Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowicka na liście płac producentów pigułek antykoncepcyjnych |
ja do wloch ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowicka na liście płac producentów pigułek antykoncepcyjnych |
chyba z tym sprawdzaniem to też czysta loteria, bo przeciez niekażdego by im się chciało tak prześwietlać ;)
|
|
W dobrym stanie mogę sprzedać ci kadetta,jeszcze ładniejszy niż golf II,oszczędny i niezawodny.
|
|
A ściąganie golfa II z Niemiec raczej jest nieopłacalne chyba że chcesz wyrwać jakąś ślicznotkę.
|
|
przywiąż gume jakąś albo sprężyne do pedału sprzegła i nie bedzie ci sie pedał zapadał heh
|
|
napisal w dosc dobrym stanie...czyli nie
|
|
Polecam hale w Kolnie ;) W Łomży raczej nie masz czego szukać, bo jest drogo i są to szkolne sale. W Kolnie hala jest miejska. Jest do hala dużych rozmiarów, więc nie wiem czy Ci będzie pasowała. W każdym bądź razie 40 zł za godzinę wynajmu.
|
|
To se sam zagraj.Sie nalucz pisac poprafnie matolku
|
|
Jasiu JAK się dowiesz daj cynk to będzie można kobietę zabrac. Bo nie które piosenki maja ładne .. Tylko Ciekawe czy to prawda czy plotka??? Bez potwierdzenia puszczona w Enter.Podejrzewam że bilety będą płatnę. Takos
|
|
teraz mozna kupic oryginalne plyty w empiku w stokrotce. no i mozesz popatrzec w innych sklepach muzycznym np na dmowskiego, al alegionow, pilsudskiego.
|
|
ee Pan w Rossmanie wiele razy mi pomogl, to go najlepiej odstrasza. Chodzi za Tobą to się go o coś pytaj do bólu... sam odejdzie :D Riposta
|
|
W Stanach tez kradna- drozsze rzeczy sa za szklem i pracownik podaje. Ale poza tym pelen luz. Mozna otworzyc, powachac albo sprawdzic i odlozyc spowrotem. Nikt sie nie przypieprza. Tego brak w Polsce najbardziej- zrozumienia ze klient to pan. Zwroty bezproblemowe, zawsze usmiech. W zasadzie to nawet czesto rachunku miec nie trzeba. Zdarzaja sie przegiecia ochrony czy nawet policji ale to naprawde rzadkie przypadki a pozniej i tak placa spore odszkodowania...
|
|
ale ty gosciu pierdoly wypisujesz.Pytanko a kiedy byles w USA.Ze ci sie pare razy udalo otworzyc towar i go poniuchac i zostawic na polce to nie znaczy ze to jest ogolnie przyjety zwyczaj.
|
|
Teren został kupiony za 300 000 zł i to płatne oficjalne do rąk PREZESA . Wszyscy o tym wiedzą łącznie z prokuraturą, komendą główną policji, ABW, CBŚ , CBA. Pisali o tym w SUPER EKSPRESIE , a wy nie wiecie ?!
|
|
D***Z18 nie zrozumiales w tym hyba aluzji. BTW ja jak wpadne do lomzy lubje zapasc z jakas kolezanko do retro i nie zal mi dac ~120zl na dobre wino i dobrze zjesc, wedle twego rozumowania muglbym w domu kartonik za 4zl otwozyc pszy paczce czipsuw. VERGISS MICH
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |