piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przede wszystkim KASA, KASA...

Może ktoś wie, kto wygrał ten turniej (był w ostatnią sobotę i niedzielę) ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przede wszystkim KASA, KASA...

Coś mało kumaty ten szef "firmy transportowej".

A ja tam się nie dziwię, taka ich praca, i rozumiem to bardzo dobrze, bo jest odpowiedzialny za to, żeby nic ze sklepu nie zniknęło. Mamy takie, a nie inne czasy, że nikomu nie można ufać i każdy może być potencjalnym złodziejem, niestety takie są realia i nic na to nie poradzimy. Jak jest mało dyskretny to w sumie dobrze, przynajmniej czujesz presję i wiesz, że nic nie wyniesiesz, bo jesteś obserwowany, tak samo przez kamery. Poza tym wiem, ile razy ginęły wcześniej rzeczy z Rossmana i dlatego się pilnują, poprostu, taka praca.

po zieeeloooonyyyymmm szzzzaaaaaaleeeeee ;p

Taka praca? taką pracę to trzeba umieć wykonywać a tego na chama się nie robi... W końcu kogo jest więcej uczciwych klientów oczekujących szacunku czy złodziei? Na szczęście mam wybór i nie muszę tam łazić, tylko zastanawiam się co takiemu sklepowi bardziej szkodzi wkur... ludzie których odstrasza taki typek czy złodzieje...

W Olsztynie jest to samo.Wystarczy się uśmiechnąć i na jaju to przyjąć.Po kiego się stresować?Wy to macie te problemy.

przy wiezy cisnien po pierwsze zedra kase a po drugie nie znaja sie.odradzam!

Czy romans w biurze to coś złego ? Robie cholera wszystko co trzeba w tej firmie po nocach i po godzinach nie żadko, a szef mi zabrania podrywać koleżanki z pracy. Co on mysli przecież gejem to ja nie jestem ?

przyznał się publicznie do zażywania narkotyków, panowie w mundurach mogą cie teraz odwiedzic...

mały romansik nie jest zły:)
musisz tak to robić zeby szef nie widział

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

to nie cos zlego to cos pieknego :D ale uwazaj kogo rwiesz molestowanie jest karalne a nie wszystkie kobiety lubia laczyc zycie zawodowe i osobiste, mysle ze wlasnie dlatego szef ci zabrania dla twojego i swojego dobra

Zapraszam na Nasz servis Łomżyńskiego rapu

www.raplomza.pl

w w w . R a p L o m z a . p l

Zapraszam do rejestracji na forum i Rozwijania servisu

// www.RapLomza.pl

O tym sklepie własnie mówiłem, tylko zapomniałem ulicy wpisać. Oczywiście Piłsudskiego.

Ludzie, a czy nikt ni zauważył, ze w każdym Rossmanie Ci ochroniarze się tak samo zachowują. Wynika więc, ze to nie ich pomysł na takie własnie zachowanie w sklepie tylko odgórny przykaz: "patrzeć na ręce i chodzić za klientem". Generalnie mi to wisi, niech się martwią Ci co przyszli tam z zamiarem kradzieży. Kiedyś pracował w Rosmanie na Długiej taki co przesadzał, to mu delikatnie zwróciłem uwagę i zapytałem, czy podejrzewa mnie o kradzież, bo tak się poczułem. Przeprosił i doszedł. Po co więc się rzucać??

kieruje apel do pana prezydenta i włodarzy miasta: skoro jestescie tak tolerancyjni prosze zasiedlać ćzeczeńcami wasze okolice, sąsiedztwo, a nie podrzucacie ich biednym ludziom na bawelnie czy w. polskiego. Panoszący sie Czeczeni stanowia coraz powazniejszy problem juz nie mowie o ich zuchwałosci ale o bezpieczenstwie nosza noze i broń. Takze panowie weżcie ich w swoje sąsiedztwo...

madas5, sam sobie zaprzeczasz, skoro piszesz że niech martwią się ci co przyszli z zamiarem kradzieży to po co zwracałeś mu uwagę jak sam piszesz? Odmawiasz tego innym? Może też taki natręt innym przeszkadzał jak tobie...

jak kierujesz ten apel do pana prezydenta to wyslij mu petycje a nie na forum piszesz. i tak i tak takie pisanie na forum niczego nie zmieni wiec po co zaczynac kolejny banalny temat skoro i tak nic nie pomorze. jak chcesz cos zrobic to zawitaj u pana prezydenta i przedstaw swoja opinnie i tyle.

popieram te scierwa tylko zatruwaja nasze miasto a kasy maja jak lodu i skad z naszych podatkow.Ludzie w Katowicach ich pogonili my tez musimy.nie bede te brudasy panoszyly sie u nas w miescie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org