Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czas odkłamać historię o Dmowskim |
w empiku mozesz udawac ze sobie przegladasz plyty bo jest ich tam 20 na krzyz i sama szmira
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czas odkłamać historię o Dmowskim |
napisałem KOMPETENTNE OSOBY, jak nie wiesz co to znaczy to zajrzyj do słownika...
|
|
Witam, ja bym polecił inny warsztat........ i napewno tez by bylo bezproblemowo
|
|
polecam zaklad przy diavolo kilka lat korzystalem z ich uslug naprawiajac swojego VW, o niemcach maja duzo pojecia i chyba tylko je robia, czesci pod reka, zawsze trzeba bylo sie pisac w zeszyt na kilka dni w przod wiec chyba o czyms swiadczy ja sie nie zawiodlem w zakladzie przy wierzy cisnien napewno dra kase, wymieniaja co podleci a nie to co jest konieczne ale jak z jakoscia nie mam pojecia
|
|
Sprzedam Zelixe 15 - 26 tabletek. 1 blister tylko napoczęty, 2 blistry nie ruszane od nowości. Zaintersowanych prosze o kontakt: kwaczynska_e@o2.pl
|
|
Jak w temacie gdzie w łomży lub niedaleko można zrobic kurs na operatora maszyn budowlanych ? Prosze o jakieś konkretne namiary.
|
|
Do solab : nie wiem dlaczego,ale nie wysłano do Ciebie maila...Dostałam zwrotnego(nieprawidłowy adres e-mail).
|
|
To napewno Czeczeni z Białegostoku przyjechali L-kami na obcych numerach
|
|
za autostopa sie nie placi..a jak kto woli to i rowerem moze posmigac a tera zima to i sankach moze..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |