sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Solidarna Polska przerosła PiS

sympatia na krótkiej, niedaleko sklepu Lee. helpgsm koło deutsche bank na legionów. chcesz to ja ci moge sprzedac ale mam 2 różne kolory;p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Solidarna Polska przerosła PiS

uzi jasiu, uzi :)

A dla mnie to mogą chodzic aż zedrą buty-bo ja ich po prostu nie widze:) Przychodzę do sklepu na zakupy więc patrzę na towar a nie na ludzi..Pozdrawiam wrażliwych:D

teraz może i to nie przeszkadza Twojej skórze, ale pogadamy za pare lat;)

mówmy szczerze..jakby mieli dostęp do baz danych połowa wyjeżdżającego tłumu do NY czy Chicago byłaby kierowana gdzie indziej..., nawet gdyby mieliby dostęp do danych to jak wytłumaczycie to, że za pierwszym razem ktoś nie dostaje wizy, a za 3-4 dostaje (znam przypadki, w których nie odbywają się żadne zmiany w życiu i celu podrózy danej osoby, a jednak wizę po którymś razie dostają) Oni po prostu mają pewnie wyznaczony limit przydziału wiz i rozdają tym, którzy przekonają ich celem podróży i wydadzą się wiarygodniejsi, a te całe ceregiele z peselami czy sprawdzaniem danych to tylko by mieszać Wam w głowie ;), a człowiek z pozycji 1 niech się spieszy, bo opłata wizowa cały czas rośnie... :D

Wszystko rozchodzi sie o sposób w jaki ten czy inny ochroniaż sie zachowuje, to że się stara to jedno ale to że nie właściwie wykonuje swoja pracę obrażając klientów to drugie.

aha ok to obserwowanie kogoś 'nawet na chama' w ramach pracy jest zaliczane do obrażania ludzi? o tak.. przecież za złe spojrzenie w łomzy obrywa się po twarzy, przepraszam.., aj ludzie ludzie, u innych igłę w oku widzicie a u siebie belki nie dostrzgacie...;\
Trochę wyrozumiałości ludzie!
Zastanówcie się jakie jest meritum i cel sklepu dla Was..-> przychodzicie po zakup towaru, nie obserwowanie ludzi..;\, no chyba, ze jest inaczej jak to zresztą widać powyzej :D

ludzie z Lomzy maja szczegolnie przej w ambasadzie a z tego powodu ze wiele z nich nie wraca na czas.Srednia pobytu 10 lat.

ja tam chwale chlopaka, polecam

witam
wiem ,ze juz byl temat o salach ale ja poprosilabym o konkretne namiary, chociaz nr tel. gdzie jest wolne miejsce , zeby wynajac sale na komunie, mam nadzieje ze nie jest za późno- są gdzies wolne terminki na 24 maj?

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org