piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czas odkłamać historię o Dmowskim

w empiku mozesz udawac ze sobie przegladasz plyty bo jest ich tam 20 na krzyz i sama szmira

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czas odkłamać historię o Dmowskim

napisałem KOMPETENTNE OSOBY, jak nie wiesz co to znaczy to zajrzyj do słownika...

Witam, ja bym polecił inny warsztat........ i napewno tez by bylo bezproblemowo

polecam zaklad przy diavolo kilka lat korzystalem z ich uslug naprawiajac swojego VW, o niemcach maja duzo pojecia i chyba tylko je robia, czesci pod reka, zawsze trzeba bylo sie pisac w zeszyt na kilka dni w przod wiec chyba o czyms swiadczy ja sie nie zawiodlem
w zakladzie przy wierzy cisnien napewno dra kase, wymieniaja co podleci a nie to co jest konieczne ale jak z jakoscia nie mam pojecia

Sprzedam Zelixe 15 - 26 tabletek. 1 blister tylko napoczęty, 2 blistry nie ruszane od nowości. Zaintersowanych prosze o kontakt: kwaczynska_e@o2.pl

Jak w temacie gdzie w łomży lub niedaleko można zrobic kurs na operatora maszyn budowlanych ? Prosze o jakieś konkretne namiary.

Do solab : nie wiem dlaczego,ale nie wysłano do Ciebie maila...Dostałam zwrotnego(nieprawidłowy adres e-mail).

To napewno Czeczeni z Białegostoku przyjechali L-kami na obcych numerach

za autostopa sie nie placi..a jak kto woli to i rowerem moze posmigac a tera zima to i sankach moze..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org