Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczny blamaż "ziobrystów" |
a ja teraz pale skuna i wyjabane jajca maaaaaaaaaaam !!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczny blamaż "ziobrystów" |
pewnie zapierdzielasz w opeku????hehe ale gdzie 4 osoby upchniesz???chyba na pake co???hehe
|
|
wes telesfor ***** nie rozbrajaj mnie chlopaku zazywanie narkotykow nie jest karalne tylko ich posiadanie(co jest debilne),handel i hodowla a co do panow w mundurach <J.P> i co tez mnie odwiedza? nie perwszy raz i tez mam na to ******** graty FIN podaj dalej xD
|
|
to i posiada, chyba to jest nierozłączne...
|
|
może jakiś burdel z prawdziwego zdarzenia ? Takos
|
|
Tak tak do wszystkich którym ten tajniak przeszkadza zebyscie mieli okazje to coraz byscie z tego rosmana cos zaje...bali swiecie w to wierze! Dlatego tak wam przeszkadza:)))
|
|
tak tylko kolejnej biedronki nam do szczescia brakuje...
|
|
Posłuchajcie, uważam, że jeśli ktoś widział noże, czy też inną broń u naszych gości, powinien ten fakt niezwłocznie zgłosić telefonicznie pod nr 997, następnym razem tak zrób kolego, w tych czasach każdy posiada tel. kom. Mi również nie podoba się, że przywieziono do Nas tylu czeczeńców, ale dopóki żaden z nich nie wszedł mi w drogę, nie mogę niczego zarzucić. Oczywiście docierają do mnie różne historie na ich temat, ale nigdy jeszcze żaden z nich mnie nie zaczepił. Jeśli tak się zdarzy będzie to Jego ostatni zaczepiony, Pozdrawiam.
|
|
uwazam, ze jezeli jest miejsce w lomży dla czeczenów którzy mają większe pieniądze miesiecznie niż my Polacy we własnym kraju jestem za tym żeby usunąć ich z naszego miasta.Panoszą sie bo mają wszystko za darmo, a nam Polakom cieżko wyżyć od pierwszedo do pierwszego.
|
|
OO to jest pomysł :D
|
|
3 stare miliardy?? sporo:) no ale cena jak najbardziej uczciwa bo co na marnym kawalku ziemi sklep z bulkami postawic to przeciez wydatek lekka reka pol duzej banki -wiec zamiast sie cieszyc ze ktos byl w stanie taka kase wylozyc to tylko sie nie podoba "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy ktoś może mi powiedzieć ile kosztuje przedłużenie dzierżawy grobu na dwie dekady na starym cmentarzu parafialnym przy ulicy Kopernika w Łomży?
|
|
'ale można by się wyposażyć w aparaty fotograficzne i cykać z ukrycia zdjęcia które by przedstawiały zachowania naszych "gości" ' licz się z tym, że w razie wtopy aparatu więcej nie zobaczysz i biorąc pod uwagę nieprzewidywalność naszych gosci może stać Ci się krzywda;), zresztą robienie zdjęć z urycia ludziom niepublicznym bez ich wiedzy jest chyba.. karalne ;D
|
|
Mam nadzieję, że to nieprawda... Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |