Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w przeddzien swieta Niepodległosci nalezy przypomniec postac Romana Dmowskiego - |
Jak kuba bogu tak bóg kubie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w przeddzien swieta Niepodległosci nalezy przypomniec postac Romana Dmowskiego - |
do aniołkek24: ja zdawałam 1 lutego TSF i jeszcze do tej pory nie wyznaczyli mi terminu MS wiec przygotuj sie na czekanie, chyba ze u Ciebie bedzie inaczej...
|
|
Re: w przeddzien swieta Niepodległosci nalezy przypomniec postac Romana Dmowskiego - |
wickedqueen THX ;-)
|
|
Do majka3 : A gdzie zdawałas tsf?W Szczytnie? (KW Białystok) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
w empiku
|
|
hej mogłabyś podać dokładniej gdzie jest ten dietetyk?? bo szukałam i nie wiem gdzie
|
|
Coś mi się zdaje że chcesz powkręcać co poniektórych, ale jeśli piszesz na serio to jesteś wielkim gamoniem. Pisząc o trybunale stanu myślałem że niektórzy się domyślą że takowy jest od karania najwyższych urzędników w państwie, reszta podlega pod zwykły sąd, i dawno by coś takiego wypłynęło gdyby było, szczególnie w polskich realiach, gdzie są ciągłe przecieki. Nr pesel wpisujesz we wniosku, aby potwierdzić twą tożsamość z dowodem osobistym. Wiele krajów nie ma biometrycznych dowodów i nie mają wiz do stanów i są to kraje często z ogromną mniejszością islamską, więc mafia rosyjska to mały pikuś, oni potrafią poradzić sobie bez polskich podrabianych paszportów które zostaną i tak wychwycone po numerach jako nie istniejące.
|
|
ja sie rekrutuje w poznaniu....jak sie odezwa to daj znac...ja mam nadzieje ze w koncu zadzwonia do mnie...
|
|
Jaki Trybunał Stanu ????? Donald nie pij człowieku :))) albo odstaw lekarstwa. "Nr pesel wpisujesz we wniosku, aby potwierdzić twą tożsamość z dowodem osobistym." A ten dowód to kiedy Amerykanom pokazujesz ?????? aby mogli potwierdzić tożsamość :)))))) Wpisujesz go w rejestracji elektronicznej aby mogli porównać imię i nazwisko oraz pozostałe dane ze swoja bazą danych, a więc maja ją stworzoną pod kątem pesel (również). Wyobraź sobie, ze wypisujesz (sam)sobie paszport i wpisujesz w nim pesel . Lipny pesel. Więc gdzie i na podstawie czego to zweryfikujesz . Musisz posiadać bazę danych i to najlepiej z kilku źródeł- autentycznych źródeł :)))) - polskich źródeł. I tak mają Amerykanie. Mogą to mieć legalnie na podstawie umowy. Która może być tajna lub nie. Lub mogą posiadać to nielegalnie -jak ukradną. Czy już zrozumiałeś ????? Chyba nie sądzisz , ze jak umowa o wymianie, lub udostępnieniu danych jest tajna, to Donalda i gawiedź z Łomży ktokolwiek o czymkolwiek będzie informował :))))))))))))))))))) Do reszty się nie odniosę , bo to jest tak, że niektórym do stwierdzenia jaka jest pogoda w miejscu jego przebywania potrzebne jest TVN Meteo lub Telewizja Trwam Myśl Donald sobie co chcesz, kiedyś i tak do ciebie dotrze, to co napisałem. Strzałka Aha, dodam jeszcze, ze prawdopodobny powód swojego pobytu w Stanach też, dobrze jest mieć jak napisała słusznie ayla
|
|
Większość rewolwer z tego co napisałeś to oczywiście głupoty. A we wniosku wpisujesz też wiele innych danych, numer paszportu też, to jest weryfikowane na miejscu kiedy masz paszport w kielni. Może odbywa się to też na zasadzie zapytania z ambasady do odpowiednich polskich organów o potwierdzenie tożsamości i nic po za tym. A teksty o tym że usa mają jakieś swoje bazy danych które dostali od Kwaśniewskiego, Leppera czy Kaczyniaka to SF:))) Ta gawiedź łomżyńska na drugi dzień po podpisaniu takiej "tajnej" umowy przeczytała by o wszystkim w super ekspresie czy innym fakcie:)))
|
|
Nie wiecie kiedy bedzie w Łomży jakiś koncert?? mysle tu o juwenaliach 2009 ale moze byc tez inny - wazny jest dla mnie tylko kontakt z organizatorem
|
|
Jest coś takiego jak konstytucja której łamać nie można, a szczególnie w tak istotnych sprawach jak poufne dane o Polskich obywatelach. Podczas zmiany na szczytach władzy gdy przychodzi nowa ekipa takie sprawy kierowane byłyby natychmiast do organów ścigania, bo to jest jak szpiegostwo na rzecz drugiego kraju. Więzienia cia to dla Polski mało istotna sprawa w porównaniu z udostępnieniem poufnych danych o swoich obywatelach innemu państwu.
|
|
aaa gdzieee do juwenalii jeszczee
|
|
no to psychiczne kiedys spytałam "czy coś nie tak..." to poszedł za innymi połazić
|
|
nie lubje bojz benduw
|
|
a ja ci pokaze piznietego chomika z łomżynskiego zoologa http://www.youtube.com/watch?v=i2steeMWb9Q Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
**** jestem, ciemna do tego, nie rozumiem ;]
|
|
dobra.. czy Wy czasem nie przesadzacie/? Pomyślcie teraz, że przez Wasze schizy, że ktoś za wami łazi taki ochroniarz może stracić pracę! Przecież nie trudno by jakiś potencjalny pracodawca wyczaił ten artykuł... Każdy dba tylko o swój tyłek, a tym razem to chodzi tylko o Wasze fanaberie, wybaczcie, ale pomyslcie co musi teraz czuć taki ochroniarz czytając takie komentarze na swój temat, kiedy stara się dobrze wypaść w pracy by zarobić i utrzymać swoją rodzinę? Taka ich praca, za to im płacą, skoro przyzwyczailiście się do inwigilowania kamer to przyzwyczajcie się do inwigilowania ochroniarzy, było nie było pracują dla Waszego/Naszego bezpieczeństwa.. trochę respektu ludzie.. pomyslcie co by było jakby ich nie było.., a Wy byście prosperowali takim sklepem, gdzie Was okradają! wtedy to by było jęczenie... ludziom za kija nie da się dogodzić...
|
|
gdzie w Łomży można przerobić Xboxa 360?? z góry dzięki nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ja myślę ze są oni nie potrzebni: są nie dyskretni, psuja chęć dodatkowych zakupów poprzez skupienie uwagi na cieciu a nie na produkcie, wprowadzają zła atmosferę w sklepie, Zauważyć należy ze ochroniarze w uniformach nie są tak postrzegani, nie wiem kto wymyślił ze lepiej będzie jak cieć będzie bez uniformu ale myślę ze jest to duży błąd. Facet w uniformie nic nie robi ale każdy kto wchodzi do sklepu wie ze on tam jest i to daje według mnie lepszy efekt niż cieć bez niego czekający jak duch w cieniu aż ktoś coś zwinie. Mija sie to z celem. to jest podobne do tego kiedy policja jedzie z suszarką i zamiast ustawić sie na prostej aby tam ograniczać prędkość czają sie za zakrętem aby więcej mandatów wlepić. Moze to o to chodzi ciec dorwie i kaze kupic temu co chciał zwinąc heheeh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |