piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gigantyczny blamaż "ziobrystów"

a ja teraz pale skuna i wyjabane jajca maaaaaaaaaaam !!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gigantyczny blamaż "ziobrystów"

pewnie zapierdzielasz w opeku????hehe ale gdzie 4 osoby upchniesz???chyba na pake co???hehe

wes telesfor ***** nie rozbrajaj mnie chlopaku zazywanie narkotykow nie jest karalne tylko ich posiadanie(co jest debilne),handel i hodowla a co do panow w mundurach <J.P> i co tez mnie odwiedza? nie perwszy raz i tez mam na to ******** graty FIN podaj dalej xD

to i posiada,
chyba to jest nierozłączne...

może jakiś burdel z prawdziwego zdarzenia ?

Takos

Tak tak do wszystkich którym ten tajniak przeszkadza zebyscie mieli okazje to coraz byscie z tego rosmana cos zaje...bali swiecie w to wierze! Dlatego tak wam przeszkadza:)))

tak tylko kolejnej biedronki nam do szczescia brakuje...

Posłuchajcie, uważam, że jeśli ktoś widział noże, czy też inną broń u naszych gości, powinien ten fakt niezwłocznie zgłosić telefonicznie pod nr 997, następnym razem tak zrób kolego, w tych czasach każdy posiada tel. kom. Mi również nie podoba się, że przywieziono do Nas tylu czeczeńców, ale dopóki żaden z nich nie wszedł mi w drogę, nie mogę niczego zarzucić. Oczywiście docierają do mnie różne historie na ich temat, ale nigdy jeszcze żaden z nich mnie nie zaczepił. Jeśli tak się zdarzy będzie to Jego ostatni zaczepiony, Pozdrawiam.

uwazam, ze jezeli jest miejsce w lomży dla czeczenów którzy mają większe pieniądze miesiecznie niż my Polacy we własnym kraju jestem za tym żeby usunąć ich z naszego miasta.Panoszą sie bo mają wszystko za darmo, a nam Polakom cieżko wyżyć od pierwszedo do pierwszego.

OO to jest pomysł :D

3 stare miliardy?? sporo:) no ale cena jak najbardziej uczciwa bo co na marnym kawalku ziemi sklep z bulkami postawic to przeciez wydatek lekka reka pol duzej banki -wiec zamiast sie cieszyc ze ktos byl w stanie taka kase wylozyc to tylko sie nie podoba

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Czy ktoś może mi powiedzieć ile kosztuje przedłużenie dzierżawy grobu na dwie dekady na starym cmentarzu parafialnym przy ulicy Kopernika w Łomży?

'ale można by się wyposażyć w aparaty fotograficzne i cykać z ukrycia zdjęcia które by przedstawiały zachowania naszych "gości" '
licz się z tym, że w razie wtopy aparatu więcej nie zobaczysz i biorąc pod uwagę nieprzewidywalność naszych gosci może stać Ci się krzywda;), zresztą robienie zdjęć z urycia ludziom niepublicznym bez ich wiedzy jest chyba.. karalne ;D

Mam nadzieję, że to nieprawda...

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org