4 latach na max 70tys km Jesli sie zdarzy ze Auto jest starsze to tylko dlatego ze babcia miala sentyment i nie umiala sie z nim rozstac Naturalnie lekko ponad 100 tys zrobila Obusz sie znawco!
|
|
Co myślicie o Spółdzielczym Banku Rozwoju w Łomży? Warto tam mieć konto?Można im zaufać? Czekam na opinie na ten temat. Dzieki
|
|
Panie Brzeziński zabieraj pan tych czeczenów z miasta albo adoptuj ich pan Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Najlepsi ochroniarze są w biedronkach, a szczególnie w biedronce koło małego kościółka :) sprawia wrażenie wystraszonego waży chyba z 50 kg bo ten jego surdut się wiewa jak na kiju. Z ciekawych ochroniarzy to kiedyś w biedronce za mc donaldem też, był taki dziecina z 18-19 lat albo jakiś "energiczny" emeryt :P
|
|
Wy Cioty zajebane ***** chcielibyscie za 2000zł stracic cała rodzine *****!!!! Byłęm w wojnie ii widziałem co sie tam dzieje ***** wy to jestescie cioty ***** JEBAC PSOW ***** I SZACUNEK DLA TYCH CO JEBIĄ PSOW!!!!!
|
|
"Brzeziniak" to jakiś dziwny gość - pie....i ŁKS , a przyjmuje czeczeńców!!!
|
|
@matołek, co z tego że oprocentowana jest tylko połowa, jak chcesz mieć oprocentowanie wyższe to możesz tam ząłożyć zwykłą lokatę. Zresztą jak na koncie nie masz pokaźnej kwoty to z żadnej lokaty nie urośnie Ci jakaś imponująca kwota. Ktos tu wspomniałem że SBR jest objęty bankowym funduszem gwarancyjnym, żadna nowość, wszystkie banki bardziej polskie, i mniej polskie są objęte takim samym funduszem gwarancyjnym. Generalnie to podzielam zdanie misiekelo, mam konto w Alior Banku, jedynie za co tam tam płace to obsługa karty bankomatowej 3 zł miesięcznie. Najbardziej co mnie przekonało do założenia tam konta, to fakt że kasę wypłacam ze wszystkich bankomatów za darmo, często potrzebne są mi pieniądze szybko i nie chce mi się szukac bankomatu należącego do danego banku. Ponadto 10 przelewów miesięcznie też jest za darmo. Myślałem również nad założeniem konta w mBanku, tyle że tam kasę również można wypłacac tylko z niektórych bankomatów, no i to go zdyskwalifikowało.
|
|
Taka jest wizja polaków, że wszędzie jest taniej, a okazuje się że jadą po kolka tysięcy kilometrów, oczywiście nie wliczają tego w cenę, potem nabywają gorszego grata niż widzieli u siebie, ale jak już przyjechali to wstyd wrócić pusto do domu, a pozatym jak można dać zarobić sąsiadowi. Ludzie czas zacząć myśleś, chsesz kupić jeden samochód na 5 lat a chcesz mieć cene jak gości co kupuje u jednego sprzedawcy 20 -30 aut w miesiącu.
|
|
Wywalic na bruk i niech nowa młoda elita zasiądzie na stołkach może w końcu coś sie ruszy w naszej "wsi" Łomży
|
|
Na moją rodzinkę nie ma co liczyć.Ma 5 głosów w plecy.
|
|
sie buduje sie
|
|
do aniołek24: ja juz tam dzwoniłam 3 razy, wczoraj nawet na komendzie podali mi nr do działu psychologów i zadzwonilam tam ale powiedziano ze trzeba czekac eh jaja sobie robia 3 co?????!!!!!!!!
|
|
-4 glosy w plecy.
|
|
Jeśli ktoś jest tak naiwny, że wierzy w to iż dostanie coś za darmo (prowadzenie rachunku czy wypłaty wewszystkich bankomatach) to niech wierzy jak ci kupowali opcje walutowe. Aliar to pewnie fundusz dobroczynny co kase po miastach rozdaje z dobrego serca, płaci po 11% za lokate, kredyty pewnie daje na 5% i finasuje wam wypłaty w obcych bankomatch by nie trzeba było szukać swojego bo dzisiaj wszystkim się spieszy. He he. Kolorowych snów-także gdy zaśniecie.
|
|
ktory to mieszka pod 7??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |