niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowicka na liście płac producentów pigułek antykoncepcyjnych

ja do wloch ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowicka na liście płac producentów pigułek antykoncepcyjnych

chyba z tym sprawdzaniem to też czysta loteria, bo przeciez niekażdego by im się chciało tak prześwietlać ;)

W dobrym stanie mogę sprzedać ci kadetta,jeszcze ładniejszy niż golf II,oszczędny i niezawodny.

A ściąganie golfa II z Niemiec raczej jest nieopłacalne chyba że chcesz wyrwać jakąś ślicznotkę.

przywiąż gume jakąś albo sprężyne do pedału sprzegła i nie bedzie ci sie pedał zapadał heh

napisal w dosc dobrym stanie...czyli nie

Polecam hale w Kolnie ;) W Łomży raczej nie masz czego szukać, bo jest drogo i są to szkolne sale. W Kolnie hala jest miejska. Jest do hala dużych rozmiarów, więc nie wiem czy Ci będzie pasowała. W każdym bądź razie 40 zł za godzinę wynajmu.

To se sam zagraj.Sie nalucz pisac poprafnie matolku

Jasiu JAK się dowiesz daj cynk to będzie można kobietę zabrac. Bo nie które piosenki maja ładne ..

Tylko Ciekawe czy to prawda czy plotka??? Bez potwierdzenia puszczona w Enter.Podejrzewam że bilety będą płatnę.

Takos

teraz mozna kupic oryginalne plyty w empiku w stokrotce. no i mozesz popatrzec w innych sklepach muzycznym np na dmowskiego, al alegionow, pilsudskiego.

ee Pan w Rossmanie wiele razy mi pomogl, to go najlepiej odstrasza. Chodzi za Tobą to się go o coś pytaj do bólu... sam odejdzie :D

Riposta

W Stanach tez kradna- drozsze rzeczy sa za szklem i pracownik podaje. Ale poza tym pelen luz. Mozna otworzyc, powachac albo sprawdzic i odlozyc spowrotem. Nikt sie nie przypieprza. Tego brak w Polsce najbardziej- zrozumienia ze klient to pan. Zwroty bezproblemowe, zawsze usmiech. W zasadzie to nawet czesto rachunku miec nie trzeba.
Zdarzaja sie przegiecia ochrony czy nawet policji ale to naprawde rzadkie przypadki a pozniej i tak placa spore odszkodowania...

ale ty gosciu pierdoly wypisujesz.Pytanko a kiedy byles w USA.Ze ci sie pare razy udalo otworzyc towar i go poniuchac i zostawic na polce to nie znaczy ze to jest ogolnie przyjety zwyczaj.

Teren został kupiony za 300 000 zł i to płatne oficjalne do rąk PREZESA . Wszyscy o tym wiedzą łącznie z prokuraturą, komendą główną policji, ABW, CBŚ , CBA. Pisali o tym w SUPER EKSPRESIE , a wy nie wiecie ?!

D***Z18 nie zrozumiales w tym hyba aluzji.

BTW
ja jak wpadne do lomzy lubje zapasc z jakas kolezanko do retro i nie zal mi dac ~120zl na dobre wino i dobrze zjesc, wedle twego rozumowania muglbym w domu kartonik za 4zl otwozyc pszy paczce czipsuw.

VERGISS MICH

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org